سلام دوستان عزیز
من بیش از یکسالی هست که از پیشگامان نصف جهان (اصفهان) سرویس میگیرم. من 2تا مودم دارم یکی همین Broadband هایی که خودشون دادن (USB و LAN داره ، هیچ پنلی هم نداره و مستقیم با PPPOE کار میکنه) و یه مودم
وایرلس بعد گرفتم (مدل TP-LINK 8901G) چون تو خونه از ندا هم سرویس گرفته بودم (روی 2 تا خط) ، خلاصه ندا دیگه نگرفتیم و از همون مودم Broadband استفاده میکردم و کلا هر موقع نیاز بود TP-Link را وصل میکردم. که پنل داشت و ...
حالا جدیدا پیشگامان برداشته یه تز امنیتی از خودش داده که هر کاربر فقط با یک MAC Address میتونه وارد بشه و اگه
مودمت عوض بشه Connect Fail میشی و از همون مودم قبلی باید استفاده کنی.!!! (خب واقعا این یک مشکل هست توی این تز امنیتی :13: )
حالا بنده مودم را وصل میکنم و با حالت Bridge مودم Tp-Link وصل میشم ولی روی حالت PPPOE که میزارم اصلا به اینترنت وصل نمیشه . و از قدیم یادمه که فقط وقتی روی PPPOE بود اینترنت را روی وایرلس Share میکرد. در حالت Bridge هم که به اینترنت وصله به وای فای که وصل میشی اینترنت نداره.
زنگ زدم پشتیبانی به مکافات حالی کردم که بابا من میخوام از هر دو مودم استفاده کنم (هر موقع دلم خواست) ، بعد طرف گفت باشه شما با PPPOE اش کانکت شو اینجا Fail Connect میشی و MAC آدرست میوفته ، و این MAC را هم به
شما اضافه میکنم.
حالا SET کردم همه چیو ، میگه اینجا که چیزی نمیاد از شماره شما .
احتمالا PPPOE مودمت خرابه !!!
تمام تنظیمات مثل قبل Set میشه ، 2-3 بار مودم را کامل Factory Reset کردم.
لازم دیدم برای اثبات حرفم عکس از بخش های Internet ، Lan ، Wireless مودم قرار دهم.
لطفا دوستان کمک کنید. خیلی ممنون میشم.
بخش Internet
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخش LAN
بخش Wireless
ممنون