نه دوست عزیز بقیه شرکتا هم مجبورن همین کارو بکنن و فقط برای های وب نیست طبق اون مصوبه ی نمی دونم چند و خوردی[emoji20]نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
Printable View
نه دوست عزیز بقیه شرکتا هم مجبورن همین کارو بکنن و فقط برای های وب نیست طبق اون مصوبه ی نمی دونم چند و خوردی[emoji20]نقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
درسته آسیاتک تغییر نداده به هرحال 2 3 روز دیگه تغیر میده ولی بازم هرچی باشه کیفیت شبکه اش از های وب بهتره لود صفحات و پینگ تو های وب افتضاحه افتضاح یدونه فشفشه خوب بود از لحاظ مصرف حجمی که اونم خرابش کردننقل قول:
های وب همین الانش که حداکثر سرعت 8 مگ ارائه میده کمبود شدید پهنای باند داره (با مقایسه کیفیت نت ساعت 10 صبح (کیفیت عالی) با 10 شب (کیفیت افتضاح) و افت شدید سرعت و حتی قطعی مکرر تو ساعات و روزهای اوج مصرف این امر کاملا مشخصه) 1 هفته هم هست که این کندی و قطعی ها خیلی بیشتر از قبل شده حالا نمیدونم با چه رویی اومده میخواد ADSL با سرعت 16 مگ و 4g با سرعت 50 مگ ارائه بده!!!! (فک کنم اون موقع روزی 20 ساعت قطعی داشته باشه :n08:)نقل قول:
وااااات؟؟؟؟؟؟
سرویس رو کلا حذفید !!!!
فقط 16 مگ ؟!؟!
شبانه پر !!!!!
فشفشه ام تموم شه تخلیه میکنم
جشنواره شاتل هنوز هست؟
دوستان تو پنل سرویس ها مثل قدیم ( 128 تا 8 مگ ) با همون قیمتای قدیم هستشون
ولی سابت اصن کلا تعرفه ها عوض شده !
نمیدونم جریان چطوره . :n13:
های وب اون تعداد مشتری که به خاطر فشفشه و ساعت رایگان مونده بودن رو هم داره پَر میده
اونا رو هم درست میکنن :-|نقل قول:
دوستان قصد دارن کجا برن؟
واقعا شبانه رو حذف کردن !؟ هنوز باورم نمیشه :n02:نقل قول:
واقعا نمیدونم چه غلطی باید کنم
اصلا جایی هست هنوز شبانه رایگان داشته باشه !؟ اسیا تک ؟ یا اونم میخواد برداره ؟
اگه شبانه رایگان رو برداره منم کوچ میکنم
این طرح صبانت رو ببینید . نظرتون چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسیاتک + شاتل ( که محدود ) میکنهنقل قول:
صبانت هم که مرکزمون سرویس نمیده بین شاتل و اسیاتک و پارس و مخابرات فک کنم منطقی باشه برم شاتل
شاتل چند وقته خیلی خوب شدهنقل قول:
هم سرعت 16 مگ میده
هم کیفیت و پینگ عالی داره
هم پروفایل گیم رو داره
هم جشنواره فروش یکساله با قیمت مناسب و شبانه رایگان داره
هم شاتل لند
هم قابلیت تفکیک ترافیک داخلی و بین الملل (و در نتیجه تفکیک قیمت) داره
هم اینکه چند وقت یک بار جشنواره فروش بسته های 10 گیگ و 50 گیگ میذاره که این بسته ها رو با 50 درصد تخفیف ارائه میده
فقط حیف که مشکل نبود پورت خالی داره و من باید حسرت بخورم
صبانت هم که تو شهر ما خدمات نداره
پارس آنلاین هم متاسفانه با وجود کیفیت عالی که همه ازش تعریف میکنن آپشن خاصی نداره و هزینه خیلی بالا میره
شما اگه شرکت بهتری سراغ دارید بگید