اقا این total credit و used چیه قضیش؟؟؟ به چه درد می خوره؟
Printable View
اقا این total credit و used چیه قضیش؟؟؟ به چه درد می خوره؟
مهدی هستم فرزان جان.......نقل قول:
داداش قبلا هدفمون در این ترول مشخص کردم:n09::
نقل قول:
حکایت این روزای کاربرای اسیاتک:
(من و افشین)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان زنگ زدم نمایندگیمون میگم میخوام درخواست جمع اوری بدم. خانومه خطمو چک کرد میگه تا زمانت تموم نشه نمیتونی جمع کنی.....توفیق اجباری به این میگنا!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بهش گفتم تهران همچین چیزی بهم نگفت!!بعد گفت بهت خبر میدم....:n02:
غلط کرده گفته!!!!:n02:نقل قول:
به گور باباش خندیده !! من سرویس 3 ماهه رو 2 هفته نشده جمع کردم چه برسه به 90 روز:n08:
اگه گفت نمیشه بگو یا این گندتون رو درست کنین یا همین الان جمع کنین:n06:
میدونم غلط اضافی کرده..... تا 12:30 بهش فرصت میدم زنگ بزنه وگرنه چون امروز حالم خوش نیست هر چی از دهنم در اومد باید تحمل کنه:n09:نقل قول:
فکر کرده از اون ادمای بی خیالم که هر چی سرش بیاد بی خیال میشینم! همین کاری که با خیلی از مشترکای اسیاتک دارن میکنن و همه بی خیالن.
زنگ زدم تهران میگم خطمو جمع کنید. طرف هی التماس میکنه بموووون بمووووون:n02:
اخرش یه 170 مگ بهم داد یه تست با idm بگیرم سرعتو بسنجیم.....گفت تا یه هفته دیگه هم صبر کن:n09:
منم که دوباره درخواست جمع اوری میدم به نمیاندمون تا موقعی که قطع بشه یه اینترنتی داشته باشیم:n02:
دیگه این بمون بمون رو از ما تقلید نکن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من خطم با موفقیّت جمعآوری شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی زندگیم تاحالا اینقدر خوشحال نبودم!
من که هرچی زنگ میزنم به نماینده اصلا جواب نمیده:n02: تو این دو سال فقط تا یادمه 3 بار بیشتر زنگ زدم:n08:نقل قول:
بازم کم مصرفم ! نه؟:n02:
میگم چقدر طول کشید تا این تشدید رو پیدا کنی:n02:نقل قول:
میگم این جمله چقدر اشناست برام.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: