1mb ارزشش رونداره باسرعت 512 یکی هست 10kbبیشتر یاکمتر تعرفه هاش هم گرونه منم یک مگابایت داشتم عوضش کردم 512 گرفتم
Printable View
1mb ارزشش رونداره باسرعت 512 یکی هست 10kbبیشتر یاکمتر تعرفه هاش هم گرونه منم یک مگابایت داشتم عوضش کردم 512 گرفتم
اگر ادم یه ذره عقل داشته میفهمه که این واقعی نیستش . اینم من برای مسخره کردن مبین نت درست کردمنقل قول:
من 512 داشتم اصلا اونجوری که میگفتند نبود.شایدم منطقه ما شلوغه.نقل قول:
مبین نت حساب کتاب نداره من طرح یک میگ گرفتم سرعتش 130kb بود 512 گرفتم سرعتش 100kb بود من الان پسر عموم ADSL گرفته که اگه آدم سرعت و قیمت اون رو با مبین نت مقایسه کنه مغزش سوت میکشه اون 512 گرفته با سرعت 350KB دانلود میکنه یعنی همون 2MB مبین نت اون برای هر 4 گیگ دانلود 10000 تومن میده و ما برای 2 گیگ 10000 تومن باید بدیم من برای تعرفه و سیم کشی و خرید مودم 350000 تومن دادم اون 100 هزار تومن داد اخه این انصافه:n27:نقل قول:
سلام مبین نت دارم مودم و رو واگذار میکنم model bw.....لطفا خصوصی پیغام بدین شهر کرمان
روسها اینترنت ایران را قطع کردند !
حدود 2 هفته می شود که کاربران ایرانی اینترنت از کاهش شدید سرعت و در برخی موارد قطعی کامل اینترنت به شدت رنج می برند...
بقیه خبر در
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزي كه عكس اديت شده ميزاري، توجه كن اگه اون سرعت رو داشته باشي كه با چند دقيقه دانلود ترافيك حجمي يك ماهت رو ميتوني تمام كني، منظورم اينه سرعت بالا به خودي خود فايده اي نداره!
البته من معذرت ميخوام اگه پست منفي ميزارم،مبين نت ممكنه در بعضي شرايط يا مكانها خوب باشه(كلا تاپيكهاي اين بخش واسه بيان مشكلات هست)
:n19:
مبین نت ساعت 4 صبح
خوب به عکس دقت کنید و نظرتون رو بگید :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n14: :n15:
جناب پشتیبان این سرعت شبانه کی می خواد درست بشه؟ اسرویس 2 مگ سرعت شبانه شده 30kb با فرمول های خودتون (ضریب اشتراک و...) هم حساب کنید میبینید با عقل جور در نمیاد هر روز بهتر که نمیشه افتضاح ترهم میشه
در موردت انتخاب دستی بی تی اس پست های قبلی منو نگاه کنید آموزشششو گذاشتمنقل قول:
دوستا ن در مورد اموز کاهش پینگ عذر میخوام میزارم بزودی:n16: