درود به همه . صبانت هم سرعت دانلود شبانه به 13 کیلوبایت رسوند . :n28: دوستان نظرتون درباره دیگر شرکت ها چطوره؟
Printable View
درود به همه . صبانت هم سرعت دانلود شبانه به 13 کیلوبایت رسوند . :n28: دوستان نظرتون درباره دیگر شرکت ها چطوره؟
برو تو Device Info > Statistics. اونجا ببین برای دان استریمت، SNR و Line Attenuation روی چنده.نقل قول:
:n03: :n03::n03::n03::n03: :n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n30:
محتوای مخفی: عکس
به هر حال چیزی که از صفحه خلاصه اطلاعات مودمت معلومه سرعت دانلودت رو روی 600 کیلوبیت در ثانیه بستن. اگه قبلاً روی همین خط سرعت بالاتر میگرفتی قاعدتاً باید باز هم بتونی بگیری.نقل قول:
در مورد اون صفحهای که گفتم کاملش باید این باشه:
البته من مودم D-Link ندارم. اما چون صفحه کنترل پنلت عیناً مثل مال منه، فکر میکنم باید بری تو این آدرس. به هر حال اگه اونجا هم نبود دنبال صفحهای بگرد که توش تو یه جدول این اطلاعات باشه SNR Margin و Attenuation.کد:Device Info>Statistcs>ADSL
این پستت رو ندیده بودم، پست قبلی رو زدم. به هر حال یه ایرادی تو کارت هست. چون با Atten 37 و SNR Margin 18 شما باید به راحتی بتونی دور و ور 7 - 8 مگابیت در ثانیه (معادل 900 کیلوبایت در ثانیه) سرعت دانلود داشته باشی. یا مشکل از خود ISPاه یا از مودمت که حداکثر سرعت قابل دستیابی رو برات زده 712 کیلوبیت.نقل قول:
به نظرم حتماً از پشتیانی پیگیر شو. هر چی هم گفتن، زیر بار نرو. بگو با این مشخصات من باید بتونم 8مگابیت رو بگیرم.
اگه تونستی با یه مودم دیگه هم از خطت تست بگیر ببین اون چقدر سرعت بهت میده.
با سلام
دوستان قضیه این صبانت چیه ؟!
من دیروز پارس آنلاین رو جمع آوری کردم تا صبانت بیگرم !
با tp-link تست کردم بین 400 تا 500 سرعت داد. ولی بازم تو کتم نمیره. 12مگابیت کجا 4 مگابیت کجا! مخابرات دوتا خیابون پایین تر از خونه ماست. پیاده 20 مین راهه!!
محتوای مخفی: عکس
روزانه اش خوبه، شبانه اش به صورت دوره ای خراب میشه در سال و بعد خوب میشه. فعلا دوره بدش شروع شده. شبی فقط صد، صد و پنجاه مگ میشه، اگر دانلود شبانه بیشتر از این مقدار داری، فعلا صبا نت وقتش نیست.نقل قول:
modulation رو بذار رو ADSL2 PLUSنقل قول:
محتوای مخفی: از اینجا
الان شدن بین 350 تا 450 . :n02::n02::n02::n02: