با برنامه subtitle creator میتوانی این کار را انجام دهی.نقل قول:
ضمنا مدل تلویزیونتان چیه؟
مطمئنی که زیرنویس srt را نمایش نمیدهد ولی sub idx را نمایش میدهد؟
با برنامه subtitle creator میتوانی این کار را انجام دهی.نقل قول:
ضمنا مدل تلویزیونتان چیه؟
مطمئنی که زیرنویس srt را نمایش نمیدهد ولی sub idx را نمایش میدهد؟
srt فارسی رو برعکس نشون میده ، sub idx رو امتحان نکردم ولی مطمئنا" باید جواب بده ... لینک دانلود نرم افزار subtitle creator رو بی زحمت لطف کنیدنقل قول:
مدل تلویزون :LG LED 32LN5440B
من که بعید میدانم زیرنویس sub idx را نمایش دهد.
srt را برعکس و وارونه نشان میدهد؟
برنامه sh persian subtitle fixer را پیدا و نصب کن. ببین مشکلت حل میشود یا نه؟
اگر جواب نگرفتی برنامه زیر را امتحان کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه subtitle creator هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن.
تلویزیونتان بدون گارانتی است؟
راستش زیرنویس srt رو سفید نشون می ده، چون چشمام یه ذره ضعیفه خیلی اذیت می شم می خوام زرد نشون بده واسه همین تبدیلش می کنم.
تلویزیون های LG اصلا sub/idx رو نشون نمی دن. باید با یک برنامه بچسپونی به خود فیلم که واسه من مشکلی که قبلا گفتم پیش اومد. در ضمن فکر نمی کنم srt رو برعکس نشون بده. هنگام پخش فیلم منو رو بزن و زبان زیرنویس رو از لاتین 1 به عربی تغییر بده ببین srt درست نمیشه؟
سلام و با تشکر از دوستان
آقا من منظورم از فرمت SUB میخوام زیرنویس رو مث زیرنویس های فیلم های دی وی دی که بصورت یه جورایی عکس هستن تبدیل کنم من اینو میخوام !
با برنامه Subtitle Workshop میشه با انواع فرمتها زیرنویس رو ذخیره کرد.نقل قول:
فرمت sub یک فرمت متنی است، مثل srt ولی معمولا به جای زمان بندی به صورت ثانیه و دقیقه و ساعت، به شکل فریم و شماره فریم است.نقل قول:
فرمت sub idx ولی زیرنویسی است که متن به شکل عکس ذخیره شده، در نتیجه رنگ و فونت و ... قابل تغییر نیست.
زیرنویسهای DVD را وقتی استخراج کنی به شکل sub idx در میاد.
برای تبدیل زیرنویس srt به sub idx هم از همان برنامه s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یتوانی استفاده کنی.
البته با این برنامه نمیتوان با فرمت sub idx ذخیره کرد.نقل قول:
سلام
من با mx player تو galaxy note 2 فیلم نیگا میکنم
ولی بعضی وقتا زیرنویس با فیلم هماهنگ نیست
چه طور میشه تو mx player مثل kmplayer زیرنویس رو عقب و جلو کرد؟