نقل قول:
:18::18::18::18::18:
همین الان چند tab از ---------- باز داشتم چطوری میگی ----- شده همین الان توش بودم :18:
احتمالا در اون منطقه ی مکانی که شما هستین سرور رو ----- کردن:46:
نقل قول:
:18::18::18::18::18:
همین الان چند tab از ---------- باز داشتم چطوری میگی ----- شده همین الان توش بودم :18:
احتمالا در اون منطقه ی مکانی که شما هستین سرور رو ----- کردن:46:
سلامنقل قول:
بله مدتیه که این اتفاق افتاده.
اگر نمی خواین این اتفاق برای این سایت بیفته لطفا همکاری کنید و کلمات خاص مثل همین "ف*ی*ل" رو کامل ننویسید حتی اسم فروم "ب س" هم ننویسید !
ممنون
نه، آموزش خاصی نمیخواد. شما وارد برنامه که بشید، خیلی راحت میتونید کارتون رو انجام بدید. برنامه ی خاصی هم نمیخواد.نقل قول:
موفق باشید
ا پس چرا برا من ----- نیست ؟نقل قول:
چون بعضی موقع ها به صورت فله ای ! سایت هارو ---- میکنن و بعضی سایتا از دستشون در میره و بعد که میفهمن درستش میکنننقل قول:
ببخشين دوستان ولي مي خواستم بدونم قيمت x box 360 تو تابستون چقدر مي شه؟َpremium uc از كجا بخرم بهتره؟قبلي رو از ي...ه خريدم هم قيمت و هم دستگاش خوب بود .مغازش تو جمهوريه.
امروز داشتم بازي مي كردم (burnout) دستگاه سه چراغ قرمز شد.بردم تعميرگاه گفت بعضي از قطعات داخليش سوخته.يكي ديگه بخري بهتره.
فکر کنم تا 4000-380 برسه با مادربرد زفیر. اما با مادربرد فالکون اید تابستون هم بالای 450 باشه.نقل قول:
هرکار میکنی اصلا الان نخر.
فروشگاه هم من نکست جن رو پیشنهاد میکنم.
ممنون
واقعا تعجب میکنم چطور دستگاه شما 3 چراغه شده ....نقل قول:
سال ساخت دستگاه من به 2006 برمیگرده، اما تا حالا مشکلی باهاش نداشتم.
در زمان خرید، حتما سال ساخت رو از فروشنده بپرسید.
موفق باشید
مگه گفتن دستگاه هاى 2007 به اينور هيچ وقت 3 چراغ نميشن؟نقل قول:
نقل قول:
مگه گفتن دستگاه هاى 2007 به اينور هيچ وقت 3 چراغ نميشن؟
نه دوست من. ایکس باکس همه چيش شانسيه. مگر اینکه مادربردش فالکون يا زفير با هيت سينک اضافه باشه. که اونم از اواسط سال 2007 به اینور در 360 ها استفاده شده. البته فالکون ها هيچکدوم حتی به اروپا هم صادر نميشه بلکه همش يکراست ميره آمريکا اینو من نميگم مايکروسافت ميگه. در حال حاضر بهترين کنسول ها در خاور ميانه زفير با هيت سينک اضافه هست که روی مدل های هيلو اديشن و آرکيد و پريميوم های 2008 يافت ميشه. هنوز که خرابی ازشون گذارش نشده.
در مورد کنسول آقا پيمان هم اینو بگم که همه ی اینا شانسيه. يعنی کنسولی رو ديدم که 3 ماهه 2 چراغ شده اما يکی ديگه مثل مال ایشون اصلا مشکلی نداشته. اینا به خاطر کيفيت پايين ساخت کنسول های 2006 هست.
همين!