بالاخره جریان Q6600 vs E8400 به کجارسید؟
vs + fsb دو تا هسته! _2mb cache + _ بیست تومن! +
فکر کنم اگه خیلی هم گیمر نباشیم به 20 تومنش می ارزه نه؟
Printable View
بالاخره جریان Q6600 vs E8400 به کجارسید؟
vs + fsb دو تا هسته! _2mb cache + _ بیست تومن! +
فکر کنم اگه خیلی هم گیمر نباشیم به 20 تومنش می ارزه نه؟
به نظر من Q6600 رو بگیر بهتره همین الانم اختلاف این دو تا اونقدر زیاد نیست بعدشم با یکم اورکلاک از تمام دوهسته ای ها سریعتر میشه وشاید یکی که الان داره cpu میخره تا چند سال نتونه عوضش کنه ویه 4هسته ای جدید بخره!!
مرسی عزیز منم همین تصمیمو گرفتم!نقل قول:
به نظر من Q6600 رو بگیر بهتره همین الانم اختلاف این دو تا اونقدر زیاد نیست بعدشم با یکم اورکلاک از تمام دوهسته ای ها سریعتر میشه وشاید یکی که الان داره cpu میخره تا چند سال نتونه عوضش کنه ویه 4هسته ای جدید بخره!!
منم با Q6600 موافقمنقل قول:
دوست عزیز اگر از من
بپرسید می گویم E8400 بهتر است
چون هم FSb 1333 دارد و هم فناوری 45nm رو داره است و داری 6 مگا بات حافظه کش هست که به احتمال خیلی زیاد از این حافظه استفاده می کند و دارایه 3 گیگا سرعت برای هر هسته هست که سر جمع خیلی زیاد می شود ولی Q6600 دارهی 4 هسته که هر کدوم 2.4گیگا بایت سرعت است که به گفته دوستان فعلان از چهار هسته تویه بازی ها استفاده نمی کنند و فقط از دوهسته استفاده می کنند تا بعدان که بازی ها سری جدید با این فناوری اشنا شوند (یعنی چهار هسته) فعلان به گفته دوستان بازی ها چهار هست نیست. (یعنی این که به طوری کامل از 4 هسته استفاده کند)و معلوم نیست که کی بیان:13:
درضمن Q6600 داریه FSB1066 است و داریا65nm است
اینطوری که بوش میاید بازی ها قدیمی رو همه از دوهسته استفاده می کند:10::11:
به نظر ما تا زمانی که سری بازهایی چهار هسته بیاد تویه بازار حتمان سی پی یو ها بهتر امد به بازار
این نظر من بود:10::11:
دوست عزیز نظر شما قابل احترمه:10: ولی من بازم میگم Q6600بهتره واختلاف اونچنانی هم نداره که اونم با یه اورر کوچولو رفع که میشه هیچ قویترم میشه. وهمونطور که گفتم همه که نمیتونن تند تند Cpu عوض کنند:45:
سلامنقل قول:
توی این محدوده قیمت، اینتل از نظر نسبت کارایی به قیمت برتری فاحشی بر AMD داره.
از بین مدل های اینتل هم با این پول احتمالا باید یکی از دو مورد زیر رو انتخاب کنید:
E4600: 2.4GHz, 800MHz FSB, 2MB Cache
E7200: 2.5GHz, 1066MHz FSB, 3MB Cache (45nm)
که برتری از هر نظر با E7200 هست.
قیمت cpu 3.8 چنده
اگر Q6600 را تا 25% اورکلاک کنیم، (25% معقوله، فکر می کنم بدون تغییر ولتاژ انجام بشه و فشار زیادی بر سی پی یو وارد نکنه و نیاز به خنک کننده گران قیمت هم نداره.) در نتیجه Fsb پردازنده از 1066 به 1333 می رسه و سرعت کلاک هم از 2.4 به 3 می رسه. حالا 4 هسته 3 گیگاهرتزی داریم که در مقابل 2 هسته E8400 مطمئنا خیلی بهتره.
در جواب SinaSet: چه زمانی می تونی دوباره سی پی یو را آپگرید کنی؟ اگر 1 سال دیگه دوباره قصد ارتقا داری E8400 مطمئنا انتخاب بهتریه. (لااقل برای بازی)
من الان میخواستم بیام بپرسم نظرتون درباره E8400 چیه دیدم دارین همچین بحثی میکنین!نقل قول:
خوب دوست من همونطوری که Q6600 اور میشه E8400 هم میشه که چون 45nm و FSB 1333 هست به نظر من بهتر OC میشه چون به هر حال حرارت کمتری داره
از نظر قیمت چه فرقی دارن این دو مدل?؟