اين ex d great ايرانيه يا خارجي؟!
Printable View
اين ex d great ايرانيه يا خارجي؟!
1-اگه عکس دوئل هام رو ببینی و ریپورتشون رو که گذاشتم از 10 نفر 8 تا سلاح گرمی بودن ! (اینقدر نگین من فقط با سلاح سرد دوئل میکنم )نقل قول:
چاقال از اونجایی که از سردی ها کم می خوره و سردی ها را هم می بره اول چاقال می ره با سردی ها دوئل می کنه بعد عکس را می ده من می روم خونریزی کردن
80 درصد تارگت های من سلاح گرم دارن .
2-من با تو هیج جا نمیام (برای دوئل) (شرمنده ولی بارها ثابت کردی مرد عمل نیستی فقط روی کاغذ)
3-اگه فکر میکنی میتونی بزنی و اینهمه از اسکیلات و دوئل های نکردت تعریف مبکنی این گوی و این میدان
در آخر هم بگم اینا تحریکاتی بود که ببینم آخرش میخوای یه تکونی به خودت بدی یا نه وگرنه I love You
نه بابا اين قبلا تو چانگ آن بوده اون موقع كه تو كورش بودم اينو خيلي ميزدم هر 48 ساعت پاس اوتش مي كردم فكر كنم يه 10-11 بار پاس اوتش كرده بودم :27:نقل قول:
جدي؟! بي خبر ملتو پاس اوت مي كردي پس!! بي خود نبوده اون يارو والي (walee???? ) تو رو توي ليست پاس اوتي هاش اضافه كرده بود!!!نقل قول:
نه بابا اين قبلا تو چانگ آن بوده اون موقع كه تو كورش بودم اينو خيلي ميزدم هر 48 ساعت پاس اوتش مي كردم فكر كنم يه 10-11 بار پاس اوتش كرده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ما حالا یه دوئل کردیما !!! هی بیا گیر بده طرف کلاه نداشت ، کفش نداشت ، شورت نداشت ، لخت بود !!!!
الان رفتم با یکی دیگه دوئل کردم پرپر شدم !!! دلتون میاد شاخ گل به این قشنگی پرپر بشه ؟!!!
اصلا میرم Ripp3r رو میزنم ببینم میخواد چیکار کنه !!! ریپورتش رو همینجا میزارم !!!!
آق ویتامین بفرما ، اینم دوئل با یه دوئلر که لباس مباس داره ، بازم بگو ضعیفی !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها؟!! اسم گافي توي قبرستون شهر كورش به عنوان بهترين دوئلر بيرون شهر چيكار مي كنه؟؟؟!!
در پی تحقق برنامه ی پاس اوتینگ و پاس اوت کردن جوجه موجه های کوچولو رفتم 20 لول پایین تر هارو زدم پاس اوت بشن حال کنم !!!
حالا میفهمن وقتی من چوچولو !! ( کوچولو !! ) بودم و یه گودزیلا میومد منو پاس اوت میکرد چه حالی داشتم !!! تا انرژی داشته باشم پاس اوتشون میکنم !!!!
Slingshot Sanchez passes out. M-Pro wins the duel, gains 29 experience points and steals $50 from Slingshot Sanchez.
M-Pro wins the duel, gains 22 experience points and steals $53 from wick the kid.
این آحری رو 800 تا زدم یکی بره پاس اوتش کنه !!!
ممد بيا كورش بايد از چند نفري انتقام بگيريم!! چاقال هم فكر كنم فردا بتونه بياد!!!نقل قول:
در پی تحقق برنامه ی پاس اوتینگ و پاس اوت کردن جوجه موجه های کوچولو رفتم 20 لول پایین تر هارو زدم پاس اوت بشن حال کنم !!!
حالا میفهمن وقتی من چوچولو !! ( کوچولو !! ) بودم و یه گودزیلا میومد منو پاس اوت میکرد چه حالی داشتم !!! تا انرژی داشته باشم پاس اوتشون میکنم !!!!
Slingshot Sanchez passes out. M-Pro wins the duel, gains 29 experience points and steals $50 from Slingshot Sanchez.
M-Pro wins the duel, gains 22 experience points and steals $53 from wick the kid.
این آحری رو 800 تا زدم یکی بره پاس اوتش کنه !!!
هر چه قدرم تحریک کنی نمی تونی چون تا 62 نشوم نمی یام دوئل :31:نقل قول:
ضمنا قرار بود اولین آتاکم را به تو بدم که الان خیلی دور رفتی :41:
مشنگ را فکر کنم تا 5 روز بتونم پولاش را جور کنم تا اون لباسای کار را براش بخرم بعد می یام کوروش را می سازم چون آینده وقتی حساب این میدیل ها را رسیدم می یام انشاالله الرحمن کوروش برای چینی ها:21:
تو که صبرت زیاده میخوای تا 99 صبر کن یه 700-800 تا دیگه هم رفلکس بگیر خودم تضمین میکنم من رو بزنینقل قول:
ضمنا قرار بود اولین آتاکم را به تو بدم که الان خیلی دور رفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال تو هدفت از بازی چیه ؟