قابل توجه اندیشمندان عزیز
آقایون عزیز :
1- اینجا کسی قرار تو خالی نمی زاره :
شما اگه مراجعه کنید به صفحات قبلی متوجه میشین که باید از قبل ثبت نام میکردین .حالا اگه یکی 2 روز کار داشت نتونست پشت نت خودش و نشون بده این نیست که قرار ها ایجا توخالیه .
2-در ضمن در رابطه با تکنیک ها :
آقا اصلا من کسی نیستم . این مطلب ها رو هم از تو سایت شما گرفتم .ببخشید که اجازه نگرفتم .اگه میشه آدرس سایت تونو بدین من شخصا عذر خواهی کنم ....!
اگه کافیه به جای چونه زدن از بار علمی خودتون ما رو بی بهره ندارید . بچه ها منتظر هستن .
امید وارم شما هم بتونید یه چیزی به اعضا یاد بدین . البته اگر مایل بودین
این محیط برای تبادل اطلاعاته و در اختیار هم فرار دادنه دانسته ها به دیگران نه جای کل کل کردن .
میدونی جای کل کل کردن کجاست ؟!!.......
به هرحال امید وارم از ما ناراحت تباشین و به بزرگیتون ببخشین.
یا علی
سهیل جان کوتاه بیا . حق با توئه
آقایون
حق با سهیل هست.تمام
لطفا اگه چیزی تو چنته دارین رو کنین ما استفاده کنیم نه اینکه رجز بخونین .
راستی حمید جان :
دلمون واست تنگ د نبودی . آقا دریفت روبزار . البته داش سهیل هم قرار بود بگه . امید وارم از هر دوتون یاد بگیرم و از هر دوتون جلو بزنم !!!!! آقا شوخی بود . ما خاک پاتونیم
پونتیاک جدید جی 8 جی تی برای سال 2008
به تازگی این شرکت مدل آرمانی جدید جی 8 جی تی را در نمایشگاه بین المللی اتومبیل در شهر شیکاگو به نمایش گذاشت. این مدل جدید در گروه اتومبیل های چهاردر قرار دارد که نیروی محرکه هشت سیلندر به قدرت 367 اسب بخار و به گنجایش شش لیتر به چرخ های عقب منتقل می شود. طبق برنامه این شرکت، مدل جدید جی 8 جی تی در سال آینده برای فروش عرضه خواهد شد. توازن وزن در اکسل جلو و با وجود هشت سیلندر بودن، با قسمت های دیگر، به لطف بهره از فن آوری جدید شرکت پونتیاک به نحو مطلوبی هماهنگ به انجام رسیده است. مدل جدید جی 8 جی تی جزو اولین مدل های دیفرانسیل عقب است که به بازارهای خارج از آمریکا نیز صادر می شود و از نظر طراحی داخل و خارج، تمایل بسیار به رضایت سیلقه های بازار های مختلف را در کشور های مختلف، دارد. در برنامه تولید این مدل جدید، شرکت هولدن استرالیا نیز همکاری نزدیک داشته است.
تصوير:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]