سلام
آمپلی پریمیر PRG 9850 4400 watt چطور آمپلی ای هست ؟
کیفیت و قدرتش در چه حدیه ؟
پرسش دومم اینه که اگه پخشم 3250 پایونیر و باندم AUDIO SYSTEM CO 609 PLUS باشه سیستم خوبی از آب در میاد ؟
سلام
آمپلی پریمیر PRG 9850 4400 watt چطور آمپلی ای هست ؟
کیفیت و قدرتش در چه حدیه ؟
پرسش دومم اینه که اگه پخشم 3250 پایونیر و باندم AUDIO SYSTEM CO 609 PLUS باشه سیستم خوبی از آب در میاد ؟
سلام و ارادتنقل قول:
1-کلا به پخش های خودرو ایندش گفته میشه، که از نظر اندازه و سایز طراحی میتونه 1din یا 2din باشه(نامگذاری شرکت ها باهم یکم فرق داره اما اصولش یکی هست) اندازه های استاندارد کوچیک 1din و بزرگ تر ها (مثل نمونه ای که شما عکسشو آپ کردی) به 2din ملقب هستند.
محتوای مخفی: دو نمونه پخش 1دین
این پخش ها بیشتر برای خودروهای SUV طراحی و استفاده میشه و من ندیدم روی خودروهای سواری استفاده بشه و فکر هم نمی کنم امکان همچین کاری باشه. چون داشبور کلا باید دوباره قالب گیری و طراحی بشه.
در مورد امکاناتشون هم با توجه به سری ساختشون امکاناتشون متفاوته ولی بیشتر روی قابلیت های مالتی مدیای این پخش ها فوکاس شده و از نظر قابلیت های صدایی در اکثر موارد (پایونیر) به افزایش باندهای اکولایزر و تنظیمات معمولی مورد نیاز دیگه بسنده شده و خبری از تنظیمات پیشرفته مثل سری های های اند نیست.
2- هر چند 718 در خیلی از موارد پیشنهاد نمیشه، اما اگه صدا رو برای بیرون میخاید ،هم صدای 718 و هم توانش بیشتر از بقیه بکار میاد.
3- اگه منظورتون از صدا وکال هست ، دو جفت باند با تغذیه کامل . اگه بیس براتون مهمه ، بیس ساب قابل مقایسه با کواک نیست.
4-تو بازار به پخش های تصویری معروفن، کیفیت صداشون هم قابل قبوله، تو سایت های مرتبط مثل پایونیر سرچ کنید مدل هاشو پیدا میکنید البته همه مدل ها قاعدتا اینجا پیدا نمیشه.
Pioneer
AVH-5450 DVD
AVH-P6350 BT
AVH-3550DVD
سلامنقل قول:
ساخت چین هست، اطلاعاتی هم شرکت وارد کنندش تو نت نزده ، حتی توان RMS این آمپ درج نشده.احتمالا روی لیبل محصول یا تو دفترچه راهنمای محصول این اطلاعات موجود باشه، هر چند که خیلی مورد اطمینان نیست.
دو قطعه ای که فرمودین مشکلی ندارن، با یک آمپ مناسب که بتونه 609 رو راه بندازه سیستم بدی نمیشه.
سلام سعید جان.نقل قول:
بله درسته البته توانهای خروجی با توجه به طراحیهای انجام شده و برندهای مختلف متفاوت هست.
مثلا یه امپلیفایر رو 4 اهم 100 وات و روی 2 اهم 150 وات خروجی میده و یه آمپلیفایر دیگه رو 2 اهم دقیقا 2 برابر توان روی 4 اهم خروجی میده.
به طور کلی هرچقدر امپدانس کاهش میابد توان دریافتی از آمپلیفایر بیشتر میشه.
دور از + یا _ بودن این قضیه،جالبه که بعضی آمپ ها مثل JL از 1.5 اهم تا 4 اهم توان خروجی یکسانی دارند.نقل قول:
سلامنقل قول:
در تائيد فرمايش امير جان ،برند آلپاين هم بعضا همينگونه هست و رو لودهاي 2 و 4 اهم خروجي يكسان دارند.
سلام
زیر 300 تومن تاکید میکنم زیر 300 تومن بهترین ساب هایی برای روی تاقچه عقب خودرو که میتوان خرید چه مدل هایی هستند ؟ چند مدل معرفی کنید .
دوستان.. برای بودجه 500 تومن هم پخش هم باند چی پیشنهاد میکنید؟ برای پراید هست و مطمعنا قصد خرید امپ و ساب هم ندارم... ولی یکم رو کیفیت حساسم و بعیده کلا بخوام عوض کنم تا سالها همین پخش و باند رو میخوام... بودجه هم اگه ارزشش رو داشته باشه میتونم 600 تومن کنم... منتها خیلی کیفیت رو دوست دارم...
در مورد پخش هم تصمیم دارم اگه بشه cd خور باشه... ولی هنوز مطمعن نیستم... پس در هر 2 حالت ممنون میشم راهنمایی کنید... و اینکه بنظرتون با این پول حدود 300 میدونم برای پخش میره..ایا بهتره از 2 باند خوب استفاده کنم یا 4 تا باند متوسط....هیچ چیزی هم از پخش نمیدونم...ولی کنترل اینترفیس رو میخوام...
شما به نظر من چون نمیخوای آمپ بخری و تاکید هم میکنی که نمیخوای بعدا اضافه کنی بیا و یه پخش خوب بخر مث 7056 کنوود و یه باند هم مث 6994 پایونیر اینجوری هم یه نمور بیس داری هم کیفیت خیلی بالایی خواهی داشت هم میتونی باندای جلوت رو هم با پخش طوری تنظیم کنی که توی ولوم بالا هیچ دیستورتی نداشته باشننقل قول:
میتونی هم پخش رو یه چیز ارزون مث 2650 یا 3550 پایونیر بخری به قیمت 280 یه باند پایونیر آمپ خور و یه آمپ 3500 پایونیر بخری
ولی نظر من روی گزینه ی اوله چون صدای ماشینت از این رو به اون رو میشه چون وقتی پخش خوب نباشه شما باند خدا تومنی هم بزنی تنگش بازم صداش چنگی به دل نمیزنه
Sent from my HTC One X using Tapatalk
سلامنقل قول:
gladenrs 12 free قیمت 325
کنوود 3013 هم حدود 200
mx12plus audio هم 250
سلامنقل قول:
با 600 هم میتونید امپ بگیرید
امپ 3500 پایونر 160یا70
امپJVC AX3002 قیمت 165
پخش Pioneer MVH-X165UIقیمت 165
اسپیکر هم انتخاب های زیادی دارید و میتونید از برند های alpine/jbl/mtx/pioneerانتخاب بفرمایید
با هزینه نصب حدود 600 میشه