واسه من گوگل به زور باز میشه در این لحظه....ســــگ بـــزنه بهشون :-&نقل قول:
چــــیز پــــی ان هم که میزنی دیگه انگار اصلا به چیزی به اسم اینترنت وصل نیستی اصلا :13:
Printable View
واسه من گوگل به زور باز میشه در این لحظه....ســــگ بـــزنه بهشون :-&نقل قول:
چــــیز پــــی ان هم که میزنی دیگه انگار اصلا به چیزی به اسم اینترنت وصل نیستی اصلا :13:
وی پی ان و اینا هم کاملا تعطیل!
من عادت دارم با اسکرول موس تب باز میکنم
یهو دیدم 19تا تب
17تاش فیلتره
خدايا به همين شب هاي عزيز باعث و باني ش رو به زمين گرم بزن.سرعت دانلودم شده ١٠.پينگم تو كال آف رفته بالاي ٣٠٠.
خدااااااا…
Sent from my iPod touch using Tapatalk
دوستان یکی راهنمایی کنه من مشکلم اینه که تو دانلود شبانه اوایل دانلود خوبه بعد یهو سند و رسیوم صفر میشه
یه سایت حتی گوگل رو نمیتونم باز کنم باید حتما مودمم رو خاموش روشن کنم که دوباره عادی بشه هر چند سرعت خیلی افت کرده
دوهفته ای میشه تقریبا.
کسی میتونه یه راهنمایی بده
زنگ زدم بهشون یارو میگه مشکل ویروس داری
خدا یا شکر که ویروس اختراع شد وگرنه اینا چی داشتن بگن.
خدا لعنتشون کنه سرعت صفر شده :2:
نه ظاهراً این علاوه بر اون دوستش یه ترفند های خاصی هم به کار می بره :21::27::31:نقل قول:
اگه چندتا شامپانزه میوردن بهتر نقش بازی می کردن.:39:نقل قول:
احتمالا از یکسری کاربرهای بدبخت ، داره سوء استفاده می کنه. :31:نقل قول:
اون بدبخت ها هم لعن و نفرینش رو به پارس میدن (که چه وضع سرعته !) :31:
در کل ، پارس مقصره که باعث این بی عدالتیه. :2:
(خیلی زور داره که پول بیشتر بدی و سرویس 1 مگ بگیری. اونوقت یه 128 ، چند برابرت دانلود کنه !) :19:
موندم چرا جیره خوارهای پارس که اینجا رفت و آمد می کنن ، به مسئولین پارس خبر نمیدن ؟!!!!!!!!!!!!! :2:
بله شما درست میگید ...نقل قول:
دیشب اتقاقی طرفای ساعت 2:30 بود که کلاً مالیده شد تو هم بعد ریست کردم درست شد
برنامه ریزی شده است ، بچه ها همتون شب ها حواستون باشه زرنگ بازی در نیارن اینا
البته اینم بگم دوست عزیز این اولین باری نیست که تو این 2 سال برام اینطور شده:13:
سلام دوست عزیز اگه میخوای بازی انلاین انجام بدی به شدت توصیه میکنم از پارس بری درست عین خودم حیف که تبریز نیستی که مکث نت رو بهت پیشنهاد کنم این تست مکث نت نامحدود 128 من هست سه ماه 39 تومن الان دارم تازه بعد 2 سال مشترک پارس افلاین بودن لذت اینترنت رو میفهمم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 128 این شرکت چندکیلوبایت ؟ من خودم زنگ زدم بهشون گفتن 16 کیلوبایت شاید تا 30 هم بره ... یکی بهم گفت 130 کیلوبایت ... بلاخره کدوم ؟