آقایون خانوما من اینترنت 512 مبین نت دارم و پینگم به شدت بالاست از 200 بگیر تا 700 هم میرسه و نمیزاره بازی کنم:n14:در حالیکه پینگ بقیه دور و ورای 70 هستش من چیکار کنم ؟
Printable View
آقایون خانوما من اینترنت 512 مبین نت دارم و پینگم به شدت بالاست از 200 بگیر تا 700 هم میرسه و نمیزاره بازی کنم:n14:در حالیکه پینگ بقیه دور و ورای 70 هستش من چیکار کنم ؟
دوستان اگه میخواید اخر سرعت دانلودتونو ببینید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید :n18:
ارزش نداره، این فایل مثل خود سایت پارس انلاین روی سرور ایران یا به اصطلاح اینترانت هستنقل قول:
این اینترنت داخلی خیلی از اینترنت جهانی جدا شده، همون تستهایی که دوستان از سایت خود مبین نت یا سایت speedtest.netسرور تهرانش میگیرن هم ارزشی نداره، به چیزشکن وصل بشین اونوقت همین فایل رو دانلود کنید یا با چیزشکن از سرور ایران تست بگیرین تا سرعت اینترنت رو ببینین نه اینترانت
من کارم وبگردی و چارتا ایمیل رد و بدل کردنه، در مجموع حداکثر ماهی یک و نیم گیگ مصرف کنم... برای من میصرفه خوب! ماهی 15 تومن حتی 20 تومن!! ( کلن هم با این مساله که بشینی پشت نت دانلود کنی مشکل دارم... چیزی میخوای برو بخر، تو این شرایط دانلود کردن فقط طلف کردن وقت خودمون و دیگرانه، چون یواش یواش آیسپی ها حریس میشن، ترافیک میره بالا ... و و و تا وقتی مملکت اینه نباید دانلود کرد!!)نقل قول:
سرعتشم با اضافه شدن کاربرا کم نمیشه، چند نفر میخوان همزمان به یه وایرلس وصل شن که حداکثر بردش 70 80 متره؟! مگر اینکه مبین نت پولشو در بیاره و بره رو حالت سودبری، که کیفیت رو کاهش میده...
ولی فکر میکنم کم شدن سرعت اینروزای مبین نت، بجز دست کاری آقایون، بی ارتباط باراه اندازی این سرویسم نباشه، چون ترافیکشو از خود وایمکس میگیره...
مبین نت 2مگابیت:
اینترانت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نه مشکلی وجود نداره. وقتی شما یه سرویس حجمی میخری بدیهیه که سرویس دهنده مایله که شما زودتر حجمتو مصرف کنی تا مجبور بشی دوباره حجم بخیری کلا این سیاسته سرویس دهنده ایرانیه که تلفیقی از سرویس حجمی و زمانی رو ارایه میدن.اگه پول سرویس حجمی رو میدی باید تا بیت آخر رو هر زمان که بخوای بتونی مصرف کنی نه اینکه بیان برای مصرف حجمی که خریدی محدودیت زمانی قرار بدن.اگرم داری پول سرویس زمانی رو میدی باید بتونی تا آخرین ثانیه ازش استفاده کنی. میشه به من بگین کدوم سرویس دهنده در ایران اینطوری سرویس میده؟! مبین نت.ایرانسل یا هر سرویس دهنده دیگری که اینطوری سرویس میده خب معلومه که براش میصرفه سرعت مشتری رو تا حدی بالا ببره که بدون اینکه مشتری متوجه بشه حجمش زودتر استفاده بشه. در حالی که مثلا در مورد مبین نت که ضریب اشتراکش یک به چهار هست قاعتا باید سرویس 512 رو بین 4 نفر تقسیم کنه(توجه داشته باشید که در وایمکس برخلاف ای دی اس ال) همواره این اشتراک باید اعمال بشه چون آنتن های وایمکس با آنتنهای موبایل و جی پی آز اس متفاوت هستند و بردی حدود 30 تا 40 کیلومتر دارن بنابراین خیلی خیلی بعیده که در این محدوده کاربر دیگه ای وجود نداشته باشه.پس همواره سرعت شما باید128 کیوبیت برثانیه باشه.اما آیا واقعا و در عمل اینطوره ؟!نه اکثر اوقات سرعت ما حتی بیشتر از سرویسی است که خریداری کردیم و این نتیجه همین سیاست سرویس دهندگان است سرعت رو بالا ببر حجم مشتری زودتر تموم بشه و در واحد مشخصی از زمان درآمد بیشتری کسب کن و مشتری هم که مجبوره دوباره سرویس بخره و این روند دوباره تکرار خواهد شد. پس اینکه سرعت تون زیاده اصلا جای تعجب نداره. حداقل تا زمانی که اینطوری سرویس میفروشندنقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
سلام بچه ها
دیشب من دوباره 1.5 گیگ رایگان دان کردم
:n19:
دوستان یه مطلب جالبی دیدم، مستقیماً به بحث مبین نت مربوط نیست، اما حیفم اومد مطرحش نکنم، اونم تعرفه ی سرویس ADSL استرالیاس:
همونطور که می بینید قیمت 500 گیگ ترافیک ماهانه، 50 دلاره، که البته 250 گیگ از این 500 گیگ ترافیک شبانه س که از ساعت 2:30 تا 8:30 صبح محاسبه میشه.
نکته ی دیگه اینکه در کلیه ی این سرویس ها، آپلود جز ترافیک محاسبه نمیشه.
سرعت سرویس ها تا سقف 20 مگابیته.
سرویس نامحدود ماهی 60 دلار هزینه داره.
اطلاعات بیشتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
حالا اینارو با قیمتای خودمون مقایسه کنید، بعدش سر به بیابون بزارید :n09:
بله البته شما دارید در مورد استرالیا صحبت میکنید که اگر سگ یک تبعه اش تو هر جای دنیا عطسه کنه مورد حمایت و پشتیبانی هست نه در مورد جایی که دیپلماتش رو شش سال پابند میزنن بعد هم سر دعوای خودشون آزادش میکنن بدون اینکه اون کشور مورد بحث قدمی برداشته باشه. باز گلی به مرام و جمال او دیپلمات که به جای هر جای دیگه تو دنیا باز آب و خاکش رو ترجیح داد !!نقل قول:
تورو خدا نگید س.ی.ا.س.ی. و... که ناراحت میشما!!!!نقل قول: