کدوم قانون جدید؟نقل قول:
خیر دوست عزیز کسری جبهه کلا حذف شد
sent from my open source device
Printable View
کدوم قانون جدید؟نقل قول:
خیر دوست عزیز کسری جبهه کلا حذف شد
امروز تو روزنامه خبر در مورد یک قانون زده بود عزیز یعنی طبق تجربه دوستان ممکنه باز اجرا بشه یا نه من سال دیگه مرداد اینا باید دفترچه بفرستمنقل قول:
برای معافیت و استفاده از سابقه جبهه باید پدرتون 30 ماه تمام بیا بیشتر سابقه جبهه داشته باشه تا بتونید معافی بگیرید...حتی 29 ماه و 29 روز هم شاملش نمیشهنقل قول:
در ضمن اگه میتونید 24 ماه رو با جانبازی تجمیع کنید و بعدش معافی بگیرید اگه پدرتون جانبازه
داداش اگه برات امکان داره یه عکسی ازش بگیرنقل قول:
در هر صورت من بعید میدونم بزای اینکه خدمت
هر روز داره سخت تر میشه الان حتی اون های که معاف میشن هم
باید دوماه برن اموزشی
شوخی میکنی؟؟؟؟!!!نقل قول:
امکان نداره. اینو دیگه کلی تحقیق کردم و از اونایی که همین چند وقت پیش کسری خوردن پرسیدم. حداقل ٦ ماه کسری دارم. حالا نمیدونم والا. شاید شما درست میگین
داداش کسری جبهه لغو شد و اصلا ما دیگه چیزی به نام کسری جبهه نداریمنقل قول:
فقظ معافیت داده میشه گه باید 30 ماه فیکس جبهه داشت
یکی از آناهای ما پدرش 42 ماه سابقه جبهه داشت...از 20 ماهش یکی از برادراش استفاده کرد...این میتونه از بقیش استفاده کنه یا اینکه مکیتونه همین 42 ماه رو براش حساب کنند؟
منم یک اسفندم خیلی موافقم تاپیک بزنیم با هم رفیق شیم شاید هم خد متی شدیم ... من از آمل هستم با فوق لیسانس و متاهلنقل قول:
سلام به همه دوستان ، من تازه عضو شدم !! آقا من الان اعزامم 01/12 هستش بعد دارم واسه امریه سرباز معلمی اقدام میکنم اما میگن 40 نفر تو نوبتن معلوم نیست به کی برسه .. اگه من رو انتخال نکنن اونوقت آموزشیم عقب میفته ؟؟؟ میگن گزینشش تو اردیبهشته خوب اگه من گزینش نشم تکلیف آموزشیم چی میشه ؟ غیبت نخورم ؟ جای بد تری نندازنم ؟ لطفا یکی زووووووووووووووود ج بده خیلی استرس دارم ..
واقعا هیچکس جواب من رو نمیدونه ؟؟؟ من با این شرایط آموزشیم رو کجاها ممکنه بیفتم کسی میدونه ؟ معموولا تحصیل کرده های مازندران کجا میفتن ؟
22 ماه میمونه و چون از30 ماه کمتره کسری به ایشون تعلق نمیگیره مگر اینگهنقل قول:
جانبازی داشته باشند و با سابقه جبهه جمع بشه