این بسته ها تو مراکز منتخب ارائه میشه و تو مرکز مخابراتی ما این بسته ها فعال نیستنقل قول:
Printable View
این بسته ها تو مراکز منتخب ارائه میشه و تو مرکز مخابراتی ما این بسته ها فعال نیستنقل قول:
دوبار از بانک مجازی فشفشه فعال کردم اولا حجم کمتر میده چند صد مگ میخوره از روز اول اینطوری بود هر دو فشفشه چک کردم دوما قبلا وقتی فشفشه تموم میشد مودم قطع میکرد تا متوجه بشیم از حجم اصلی نمیره اما الان بدون قطع کردن از حجم اصلی کم کرد خیلی زرنگن ، اینم از فشفشه های جدیدشون !
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
دوستان به نظرتون های وب فشفشه های قبلی رو برمیگردونه ؟
همه دارن تو صفحشون تو اینستاگرام اعتراض میکنن مخصوصا برای حذف فشفشه 5 روزه و 15 روزه
متاسفانه هزینه اینجوری خیلی بیشتر میشه مثلا برای من تا حالا میشد ماهی 36 الان میشه ماهی حدود 46 !
تنها جوابی هم که پشتیبانی میده اینه فشفشه های محبوب رو گذاشتیم و بقیه رو حذف کردیم ، و اینکه متنوع تر شده !
تنوع رو خودتون ببینین !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال اینجاس از اینجا کجا بریم ؟!!:n19:نقل قول:
نمردیم معنی ارزون شدن فهمیدیم ! :n08:
دوستان لطفا قسمت انتقاد و پیشنهاد سایت نظر خودشون رو بگن شاید برشون گردونن!
نقل قول:
من که روی شاتلم . برای دانلود های خودمم یک بسته شاتل لند گرفتم 10 هزار تومان یک ماهه که تا 1000 گیگ میشه ازش استفاده کرد :n19:
شاتلند خوبه ولی خانواده که نمیخوان دانلود کنن ! :n13:نقل قول:
بیشتر مصرفشون اینستا و تلگرمه :n06:
جایی که نیست بریمنقل قول:
یا باید اول ماه یه فشفشه 50 گیگ بگیریم یا در طول ماه 3-4 تا 10 گیگ !
در کل هزینمون بیشتر میشه :n03:
منم اییدوارم با توجه به انتقاد ها برش گردونن
40 - 50 گیگ 2 2.5 برابر مصرفم تو ماهه !نقل قول:
یه فشفشه 50 گیگ بخرم :n13:رمز مودم بردارم در همسایه فیضی ببرن :n02:
دقیقا منم مصرفم مثل شماست - بین 15 تا 20 گیگ در ماه هستنقل قول:
ما که ذاتا الان ماهی 46 تومن میدیم میریم یدونه ازین سرویس 1 ساله شاتل یا پارس آنلاین میخریم 12.000 تومن بعدش 20 گیگ رو میخریم 42000 تومن ماهیانهنقل قول:
کیفیتش هم بهتره دیگه اینجارو میخوایم چیکار
نظرتون چیه؟