Draven نهنقل قول:
Draaaaaaaaaaaaaaaaaaven :15:
Printable View
Draven نهنقل قول:
Draaaaaaaaaaaaaaaaaaven :15:
عشق من Draven چی ؟ :n24::n13: لامصب خوووووف ADC کافی یه دست باهاش بری Rank یا PvP فقط 5 نفر میاد Bot رو تو فوکوس میکنن تا تورو بکشن !!!:n14::n28: مثل سگ ازش می ترسن :n04::n05::n26::n09:نقل قول:
حالا شاید لول فرار درست و حسابی نداره (البته خوب به داداش رفته) (( موضوع خونوادگی وارد این بحث نشیم:n09::n09:)) ولی همون با همون دویدنش و اسلو کردنش دیگه به این راحتی ها دستت بهش نمیرسه :n25:
کافیه براش یک ایتم کریتی کال (یا دوتا) بخری با لول 1 یه طوری بونسش رو میرنه تو سرت مثه Ulti داداشش (داریوش) از وسط نصفت میکنه:n08: :n04::n04::n04: :n25::n24:
دیگه چه برسه به اینه با دوتا بونش بزنه تو سرت !!:n20::n05:
تو رنک ورش دار یهو همو مینیونا و چمپینا " تعظیم جناب سلطان Draven وارد میشود :42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
بگو اشتباه میکنید و درخاست تجدید نظر کن من چت بن بودم تیکت زدم درست کردن تحدید کن بگو دیگه خسته شدم و بازی رو ول میکنم اگه رسیدگی نکنید به این سیستمه مسخره:n16:نقل قول:
حالت خوبه؟ آخه لامصب این چیه نوشتی ؟؟؟ هر چی می خونمش نمی فهممنقل قول:
واقعا Draven سلطان ADC :n02 :
Welcome to Draven
ترول ته فاز باهاش یعنی تیم تا اخر میر.. تو اعصابش همه جوره
S3 فقط ADC Draven پیک میکردم :n12: هنوز چیزی کم نداره
راستی من اخر این GL & HF نفهمیدم چی مفهوم یکی عشق رنگار این اسم یوزرش :n02:
خب اینا رو که میدونم انگلیسیش چی میشه:|||||||||||||||نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------
میشه یه جوری از ساپورت refund token گرفت (3 تا token ام رو بیخودی وقتی newb بودم از دست دادم )
yo riot i have one flock for you about this chat banning systemنقل قول:
im chat ban for 500 games and this is so silly im asking to you about fix this system and clean my account ori will really leave this game ican't playing 500 games with limited chat cause of bad guys spurious reports . so this is obvious i never don't flame or blame any one in game i hope u belive me thank you for reading i hope u do a job for this system and fixed my account bye
دوستان اگه چیزی کموکثره اظافه کنن :n16:
سعی کنید الکی تو بازی اسپم نکنید زیاد زر نزنید بگین این نوبه ریپورتش بکنین و یا فحاشی بکنین چون خودتون ضرر می کنید نه اون چون ریوت هیچ قانونی در مورد ریپورت کردن فیدر نداره تنها راهش اینه برین تو Base بمونین و هیچی نگین تا زودتر بازی تموم بشه
منم یک بار این اخطار داد بم دقیقا بازی قبلیش بهشون حرف زدم :n02: یک چندتا چیز گفتم و ... بعد از بازی این اخطار اومد رو صفحه ام دیگه از اون به بعد حرف الکی اسپم نمی کنم چون اسپم کردنم ریپورت داره
حالا مگه شما چی کردین که 500 گیم بن شدین؟ ببینی الان چیا گفتی یکی از دوستام اینطوری بن شد بعد نمی تونست بیشتر از 3 اسپم بکنه تو هر بازی
باو تو هنوز نمی دونی اون چی میگه بعد رفتی طرفدارش شدی میگه:نقل قول:
Welcome to Draven
Welcome to the League of Draven
اصلا معنی نداشت این حرفت به دریوان خوش امدید؟
دمت گرم داش:n16:نقل قول:
میشه واسه refund token هم بنویسی شدیدا به 1 refund token نیاز دارم ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گفته بودم gg easy :15:نقل قول:
اقا زر نزنین چیه، ادب باش :n02:نقل قول:
تازه موندن تو base اصلا درست نیست چون میشی afk راه درست ترش ignore کردنه، من همیشه تو بازی ignore میکنم همرو خلاص،اعصاب و روان آدم آرامش داره :n02: