کابل شبکه CAT5E شیلددارنقل قول:
Printable View
کابل شبکه CAT5E شیلددارنقل قول:
هم بسته های انرژی ولی بیشتر بخاطر شبانه چون شبانه هیچ افت سرعتی نداشتی تا اون زمانی من بودم البته الان پیشنهاد نمیکنمنقل قول:
قیمت و حجم هم بستگی به سرویس انتخابی داره ولی فکر میکنم 16مگ پارس با ترافیک 200گیگ 80ت بود ولی شاتل 16مگ برنزی با ترافیک 60 بعلاوه 5 درصد میده 80ت البته ی مقداریم بحث مالیات و شهرداریم میاد روش
ولی خوب باز سرویس 8مگ من از شاتل گرفتم 184گیگ میده 62500 ت ولی پارس 90گیگ 50ت میداد (بدون مالیات و ارزش افزوده و...)
پارس آفلاین الان 80 گیگ 8 مگ میده 50 تومن | شاتل داره 62 تومن 8 مگ 178 گیگنقل قول:
پارس افلاین 150 گیگ 16 مگ 80 تومن | شاتل 350 گیگ 16 مگ 100 تومن
با این که شاتله گرون تره اما هر طور حساب کنی شاتله بهتر نیس؟
متاسفانه مخابرات سرمایه گذاری نمیکنه.شاتل هم با پیمانکارش صحبت کردم سمت ما فعلا تو برنامشون نبود FTTC نصب کنننقل قول:
صد در صد در حال حاضر شاتل نسبت به پارس بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان راهنمایی میخام ازتون
مودم amg1312 خوبه؟
خودم یه مودم ۲۵۲۰ با چیپ برادکام دارم که میتونم براش یه اکسس پویت بگیرم
به نظر شما کدوم بهتره؟
متاسفانه اکسس پوینت با چیپست برادکام تو رنج زیر ۵۰۰ چیزی پیدا نکردم اگه میشناسین معرفی کنین
متشکرم
مودمی تهیه کنید که VDSL هم ساپورت میکنه حتی اگه الان بهتون VDSL نمیدننقل قول:
دوست عزیز مودم vdsl الان زیر 900 تومان نیست در ضمن کیفیت بالایی هم ندارهنقل قول:
vdsl سال ها طول میکشه تا بخاد همه گیر بشه
دوست عزیز شاتل مودم های vdsl به هیچ وجه نمیفروشه انبار کرده که بعدا یه صفر بذاره جلوی قیمتشنقل قول:
بنده یه سوال پرسیدم متاسفانه هیشکی پاسخی نداد حالا اینش اشکالی نداره
ولی یه نفر دیگه اومده میگه مودم vdsl تهیه کنید
دوست عزیز حساب قیمتشو نمیکنی که یک میلیونو خورده ایه قیمتش خود شاتل هم به هیچ وجه مودم vdsl نمیفروشه
مجدد میپرسم نظرتون درباره مودم amg1312 چیه
دوستانی که استفاده میکنن لطفا نظرشونو بگن
- - - Updated - - -
بنده یه سوال پرسیدم متاسفانه هیشکی پاسخی نداد حالا اینش اشکالی نداره
ولی یه نفر دیگه اومده میگه مودم vdsl تهیه کنید
دوست عزیز حساب قیمتشو نمیکنی که یک میلیونو خورده ایه قیمتش خود شاتل هم به هیچ وجه مودم vdsl نمیفروشه
مجدد میپرسم نظرتون درباره مودم amg1312 چیه
دوستانی که استفاده میکنن لطفا نظرشونو بگن