این خطا رو میده وقتی روی استارت زدمنقل قول:
the code execution can not proceed because vcruntime140.dll was not found. reinstaling the program may fix this problem
Printable View
این خطا رو میده وقتی روی استارت زدمنقل قول:
the code execution can not proceed because vcruntime140.dll was not found. reinstaling the program may fix this problem
run time c++ 2015 رو باید نصب داشته باشید رو سیستمون پیشنیاز بازی ها و ...نقل قول:
کد:https://----------/software/programming/3134-microsoft-visual-c-redistributable.html
میدونم منظورم اینه که حالا هر کسی دارهب یاد خوبی و بدی هاشو بگهنقل قول:
من خطم روی فسته روزی 400 هزار crc میده البته من سیم کشی چندان خوبی ندارم فاصلم تا مرکز هم 3.5 کیلو :D نمیدونم یهویی چرا اینجور شد ...مشکلت رو به شاتل بگو شاید تغییر پورت دادن درست شد..الان هم به خاطر کرونا مردم تو خونن هوا هم گرم شده اینم میتونه تاثیر داشته باشه..نقل قول:
نقل قول:
شرایط پینگی خوبه(البته یکماه پیش حدود 4 هفته ای فاجعه بود). البته اگه سرویس گیم فعال کنی. سرویس گیم رو خطتت از نظر کیفی تاثیر میذاره. حجم خوری ای خاصی ندیدم. سرعت سرویس لاک هست. یعنی یا 4 8 16 بینش نداره
تشکر داداش درست شد، ولی نسخه 32 بیتی باید نصب بشه 64 بیتی درست نمیشدنقل قول:
پینگ چنده چند تا پینگ بگونقل قول:
اینم از این وضعیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقایون یه سوال
من الان رویه خطم پارس آنلاین دارم غیر از حجم هیچ مشکلی دیگه ای ندارم
رویه خطه دیگم شاتل دارم از سرویس eco light استفاده میکنم ماهی 5 هزار تومانه
احتمالا بخوام سرویس خونه رو بیارم سر شاتل حالا میخواستم بدونم سرویس های نقره ای از لحاظ پینگ بهترن یا هیچ فرقی نداره
2 خطم هم داخل یه مرکز مخابراتی هستن خط پارس آنلاینم تو رینبو پینگ 95 تا 120 بهم میده تقریبا راضیم ازش
بعد خوبی پارس آنلاین اینه چون مشترکاش خیلی کمترن معمولا افت سرعت اینا هم نداره خلاصه عینه خر تو گل گیر کردم واقعا:sad:
4.2.2.4 و 1.1.1.1 بین 85 تا 95 با سرویس گیمنقل قول: