خیر.نقل قول:
این موضوع رو خیلی پیگیری کردم ...متاسفانه نتیجه ای نداشت.
Printable View
خیر.نقل قول:
این موضوع رو خیلی پیگیری کردم ...متاسفانه نتیجه ای نداشت.
امروز از چند منطقه در قم که تحت پوشش 4G بود تست گرفتم و براتون گذاشتم :n01:محتوای مخفی: ا
سرعتش که جای خود ولی پینگ دیگه چرا ترکیده :n04:
اومدم از منطقمون تست گرفتم و با کمال تعجب تا ( پلیس ) سه خط آنتن داشتم هر چی بیشتر به کوچه مون نزدیک تر می شدم آنتن میرفت :n08:
محتوای مخفی: ا
سرعت دانلود خیلی کم بود یعنی در حد 3G بود نه 4G !!? :n15:
سلام یک سوال داشتم الان اسیاتک 10 گیگ دارم با speedtest سرعت 5و خورده ای مگابیت بهم می ده .همراه اول الان تست کردم داغونه.توی اهواز هستم.
ارزش داره برم مودم و سیمکارت برای 4G بگیرم؟
سرعتش بیشتر اوقات اینطوریه؟
این سرعت هایی که می ده نمایشی است یا واقعا توی وبگردی و دانلود دیده می شه؟
یک سوال دیگه این مودم هاش هم مثل وایمکس باید دنبال سیگنال بگردی یا همه جای خونه جواب می ده؟
دوست عزیز اینترنت گوشی و ADSL دو سرویس جدا هستند هیچ شخصی نمیاد adsl را حذف و دیتا موبایل را جایگزین کنه...نقل قول:
هر چی سرعت شما بالاتر باشه مصرف ترافیک شما هم بیشتر میشه... این سرعت ها نمایشی نیستند. توی وبگردی دیده نمیشه اما برای دانلود مشاهده میشه
مودم هاش با وایمکس فرق داره و هرجا تحت پوشش سیگنال موبایل بود شما هم میتوانید مودم استفاده کنید
ابوالفضل ایرانسل در قم کمبود پهنای باند پیدا کرده.نقل قول:
تا اونجا که من میدونم اکثر این دکل ها از یک منبع اصلی تعذیه میشن و بخاطر تعداد کابرها مشکل پهنای باندپیدا کرده
منطقه خودمون سرعت خیلی افت کرده دیروزم که ایرانسل تماس گرفت گفت بخاطر افزایش تعداد کابر هست.
این از شانس خوب من و شماست دیگه !!نقل قول:
هرجا میریم کمبود پهنای باند براش پیش میاد [emoji16]
من الان نگاه به تعرفه هاش کردم مثلا 10 گیگ رو می داد 32500 و 20 گیگ رو می داد 50000تومن.وایمکس 2 مگابیت 12 مگ ماهیانه 66000 تومن برای خوزستان تازه با سرعت دانلود 256. اسیاتک10 مگابیت با 10 گیگ ترافیک 44 هزار تومن من خطم تا 6 مگابیت هم رفته با سرعت دانلود 700 به بالا البته متغیر. من ماهی بیش از 60000 هزار تومن دارم هزینه می کنم البته اسیاتک یک مزیت دانلود شبانه داره . قیمت مودم 4G گرونه وقتی ایرانسل می خواد مودم بفروشه گرون می فروشه.من بعضی اوقات دانلود فیلم دارم و وبگردی هم می کنم می خوام ببینم می صرفه بگیرم یا نه؟
دوسته عزیز منظورت کدوم بسته نامحدود دقیقا ؟ منظورت 2تا 8 هست؟نقل قول:
دوستان من بسته 3 ماهه 6 گیگ فعال کرده بودم که اخرای خرداد تموم میشه
حالا نگاه کردم تو سایت ایرانسل که بخوام بسته بلند مدت جدید سفارش بدم تا حجم باقی موندم رو به اون یکی اضافه کنم و تمدید بشه، ولی سایت ایرانسل میگه امکان پذیر نیست.
یادمه قبلا امکان تمدید برای بسته های بلند مدت بود، نه کوتاه مدت.
حالا من باید کل حجمم رو استفاده کنم؟ استفاده نکنم میسوزه؟ امکانش هست به بسته دیگری اضافه اش کنم یا نه، در تاریخ اتمام کل حجمم از بین میره؟
حتی به کوتاه مدت یک ماهه هم نمیشه؟
برای اینکه بدونم تاریخ اتمام کی هست چه کدی بزنم؟ *555*4*1# رو قبلا میزدم نشون میداد. الان نشون نمیده
برای شما beetalk و تلگرام روی ایرانسل بدون مشکل هست؟ برا من از ساعت 5 به بعد هر دو دیگه وصل نمیشه!!:n38: