باز کمبود حجم پیدا کردی میخوای یه دلیلی گیر بیار 1 گیگ از ما بگیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه من بهشون میگم برن از کجا خط بگیرن؟
Printable View
باز کمبود حجم پیدا کردی میخوای یه دلیلی گیر بیار 1 گیگ از ما بگیری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه من بهشون میگم برن از کجا خط بگیرن؟
نخیر.....نقل قول:
بالاخره فرمون دست شماست باید بدونی چه کار بزرگی کردی:n09: اگر در این راه شکست بخـــــوری همه رو سرت خراب میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سربازان من در گهوارهها هستند. انشاءالله یه 20 سال دیگه به هدفمون میرسیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شکن نکن!!نقل قول:
بابا شما ها خیلی بلندپروازین بالاخره یه مدت کاهش سرعت واسه شرکتا امریه طبیعی.یادمه دقیقا سال پیش صبانت هم یه همچین اوضاعی داشت اما دو ماه بعد برگشت به اوضاع سابقش.
مطئن باش شرکت بهتر از آسیاتک گیر نمیاد.اینایی هم که دارند میرند مطمئننا 1 ماه دیگه پشیمون میشند.من تا حالا زیاد آی اس پی تست کردم درسته که یه کم زده جاده خاکی اما بازم مطمئنم که هیچی آسیاتک نمیشه.
کدوم شرکت میاد نامحدود سالیانه بده؟؟اون هم با این سرعتو و نداشتن محدودیت سرعت؟؟در ضمن سرعت آپلودش هم که خوبه الان من سرعت آپم با دانم یکیه.
خلایق هر چه لایق....
سه ماه پینگ بالای 400 طبیعی نیست!نقل قول:
این and-roid2 از آسیاتک جمع کنه، این تاپیک یه سر و سامونی میگیره! هر 30 ثانیه یه بار این تاپیک UP میشه الآن!
من دارمـــــــــــــــــــــ ـــــــ... میام آسیاتک:sq_15:
سلام دوستان الان سرعت 526 و 1024 حجمی چنده در روز وشب ؟
سرویس های حجمی محدودیت سرعت ندارند هر چقدر ریت مودم باشه میتونی دانلود کنینقل قول:
فقط نامحدود ها رو سرعتش رو کم کردن
1 مگ نامحدود 60 میده
نه اخه من قبلا حجمی داشتم سرعت دانلود روز 400بود
سلام دوستان
باور کنید که دزدتر و کلاه بردار تر از شرکت آسیاتک تا به حال ندیده بودم ، من حدود یک هفته است که سرعتم دوباره پایین اومده ( نامحدود 256 برنزی شده 5-15-25 ) چند روزه دارم مدام تماس می گیرم ، کل تماس هایی که داشتم هم با مرکز تهران بوده اما در این چند روز بخش های پشتیبانی ، شکایات و فروش 180 درجه با هم تفاوت داشته اند. تماس می گیری پشتیبانی میگه حق با شماست و ما اختلال سراسری داریم و چند روز دیگه درست خواهد شد.( دقت کنید که تاریخ دقیق نمی گن و از عبارت چند روز استفاده می کنند. بعد همین بخش پشتیبانی آسیاتر به من گفت که اگر شما از سرویس ناراضی باشید ، امکان اضافه کردن روزهای تلف شده و حتی برگشت وجه و جمع آوری سرویس را داریم . خب تا اینجاش که قشنگه و بنده دلم کمی گرم شد !!!:n23:
بعد من تماس گرفتم با نمایندگی آسیاتر قم و آن ها هم گفتند که اگر بخش شکایات تایید کنه ، آن ها سرویس مرا جمع خواهند کرد و پول سرویس را هم عودت خواهند داد...تا اینجاش بازم قشنگه و امیدوار شدم...:n01:
حالا دوستان دقت کنید به بخش پایانی امروز :
تماس گرفتم به بخش شکایات شرکت کلاه بردار آسیاتر تهران و داستان هایی که این چند روز با بخش پشتیبانی خودشون داشتم بازگو کردم... می دونید این آقا که طبق اعلام خودش سرپرست و آدم کله گنده ای هم بود چی گفت ؟
همون داستان مزخرف قدیمی " سازمان تنظیم مقررات " که سرعت من باید 4 کیلوبایت باشه و ما داریم بت لطف می کنیم که الان بیشتر هم سرعت می دیم...بش می گم نماینده فروش شما در شهر قم به هنگام تهیه سرویس و پول گرفتن از من بم تضمین داد که سرعت من نباید از 32 پایین تر بیاد ، میگه حرف شما درسته اما باید برید یقه همین نماینده فروش ما را بگیرید که چرا همچین حرفی زده ؟:n04::n04::n04:
دوستان به نظر شما حرف این به اصطلاح مسئول شرکت آسیاتر منطقی میاد ؟ به هنگام تهیه سرویس پول را از نمایندگی های خود در سراسر کشور جمع می کنند اما در هنگام پشتیبانی به مشتری چنین چیزی میگن ؟ میگن ما مسئول دروغ گفتن نماینده خود نیستیم و شما باید خودتان برید سراغش ، اونم با چه لحنی ؟ با لحن تمسخر به من پاسخ داد...:n21:
به این مسئول آسیاتک میگم پس چرا بخش پشتیبانی شما اعلام کردند که امکان جمع آوری سرویس وجود دارد ، میگه که شما اسم مسئول پشتیبانی ما را بگویید ! تا من پول سرویس شما را از حقوق ایشون کم کنم...
دوستان خدایی منطق و عقلانیت مسئولین شرکت مزخرف آسیاتک را می بینید ؟ تو یک سازمان کوچک در تهران دارن با هم کار می کنند اما حتی حرف همکاران خودشان را هم در سازمان مرکزی قبول ندارند ؟:n19:یادتون باشه حتما در هنگام صحبت با پشتیبانی شرکت مزخرف آسیاتک در تهران حتما مشخصات کامل اپراتور پشتیبان را یادداشت کنید تا به مشکل امثال من برنخورید...:n04:
یه توصیه کاملا جدی برای دوستانی که قصد تهیه سرویس از شرکت آسیاتک را دارند ، دقت کنید که همیشه ارزون بودن معیار نیست... این شرکت داره سرویس نامحدود را پایین تر میده اما سرعتش واقعا مزخرفه...بعدهم که اعتراض کنید میگه طبق سازمان تنظیم مقررات شما سرعتت باید 2 ، 4 و یا 8 کیلوبایت برای سرویس های 128 ، 256 و 512 باشه و بیشتر از این را هم ما داریم به شما لطف می کنیم...:n04:
کلاهبردارا چه فخری هم به مشتری می فروشن...لطف !!!:n04:
دوستان به نظر شما شرکتی که یک پشتیبانی باثبات و پایدار حتی در مرکز خودش یعنی تهران هم نداره و مدام حرف مسئولین قسمت های مختلف آن تغییر می کنه ، آیا می تونه برای تهیه سرویس معتبر باشه...؟؟؟
یک ماه پیش به من گفتند که سرعت شما باید 32 باشه ( منظورم پشتیبانی تهران است ) و سرعت مرا اصلاح کردند ، اما اکنون بعد از یک هفته که دوباره سرعت ها پایین اومده ، حرف از سازمان تنظیم مقررات و سرعت 4 کیلویی می زنند...