سلام.
من سرعتم 1 مگ هست ولی شبا 2 تا 8 به زور 500 مگ دان میکنم!!!
اولا 1.75 گیگ دان می کردم.
مشکل از چی می تونه باشه!؟
Printable View
سلام.
من سرعتم 1 مگ هست ولی شبا 2 تا 8 به زور 500 مگ دان میکنم!!!
اولا 1.75 گیگ دان می کردم.
مشکل از چی می تونه باشه!؟
دادا مشکل از خود مبین نت هست چند روزه که اینترنت من و چند تا از دوستام به هم ریخته ما توی روز به زور صفحه گوگل رو باز میکنیم ماشاالله به تو داداش 500 میگ اونم رایگان اونم تو شب دانلود میکنی خوش به حالت :n27: ولی سیستان بلوچستان همیشه محروم بوده و هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت 1 مگ ساعت 11:30 شب
با سلام.این واسه همین الانه:
اگه میبینید زیاد باز کردم واسه اینه ک تکی تکی سرعتشون پایینه کاریشم نمیشه کرد.{ولی از فایل تست پارس انلاین راحت 400ک رو میگرفت}
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه این مشکلو دارننقل قول:
علتش سادست خودشون محدود میکنن
یعنی سرعتتون یه مینیمم داره و یه ماکزیمم که به قول خودشون این سرعت رو تضمین میکنن
اگر سرعتتون از میمنیم سرعت کمتر نشه حق اعتراض ندارید که برای سرعت 1 مگ مینیمم 32 کیلوبایت در ثانیه هست که تقریبا همون 500 مگ دانلود ، اگه سرعت از این کمتر نیست پس حق اعتراض ندارید
شما کدوم شهرو منطقه هستید؟پینگتون عالیهنقل قول:
امروز از جایی رد میشدم سرویس "وایمو" داشت.
با گوشی وصل کردم متاسفانه فقط تونستم سرور تهران رو تست کنم و باطریم تموم شد، اسکرین شات هم نشد بگیرم!
پینگ 66 / دانلود 2.8 مگابیت / آپلود 1.6 مگابیت.
اگر نزدیک خونمون این سرویس بود حتما ازین استفاده میکردم، گیگی 10 تومن چیزی نیست وقتی کیفیت خوب باشه...
بزار کاربراش زیاد بشه ...نقل قول:
اگه رکورد سرویس وایمکس شون رو نزد :n05::n02:
اگه گیگی ده تومن برات چیزی نیست خب برو سرویس اختصاصی بگیر از همین مبین نت یه روزه کل اینترنت رو میتونی دانلود کنی.نقل قول:
وایمو اولین ساعت برای همه رایگانه و با سرعت بالا.بعدش باید طبق تعرفه ها شارژ کنی.سرعت در تعرفه ها مهمه.
الان دو مگ مبین نت سرعت دانلودش 27 کیلوبایت هست از تمام سرورها روی اسپیدتست هم میمونه و پنجره تست نمیاد واسه همین نتونستم تست بزارم.واقعا اشغاله .تروخدا بیای به خاطر 27 کیلوبایت گیگی 12000 تومن پول بدی؟