بله تا ساعت 1نقل قول:
Printable View
بله تا ساعت 1نقل قول:
شماره پشتیبانی چنده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2020 که فقط میزان حجم ترافیک رو میگه
داون استریم پایینه:n28:
محتوای مخفی: وضیعت پینگ
چند مدتی از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و اینجا هستم تا حالا ندیدم کسی از وضعیت اینترنت مخابرات خوزستان راضی باشه یا قطعه یا سرعتش پایینه یا تایم اوت بالا و پینگ افتضاحه یا استریم رو پایین میبندن یا سرویس ها رو بدون اطلاع قبلی افزایش قیمت میدن نامحدود رو حذف کردن یا سامانه رو میبندن و یا .................. چیز دیگه اخه تکلیف ما خوزستانیا چیه کی میتونیم یه روز اینترنت خوب داشته باشیم؟؟؟؟؟؟؟ دوستان به نظر شما ما باید چیکار کنیم کیا با پتیشن موافقن؟؟؟ معترضین امضاء کنند و یا یک ماه هیچ کس تمدید نکنه؟؟؟ اگر همه این کار رو کنند شاید یه فکری به حالمون کنند هر چی پول میدیم و هیچ استفاده ای هم نمیکنیم !!!!
دانمارک رکورد "سرعت اینترنت" را شکست !!
دانمارک پرسرعتترین اینترنت دنیا را با سرعت 43 ترابیت بر ثانیه داراست. این رکورد در گذشته برای کشورهایی نظیر کره جنوبی و آمریکا بوده است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ سرعت اینترنت مبحثی است که در تمامی کشورها از مباحث مهم شمرده میشود.
در این میان کشورهایی نظیر: کره جنوبی،سوئد، نروژ، آمریکا، فنلاند و ... از جمله پرسرعتترین اینترنتها را دارا هستند.
اما دو روز پیش در کشور دانمارک محققان دانشگاه dtu رکورد سرعت در فضای سایبر را بدست آورند.
43 ترابیت بر ثانیه یا 5300 گیگابایت در ثانیه!
برای هضم این سرعت میتوان تصور کرد که اطلاعات یک هارد دیسک 5 ترابایتی را در کمتر از 1 ثانیه انتقال دهیم. یا فیلم 120 دقیقهای fullHD یا 1080P را در کثری از ثانیه دانلود کنیم.
با توجه به اینکه این سرعت با تکنولوژی اتصال تک لیزری- تک فیبری بدست آمده امکان اجرای آن در کشورها فراهم شده و میتواند در دسترس عموم نیز قرار بگیرد.
این سیترا کی قراره درست بشه؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
قرار نیست که درست بشه تا همه کاربرا منتقل بشن پرتکنقل قول:
وبازم هم قطعی چهار ساعت کلا اینترنت بر باد فنا رفت سیترا هم در اغما به سرمیبرد تا کی؟؟؟!
کی گفت بهت ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!! [emoji15][emoji15]نقل قول:
یه نفر:n02:نقل قول:
فرشاد نت من فردا ظهر تمام میشه. نگفت کی انتقال تمام میشه؟نقل قول:
عملا یعنی فعلا نمیشه تمدید کرد [emoji19][emoji17]