باید آپدیت کنی تا درست بشه (پست 895 رو ببین)نقل قول:
Printable View
باید آپدیت کنی تا درست بشه (پست 895 رو ببین)نقل قول:
Faryad جان خواهش می کنم کاری نکردم که . اینم خود فونت ها با پوشه که فقط کافیه پوشه داخل zip رو تو مموری با مموری ریدر کپی کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز بنده سوالی در مورد اتصال به اینترنت از طریق وایرلس پرسیدم و ضمن تشکر از دوستانی که بنده رو راهنمایی نمودند باید عرض کنم که جوابها نا کافی بود و بنده متوجه نشدم که آیا بدون داشتن شماره ip و از این دست
مسائل آیا میشه به اینترنت وصل شد ؟ ( از طریق وایرلس) یا نه اگه امکان داره دوستان عزیز راهنمایی بفرمایند با تشکر
شما اول پستهای 107 و 455 رو مطالعه کن، اگر سوالی داشتی، به صورت موردی بپرس، جواب میدم.نقل قول:
metapex جان باید عرض کنم که من در اهواز زندگی میکنم و وقتی که در خیابان و جاهای دیگه سرچ میکنم یه سری شبکه وایرلس رو گوشی پیدا میکنه که در کنار اونها قفلی هم وجود نداره و عموما نزدیک شبکه اصلی مخابرات اینو پیدا میکنه حالا میخواستم بدونم آیا ممکنه من بتونم به اون شبکه ها دسترسی پیدا کنم یا نه چون از دوستام شنیده بودم که در فرودگاه و کنار مراکز مخابرات به صورت مجانی میشه به اینترنت وایرلس متصل شد اگه امکان داره سایر دوستان هم بنده رو در این زمینه راهنمایی بفرمایند با تشکر.
دوست عزیز، من هنوز اونقدر پیر نشدم که نتونم فونت سایز 1 رو ببینم، لطفا در پستهای بعدی کوچکتر تایپ کنید.نقل قول:
در مورد اون شبکه هایی که شما پیدا میکنید، دو حالت داره: 1- یا یه شبکه عمومی و رایگانه که بدون هیچ تنظیماتی میشه بهش وصل شد (مثل مجتمع پایتخت تو تهران)؛ 2- و یا یه شبکه خصوصی یه شرکت یاسازمانه که برای استفاده سایرین تنظیم و تعریف نشده.
حالت دوم خودش ممکنه به چهار طریق مختلف تنظیم شده باشه: الف) تنظیم دستی ip و تعیین کردن پسورد.
ب) تنظیم دستی ip ولی بدون پسورد. ج) تنظیم خودکار با پسورد. د) تنظیم خودکار بدون پسورد.
در اکثر موارد حالت الف و ب وجود داره، که در هیچ صورتی نمیشه بهش وصل شد. تنها حالتی که میتونید بهش متصل بشید، حالت د هست، یعنی مشابه حالت 1. برای سایر موارد باید تنظیمات مربوطه رو همونطور که تو پست 455 نوشتم، داشته باشید. علامت قفل هم یعنی شبکه پسورد داره.
اینکه میتونید به اون شبکه ها متصل بشید یا نه، خودتون باید امتحان کنید، من از تهران نمیتونم ماهیت و مشخصات اونا رو پیدا کنم! بعد از اسکن کردن، اسم شبکه رو های-لایت کن و دکمه کانکت رو بزن...
metapex جان باید بگم وقتی دکمه کانکت رو میزنم ابتدا پیام میده که اینترنت کانکت ایز اینیبل ( ببخشید فارسی نوشتم)
بعد یه علامت دایره که همون علامت اینترنت در گوشی هستش ظاهر میشه ولی وقتی میخوام پیجی رو باز کنم پیام میده که نتونسته آدرس ( locatian) رو پیدا کنه دقیقا مثل زمانی که شما در کامپیوتر بخواهید صفحه ای رو جستجو کنید که اصلا وجود نداره. خواهشن راهنمایی بفرمائید ، در ضمن من چون خودم چشام ضعیفه بزرگ نوشتم شما ناراحت نشید .با تشکر
بهترین ویروس کش با قابلیت آپدیت واسه P990i چیه؟
این دو حالت داره: یا شما باید DNS رو وارد تنظیمات کنید که اگه شبکه عمومی باشه، نباید به چنین چیزی نیاز داشته باشه. و یا اینکه اون شبکه اصلا به اینترنت دسترسی نداره و فقط یه شبکه اشتراک فایل هست.نقل قول:
بهتره بپرسی بهترین آنتی ویروس کرک شده چیه:27:نقل قول:
من اینو سراغ دارم، خودم امتحانش نکردم ولی نسخه کامپیوترش خیلی معروف و پرطرفداره.
و این یکی:کد:http://beta.johnex.se/files.php?op=download&f=/P990/Software/AVG Mobile Security_v1_22.sis
کد:http://beta.johnex.se/files.php?op=download&f=/P990/Software/McAfee_Virusscan_1_10_83s-memory_stick_Signed.sis