این خبر توی سایت پارس آنلاین بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این خبر توی سایت پارس آنلاین بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل همگانیه.پارس از الان شروع کرده به قطع و وصل تو اطلاعیه اش زده جمعه و فقط از 1 تا 7 آره جون عمش.نقل قول:
نقل قول:
منم حدود 2-3 هفته ای هستش که مشکل شمارو دارم. حالت مودمم bridgh هستش .هر چند دقیقه یک بار چراغی که عکس سوکت تلفن روش داره (چراغ DSL) خاموش میشه ولی connection دسکتاپم قطع نمیشه و تو گزارش مصرفم قطعی نمی زنه و بعد از چند ثانیه دوباره چراغ روشن میشه و دوباره عادی میشه.
بیشتر از 10 بار به پشتیبانی زنگیدم ولی درست نشد. splitter رو عوض کردم، مودم رو مستقیم به خط وصل کردم بازم درست نشد. نمی دونم دیگه چی کار کنم؟ مشکل منه یا پارس آنلاین؟
نقل قول:
منم حدود 2-3 هفته ای هستش که مشکل شمارو دارم. حالت مودمم bridgh هستش .هر چند دقیقه یک بار چراغی که عکس سوکت تلفن روش داره (چراغ DSL) خاموش میشه ولی connection دسکتاپم قطع نمیشه و تو گزارش مصرفم قطعی نمی زنه و بعد از چند ثانیه دوباره چراغ روشن میشه و دوباره عادی میشه.
بیشتر از 10 بار به پشتیبانی زنگیدم ولی درست نشد. splitter رو عوض کردم، مودم رو مستقیم به خط وصل کردم بازم درست نشد. نمی دونم دیگه چی کار کنم؟ مشکل منه یا پارس آنلاین؟ خواهشا هر کی این مشکل رو داره بگه تا مطمئن شم مشکل از پارس آنلاینه.
من دو ماهه اين طوري ام.برعكس مال من يه دو روزيه درست شده. خيلي رو اعصابه.يه فايل ٥مگي ميميره تا دانلود كنه.نقل قول:
Sent from my iPod touch using Tapatalk
سلام بازم ممنون بابت جوابنقل قول:
حالا اگه مثلا سر همون ساعت خاموش نشه مودم طوریه؟ خب اگه سیستم خاموش باشه که من دیگه دریافت ندارم، بعدشم میام ساعت 8 و 9 خاموش روشنش می کنم به نظرتون کار میده؟
چون اینی که گفتید پیدا نکردم در ضمن اگه این جوری بذارمش که هی وقتی هم سیستمم روشن هست 1 دقیقه یک بار می خواد خاموش شه
بازم ممنون
راستی این دوستانی که شبی 4 گیگ میگیرن و میگن سرعت پایینه بازم، سرویسشون چیه؟ ما که با 256 به زور 1 گیگ میگیریم
سلام
دوستان اگه من الان اینترنت رو وصل بذارم و از ساعت 1 شروع به دانلود کنه ، اشکالی نداره تا ساعت 6:50 دانلود کرد ؟
مرسی
اگه سر ساعت ( قبل از ساعت 7 ) مودم رو دی سی یا خاموش نکنین از 6 تا 7 براتون رایگان حساب نمیشه و از حجمتون کم میشه . شما اون تنظیم رو برای مودم فقط شبها انجام بدهنقل قول:
نه مشکلی نداره ... فقط ساعت 6:50 باید مودم رو ریست یا خاموش کنین .نقل قول:
ممنون دوست عزیز که سریع جواب دادین :40:نقل قول:
تو IDM اگه Hang Up Modem رو بزنم مشکلی نداره ؟ :40:
یعنی میگی 512 با 1024 شبانش یکیه؟نقل قول:
اگه یکیه شبی چقدر دانلود میکردی؟