من واسه یکی سیستم ها یک ADSL جدا گرفتم روی یک خط جدا
حالا:
میتونید کمک کنید من ADSL مو خودم نصب کنم؟
من مودم دارم قبلا هم ADSL داشتم ولی الان از یک شرکت دیگه گرفتم و میخوام اگه بشه خودم نصبش کنم
میشه؟
مدل مودم: Shuttle TR910
Printable View
من واسه یکی سیستم ها یک ADSL جدا گرفتم روی یک خط جدا
حالا:
میتونید کمک کنید من ADSL مو خودم نصب کنم؟
من مودم دارم قبلا هم ADSL داشتم ولی الان از یک شرکت دیگه گرفتم و میخوام اگه بشه خودم نصبش کنم
میشه؟
مدل مودم: Shuttle TR910
براي تنظيم كردن مودم شما بايستي موارد زير رو از شركت ارائه دهنده سرويس درخواست كنيد:نقل قول:
VPI
VCI
Username
Password
بعد از دريافت اين موارد وارد تنظيمات مودمتون بشيد.
اين آدرس رو در مرورگر بزنيد:
192.168.1.1
نام كاربري و كلمه عبور مودمتون رو وارد كنيد. (به صورت پيش فرض admin براي هر دو هست)
بعد از ورود از قسمت Quick Start يا Quick Setup يا نامي مشابه اين استفاده كنيد.
مرحله به مرحله پيش بريد. تنظيمات VPI و VCI رو وارد كنيد. در مرحله بعد گزينه PPPOE رو انتخاب كنيد.
نام كاربري و كلمه عبور دريافت شده از شركت را وارد كنيد.
در انتها Save و مودم رو يه بار Restart كنيد.
همين!!!؟
شاد باشيد:40:
مرسینقل قول:
آدرس رو میزنم باز نمیکنه!
بعدش من الان با یک سیستم دیگه از خونمون وصل شدم و اصن الام مودمم دی-لینک هستش
ولی اون مال یک سیستم دیگس
حتما باید مودم وصل یاشه
خب وقتی سرویس ADSL هنوز راه نیوفتاده یعنی مودم نصب نشده چجوری باش وصل شم اینترنت؟
بادرود به همه دوستان
من مودم TP-link TD-w8901g دارم الان با کانکشن وصل میشم میخوام به حالت اتوکانکت تبدیلش کنم چیکار کنم؟
باتشکر:11:
آقا رفتم هيشكي سيم خشك رو سوكت نميزنه
به هرحال سيم رو عوض كردمو خيلي خوب سيمكشي كردم ولي همچنان snr من رو 6.8 هست كه هست.
نميدونم چيكار كنم
چون مخابرات 6 مث اينكه خيلي خطاش افتضاست
اينجا كسي خط 6 نيست؟
آدرس 192.168.1.1 رو تو مرورگرت بزننقل قول:
بادرود به همه دوستان
من مودم TP-link TD-w8901g دارم الان با کانکشن وصل میشم میخوام به حالت اتوکانکت تبدیلش کنم چیکار کنم؟
باتشکر
رمز رو وارد كن (admin)
بعدش تو قسمت quick... از اول تنظيمات رو انجام بده
تنظيمات طبق پستاي قبل از من آقاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن توضيح ميدن
چرا من 192.168.1.1 رو میزنم پیغام Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at 192.168.1.1. رو میده و اصلا چیزی باز نمیکنه؟
من كه نفهميدم چيكار دارين ميكنين.نقل قول:
چرا من 192.168.1.1 رو میزنم پیغام Unable to connect Firefox can't establish a connection to the server at 192.168.1.1. رو میده و اصلا چیزی باز نمیکنه؟
اول كه تلفنتونو به مودم وصل كنيد بعد برقش بعدم كابل شبكشو به كامپيوترتون وصل كنيد.
بعد cd مودم رو بزارين و اونجا مراحل كانفيگ مودم رو انجام بدين.
شايد آدرس مودم رو باز نميكنه واسه اينه كه آي پي پيشفرضش تغيير داده شده.با سي دي پيش برين.
بعدشم وقتي هنوز adsl تون فعال نشده نميتونين وصل شين به نت.
ممنون که جواب دادینقل قول:
نه ببین من دارم الان از سیستم خودم وصل میشم تو یه اتاق دیگه
اون یکی یه جای دیگس
قبلا سرویس ADSL داشته و خطش رو تخلیه کردم و دوباره از یک شرکت دیگه گرفتم
الان رو خطه ADSL هست ولی هنوز کسی نیومده نصبش کنه
من خودم میخوام نصبش کنم
حالا سوالم اینجاس که چجوری این صفحه رو باز کنم؟
شاید اصلا آدرس مودمت این نباشه به هر حالنقل قول:
توی run تایپ کن cmd
بعدشم تایپ کن
ببین default gateway چی هست ... اگه همین 192.168.1.1 بود یه بار مودم رو ریست کن ( با نوک خودکار 10 ثانیه نگه دار دکمه ریستشو ) احتمالا درست میشهکد:ipconfig /all
اگه آدرس دیگه ای بود اون رو وارد کن .
--------------------------------------------------------
اما موضوع دیگه اول باید خطتون وصل بشه بعد باید مودم رو کانفیگ کنید تا بتونید از adsl خط استفاده کنید .
یعنی ثبت نام کنی بعد از شرکت تماس میگیرن یا اس ام اس میدن
یه یوزر نیم و پسورد می خواد و vci ، vpi که باید از شرکت بگیری
مودم رو به یه کامپیوتر با کابل شبکه وصل می کنی به خط تلفن هم متصل می کنی از طریق همون کامپیوتری که به مودم وصله باید تنظیمات رو انجام بدی
یعنی وارد صفحه 192.168.1.1 بشی ( این صفحه مودم هست و اینترنت نیست ) یعنی قرار نیست حتما به اینترنت وصل باشی تا این صفحه رو باز کنی