حل شدنش بعیده ولی شاید دمو رو دادن که ایرادات رو ببینن و شاید تو یه پچ بعد از اومدن بازی ایراداشو درست کنن که البته خیلی کار جالبی نیست.نقل قول:
Printable View
حل شدنش بعیده ولی شاید دمو رو دادن که ایرادات رو ببینن و شاید تو یه پچ بعد از اومدن بازی ایراداشو درست کنن که البته خیلی کار جالبی نیست.نقل قول:
نقل قول:
نه غیر ممکنه بیشترین فروش ماله زمان انتشاره بخواد این کارو کنه اون عده ای که میخرند ناراضیند و درنتیجه مشتری های بعدیش کم میشه دمو یه جور تبلیغ و معرفی بود زمان دقیق بازی هم منتشر شده و فرصتی واسه درست کردن ایراد های احتمالی نیست واینو بدونید هزاران نفر ماهها نشستند و تیکه تیکشو بازی کردند تا ایرادا به دست بیاد
کاش منم یکی از اون هزاران نفر بودم
بله ولی اصلا تبلیغ خوبی نبود.نقل قول:
به هر حال عرضه دمو این مشکلات رو هم داره و بهترین کاری که می تونن بکنن اینه که قول یه پچ رو به خریدار ها بدن.
به شما پیشنهاد می کنم آرزو نکنید چون کار جالبی نیست که یه سری بازی پر از اشکال کنید و اعصاب خودتون رو خورد کنید.
آقا یکی بگه بالاخره نسخه اصلی که تو راهه چند تا DVD هستش ؟؟؟
من دیدممثل شما 1 نفر هم این سوال را پرسیده بود واقع باعث تعجبه آخه این چه سوالی که می پرسید وقتی هنوز بازی منتشر نشده کسی چه می دونه بازی ممکنه توی چند تا DVD منتشر بشهنقل قول:
لطفا سوال های بچگونه نپرسید
=============
به احتمال زیباد 2 دی وی دی یا 3 تا میشه (البته ممکنه بعضی ها برای سود بیشتر تعداد را الاکی بالا ببرن)
آخه تا بازی منتشر نشه که مشخص نیست
ولی احتمال 85% 2 تا دی وی دی هست و 15% 3 دی وی دی
واقعا این بازی مافیا از نظر جزییات توو بازی چند سال از بازی های دیگه جلوتره
بازم به صحبت بالا ! شما انتظار بازی فول رو دارید ! شما از کجا میدونید که اصلا امکان داره مشکلات تو بازی اصلی باشه ؟!نقل قول:
حل شدنش بعیده ولی شاید دمو رو دادن که ایرادات رو ببینن و شاید تو یه پچ بعد از اومدن بازی ایراداشو درست کنن که البته خیلی کار جالبی نیست.
اصلا مشکلات بازی چی بود ؟! من مشکلی ندیدم ! مشکل اصلی ما اینه که بیش از حد داریم از یک دمو (که اسمش روشه) استفاده میکنیم !
هنوز بازی فول مونده ! چرا انقدر هرس می خورین !؟ آیا واقعا مالیده شدن ماشین یا نشستن روی صندلی مشکلاتی هست که بازی دارد ؟!
در مورد مالیده شدن ماشین با اجسام دیگه تو ماله من که وجود داره.خیلی هم زیبا وجود داره.با کوچیک ترین برخورد دقیقا همون جای بر خورد خط یا خراش میفته.
ولی بزرگترین مشکلی که من میبینم اینه که تو ماشین از اسلحه نمیشه استفاده کرد.ومشکل دیگه ایی که منو خیلی اذیت میکنه اینکه وقتی سوار ماشین میشه فقط و فقط به همون صورتی که سوار شده پیدامیشه.یعنی نه با ترمز شدید بیرون می افته و نه در حال سرعت نمیتونه از ماشین بپره.
نمیدونم اینا مشکل به حساب میان یا نه ولی به نظر من واسه یه بازی اپن ورلد لازمه.مثل جی تی ای آی وی
نقل قول:
پس عزیزم شما چه انتظاری از دمو داری؟دمو وقتی 10 روز قبل از بازی اصلی پخش میشه قدرت اصلی بازی رو به نمایش میزاره. و به نوعی به بازی کننده ها میگه که مثلا بازی قراراه اینطوری باشه.متاسفانه شما فقط داری طرفداری میکنی و مشکلات بازی رو نادیده میگیری. دمو وسیله ای برای تبلیغه و مطمئن باش ایرادات بازی رو تو همین دمو باید گرفت.چون به قول دوستان وقتی بازی کامل بیاد شاید همه ترجیح مراحل رو رد کنند تا اینکه ایرادات بازی رو بگیرند.
شما مطمئن باش تمام امکاناتی که همین الان تو دمو داری رو تو بازی اصلی بعد از رد کردن شاید 10 ماموریت بدست میاری.پس الان تو دمو همه قدرت بازی قراراه به نمایش بیاد.خودت فکر کن وقتی تو دمو با این چند مشکل بر میخوریم پس تو بازی اصلی با چه ایراداتی مواجه میشیم؟ باید قبول کرد اگر مافیا برای همون 2 سال پیش یا حتی پارسال میمود بهتر بود و میتونست بازی سال شه ولی امکاناتش نسبت به الان کمتره و در ضمن در سالی داره پخش میشه که بازی های زیبایی پخش شده یا قراره بشه.امسال red dead redemption اومد و دهن هر نقد کننده ای رو بست. اگر بخوایم سبکی مقایسه کنیم حتی فکر نکنم مافیا به شاهکار راک استار برسه.
در ضمن دوستان میگن که بازی بیشتر به gta تبدیل شده. در صورتی که سازنده بازی میگفت ما بازیمون مثل gta نیست و مثل alan wake ساخته شده.
یک مساله دیگه نباید مشکلات بازی رو بخاطر یک خوبی نادیده گرفت.همه دوستان میگن چون داستان قویه پس بیخیال باقی مشکلات.بازی خوب باید همه چیزش عالی باشه.
امیدوارم مافیا بتونه طرفداراش و البته باقی گیمر هارو راضی کنه.:46: