دستتون درد نکنه. خیلی خوشحال شدمنقل قول:
بله تهرانم. اتفاقا فقط هم 5 شنبه میتونم برم.
آدرس نمایشگاه تلکام کجاست؟ همون سئول برگزار میشه یا جای دیگه مثل مصلی؟
با سپاس
Printable View
دستتون درد نکنه. خیلی خوشحال شدمنقل قول:
بله تهرانم. اتفاقا فقط هم 5 شنبه میتونم برم.
آدرس نمایشگاه تلکام کجاست؟ همون سئول برگزار میشه یا جای دیگه مثل مصلی؟
با سپاس
خواهشنقل قول:
آره .. نمایشگاه بین المللی هست سالن 7
افتضاح جدید مخابرات: سرویس نامحدود نمی دیم. سرویس حجمی باید بگیری
من تجربه سرویس حجمی رو دارم. به شدت حجم دو برابر کم میشه تا مجبود شیم حجم اضافه بخریم.
جالبه خط رو فیبر ارائه میدن که فقط مجبور باشی از خودشون خرید کنید بعد ادعا می کنن رقابته:n23:
نقل قول:
تهران که نامحدود میدن:n23:
چیز جدیدی نیست،حدود 7-8 ماه پیش هم که من میخواستم از مخابرات اینترنت بگیرم بحثش بود که یه سری مراکز مخابراتی نامحدود نمیدن.نقل قول:
افتضاح جدید مخابرات: سرویس نامحدود نمی دیم. سرویس حجمی باید بگیری
من تجربه سرویس حجمی رو دارم. به شدت حجم دو برابر کم میشه تا مجبود شیم حجم اضافه بخریم.
جالبه خط رو فیبر ارائه میدن که فقط مجبور باشی از خودشون خرید کنید بعد ادعا می کنن رقابته:n23:
در کل همه چیز اینترن تمخابرا تبه مرکز مخابراتی بستگی داره :| سرعت،پینگ و همین بحث محدود و نامحدود............
منطقه ما هم سلمان فارسی راحت تا 2 مگ نا محدود میداد ولی اون روز رفتم مخابرات برای گرفتن کمپین تابستونش دیدم هر کی مراجعه می کرد می گفتن بخشنامه اومده تا 512 نامحدود بیشتر نمیدن.
یه سوال من کمپین تابستونه گرفتم 1 تا 7 که رایگان لازم نیست که مودم رو خاموش روشن کنم ؟ بعد چرا میرم تو سایت حجم ترافیک رو میزنه undefined بعد اصلا گزارششون به روز نیست نمیشه ببینی مثلاً دیروز چقدر مصرف کردی چرا اینقدر داغونه
بعد یه سوال اگه تو یه ماه زودتر ترافیکم تموم شه چکار باید بکنم که خود به خود ترافیک جدید خریداری و مصرف نکنه ؟
لازم نیستنقل قول:
مشکل اکانتینگه مخابرات هست :n08:
خود مخابرات برای شما ترافیک میخوره و روی قبض میاره:n10:
سلام
امروز با توجه به اطلاع رسانی دوستان این تاپیک رفتم نمایشگاه برای خرید سرویس کمپین تابستانه.
چند مورد بود که بد نیست بدونید؛
1- نامحدود تهران هم کم کم داره برچیده میشه.(فعلا فقط 512 هست و ممکن هست این 512 هم دیگه ارائه نکنند)
2- چندین صفحه قبل بحث قیمت شده بود که مثلا 512 نامحدود بین 24 هزار تومان و 19 هزار تومان بحث بود. امروز گفتن که هرکسی قبل از مهر 92 ثبت نام کرده 19 هزار تومانه ولی بعد از این تاریخ دیگه 24 هزار تومان حساب میشه
3- شیر کمپین تابستانه 1 به 4 هست ولی نامحدود 1 به 8. یعنی اگر پینگ براتون مهمه کمپین بهتره
4- گفتم کسانی هستن که مشکل حساب شدن حجم شبانه دارن، که خیلی راحت گفتن نه خیر امکان نداره(حالا احتمالا هفته بعد که سرویسم راه افتاد میتونم نتیجه رو بعرض برسونم)
اینها کل اطلاعاتی بود امروز از تو نمایشگاه بدست آوردم گفتم بد نیست بقیه هم بدونن
دو ماه پیش گفتم نامحدود بزودی جمع می شه بعضی دوستان اینجا حمله کردن نه جمع نمی شه از این حرفها ...
طبق منبع خودم ارتباطات ثابت تا 512 برای این ارایه میدن که همه کاربران برن سمت حجمی البته بزودی 5 مگابیت هم برای کاربران عادی ارایه خواهد شد .
البته این هم بگم یکی از دلایل بزرگ مخابرات برای ندادن نامحدود این هست که مشترکین که 2 مگ می گیرن در یک قبض 150 هزار تومان می یاد که اکثر اون پرداخت نمی کنن که به شدت به ضرر مخابرات هست این دقیقا جمله ای هست که در جلسه ارتباطات ثابت عنوان شده , 512 گزاشتن جمع هم نمی شه تا در یک قبض بیشتر از پول ودیعه تلفن نیاد تا مشترک مجبور بشه پرداخت کنه
نمیشه این مسئله رو که طرف پول 2 مگ رو پرداخت نمیکنه شامل همه دونستنقل قول:
من خودم دارم از 2 مگ استفاده میکنم و همیشه قبل از اومدن قبض پرداختش میکنم
در ضمن با سیستم جدید مخابرات اگر طرف بدهکار بشه چه موبایل و چه خط دیگه ای
اگر به نامش باشه قطع میشه تا بدهی پرداخت بشه