سلام
قابل توجه اونهايي كه هنوز 5700 نخريدن
من
يكي خريدم اصل هم هست ولي
بلندگوهاش گاهي خرخر ميكند
صداي بوق بلندگوي اصلي كه براي گوش دادن مكالمه استفاده ميشه با بقيه گوشيها متفاوته بيق بيق بيق !
گاهي هم روشن خاموش ميشه تا حالا 2 بار وقتي تم عوض كردم
Printable View
سلام
قابل توجه اونهايي كه هنوز 5700 نخريدن
من
يكي خريدم اصل هم هست ولي
بلندگوهاش گاهي خرخر ميكند
صداي بوق بلندگوي اصلي كه براي گوش دادن مكالمه استفاده ميشه با بقيه گوشيها متفاوته بيق بيق بيق !
گاهي هم روشن خاموش ميشه تا حالا 2 بار وقتي تم عوض كردم
کاملا موافقم منم الان داشتم دو ساعت دنبال این تاپیک می گشتم که امین جان پست داد و تاپیک اومد بالا تا من تونستم پیداش کنم. این تاپیک رو استیکی کنین دیگه !!
راستی کسی رم دوگیگ رو امتحان نکرده؟
بلندگوهاش خرخر میکنه؟؟ نه بابا حتما آهنگت مشکل داشته .نقل قول:
صدای بوقشم به نظر من که با w700 فرقی نداره حالا مال شما بیق بیق میکنه میشه صداشو ضبط کنی بذاری اینجا.
ریست شدنش گاهی پیش میاد اما نه زیاد.
شما مثل اینکه خیلی تنبان نوکیا رو دوست داری ها!!!نقل قول:
هی از اون موقع که این مسئله ی سنسور پیش اومده هی میگی تنبان تنبان!!!
واسه من خر خر نمی کنه... حالا واسه شما میکنه دلیل نمی شه واسه همه بکنه که اینجوری اومدی میگی قابل توجه اونا که نخریدن... مطمئن باش اگه یه همچین مشکلی داشت تا حالا تو این صد و خورده ای صفحه بیان میشد... من که تا حالا از کسی یه همچین مشکلی رو نشنیده بودم... آهنگتو چک کن....نقل قول:
این مسئله رو منم توجه کردم که بیشتر وقتی داری تم عوض می کنی گوشی ریسیت میشه... طرف تم ها نری خیلی دیر به دیر ریسیت میشه.... بچه ها شما هم اینو تجربه کردین؟؟؟
حمید جان خدمتتون عارضم که فریم ویر اولیه ی این گوشی در قسمت مسیجینگ و تم مشکل داره!در مورد خر خر صدا باید بگم که بعضی اهنگها به خاطر فشرده شدن در هنگام پخش خر خر میکنند!
به خاطر فشرده شدن منظورت چیه؟نقل قول:
منظورت پایین آوردن کیفیت آهنگ و در نتیجه کاهش حجم اونه؟
اینطوری هم دیگه مجل از اسپیکر گوشی نیست که. مشکل از کیفیت آهنگه.....
شاه دوم گوشی ها چیه دیگه؟؟؟ شاه گوشی ها N95...دو تا شاه که نمیشه داشت ( شاه هم مگه از حوزه درمیاد که خروار خروار داشته باشیم ازش؟؟؟ )....به 5700 بگید ولیعهد گوشیهانقل قول:
همونی که سر خود موبایل نصبه آبی رنگهنقل قول:
سره خود مموریه گوشی نصبه.
اسمشم Nokia Theme
مگه سره گوشیه تو نبود این تم؟
من مشکلی با تعویض تم ندارم و گوشی به هیچ وجه ریست نمیشهنقل قول: