اون که درسته ، ولی به هر حال قیمت هم خیلی مهمه ، خیلی از کسای که های وب موندن به خاطر قیمتشه فقطنقل قول:
Printable View
اون که درسته ، ولی به هر حال قیمت هم خیلی مهمه ، خیلی از کسای که های وب موندن به خاطر قیمتشه فقطنقل قول:
آره های وب جونش به فشفشه است خرابش کنه (گرون کنه یا برش داره) همه یوزرهاشو از دست میدهنقل قول:
قیمتها قرار بود امروز ارزان بشه خبری نشد؟
زنگ زدیم یکی از اپراتور ها گفت که سایت در حال بروز رسانیه...شما پنل رو چک کنید...به محض اینکه قیمت ها یا بسته های جدید اضافه بشن شما هم میتونید ببینید....
های وب یا همون بای وب پینگ 4.2.2.4 بنده 130 هست ولی مشکل اصلی فیک بودن پینگ و بالا بودن جیتر و تایم اوت هست دوست من همین پینگ رو داره ولی اصلا در بازی مشکل نداره هر چی هم زنگ بزنی هیچ کس کاری نداره روزی 1 ساعت هم اینترنت رو قطع میکنن هر چی زنگ میزنم میگه مشترک گرامی هم اکنون خط شما دچار اختلال شدید است و کارشناسان تیم فنی در حال پیگیری و رفع مشکل می باشند. بعد هم که خودش بر میداره همین رو میگه بعد که من میگم بر اساس قرار داد شما ماهی 13 ساعت قطعی مجاز هستین و بالاترش باید به مشترک هزینه پرداخت کنید با کمال پرویی میگه نه.سامانه 195 که کلاً تعطیل هست. مملکت داریم؟؟؟ اسلامی ؟؟؟؟ شک دارم کلا.
عجب هنوز که قیمت قبلی سرجاشه چقدر جون سختن اینا یه چ.. مثقال میخوان ارزون کنن
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
دن سرویسا ارزون نمیکنن
حالا اگه قرار بود 50 تا تک تومنی گرون بشه راس ساعت 12 شب 1 مرداد گرون میشد
داره سوم مرداد میشه و های وب هیچ تکونی نخورده تعرفه هاش همچنان پابرجاست
قیمت ها رو کاهش دادن البته فشفشه ها تغییری نکرده:n37:
قیمت ها کاهش پیدا کرد
فشفشه ها هم همینطور
4G - فشفشه >> 1 روزه 2 هزار تومان
10G - فشفشه>>>7روزه 7500تومان
50G - فشفشه>>>30هزار تومان
---
قیمت حجم های معمولی
1G سه هزار تومان
5گیگ 13400تومان
10 گیگ 24400 توان
-----------
دوستان این ستاره های کاربرا چه فرقی میکنه من که 6 ستاره هستم همش 2 تا بسته که اونم فقط ماهی یه بار میتونم فعال کنم اخه چه فایده حداقل بسته ویژه درست حسابی میگذاشتن