نوشته دیگه ECO 512:11:نقل قول:
شرمنده این جواب برای یه پست دیگه بوده از مدیران می خوام این پست رو حذف کنن
Printable View
نوشته دیگه ECO 512:11:نقل قول:
شرمنده این جواب برای یه پست دیگه بوده از مدیران می خوام این پست رو حذف کنن
منظورش سرور سایتی که ازش دان میکنی بود.:31:
بذارید این وایمکس ایرانسل بیاد ببینیم شاتل چه غلطی میکنه.....
سرعتش تا چقدر میتونه باشهنقل قول:
تو ایران که فکر کنم یا سرعت نداره یا گرونه یا محدودیت داره
یه چز خوب نمیذارن باشه
ممنون از یاسختون رفقا .نقل قول:
1- یعنی خود شاتل هم همین مودم ایسوس رو به کاربراش میده دیگه ؟ قیمتش تو بازار چنده که خودمون بخریم ؟ اگه نصبش کاری نداشته باشه و خودمون انجام بدیم یعنی دیگه کسی برای راه اندازیش لازم نیس بیاد که بخوایم 15 چوق ییاده شیم ؟
2- یس با این سرعتی که Art Home داره بیخیالش میشیم و میمونه 2 تا سرویس Art 1 و Eco 128 . تو سایت خود شاتل که زده سرعت آیلود و دانلود آرت 1 تا 128 هست با 12 گیگ ترافیک ماهیانه . از یه نظر ترافیک آرت 1 خیلی به کارم میاد چوت دانلود شبانه با اکو 128 برام خیلی سخته . اگه بخوام روزانه دانلود کنم هم که ترافیک 3 گیگش اصلا نصف ماهم جوابمو نمیده . ییشنهاد شما کدوم هست ؟
کلا میشه تفاوت سرعت این 2 تا سرویس رو بگید ؟ اصلا فرقی دارن یا جفتشون 128 هستن ؟
3- تا 2 هفتشم مشکلی نیس . ولی اگه مشکل خالی نبودن یورت ییش بیاد یعنی چیکار باید بکنیم و چقد طول میکشه :9:
4- یه بچه محل دیالمه ای نیس اینجا خودشو به ما نشون بده :3:
ممنون از لطف همگی :10:
من پیشنهاد میکنم الان اصلا سراغ شاتل نرو که وضعش خرابه . من آرت 1 دارم سرعتش در عرض دو روز از 21 کیلوبایت رسیده 14 کیلوبایت و همینطور داره کم میشه ، یعنی 16 عادی رو هم نداره ، سرعت اکو 128 هم مثل آرت شده ، خیلی ها نتونستند تو این چند روزه حتی 50 مگابایت هم شب دانلود کنند ، به نظرم برو صبانت یا هر شرکت دیگری ، چون اگر با این شرکت قرارداد ببندی پشیمان میشینقل قول:
ازبازار بگیری همین قیمت تقربا باید بشه.من مودممو خودم گرفتم.ازش راضی هستم.35 هزار تومان شد.نقل قول:
در مورد نصب هم 15 تومان ازت میگیرن می خوای خودت نصب کنی یا نکنی.(البته اینو مطمئن نیستم)
داداش متاسفانه شرکت دیگه ای به منطقه ی مخابراتی من سرویس نمیده و تنها گزینه ای که دارم شاتل هست . تازه باید همونم دعا کنم یورت خالی داشته باشن :41:نقل قول:
راستی برانکه بفهمم یورت خالی دارن یا نه چیکار باید بکنم ؟ با کجا تماس بگیرم ؟
ممنون میشم جواب ایناروهم بدید :
نقل قول:
1- یعنی خود شاتل هم همین مودم ایسوس رو به کاربراش میده دیگه ؟ قیمتش تو بازار چنده که خودمون بخریم ؟ اگه نصبش کاری نداشته باشه و خودمون انجام بدیم یعنی دیگه کسی برای راه اندازیش لازم نیس بیاد که بخوایم 15 چوق ییاده شیم ؟
2- یس با این سرعتی که Art Home داره بیخیالش میشیم و میمونه 2 تا سرویس Art 1 و Eco 128 . تو سایت خود شاتل که زده سرعت آیلود و دانلود آرت 1 تا 128 هست با 12 گیگ ترافیک ماهیانه . از یه نظر ترافیک آرت 1 خیلی به کارم میاد چوت دانلود شبانه با اکو 128 برام خیلی سخته . اگه بخوام روزانه دانلود کنم هم که ترافیک 3 گیگش اصلا نصف ماهم جوابمو نمیده . ییشنهاد شما کدوم هست ؟
کلا میشه تفاوت سرعت این 2 تا سرویس رو بگید ؟ اصلا فرقی دارن یا جفتشون 128 هستن ؟
3- تا 2 هفتشم مشکلی نیس . ولی اگه مشکل خالی نبودن یورت ییش بیاد یعنی چیکار باید بکنیم و چقد طول میکشه :9:
4- یه بچه محل دیالمه ای نیس اینجا خودشو به ما نشون بده :3:
مرسی
سرویس رو از 512 کردیم 128 ولی سرعت دانلود هنوز 512 هست و روی 64 دانلود میکنم :31: دو سه روز اول گفت شاید همین چند روز اول اینطوریه ولی مثل اینکه یادشون رفته پهنای باند رو کم کنن :31: پول 128 دادیم آش 512 میخوریم :31: از مزایای شاتل میشه زین بعد به این مورد هم اشاره کرد :31:
الان وضعیت شاتل اینجور شده یک شب 1 گیگ رو راحت دانلود می کنی ولی یک شب دیگه 100 مگابایت رو به زور دانلود میکنی !