به نظر منم عجیب نیست. تا اونجا که اطلاع دارم، سرویس های یکساله (مثل این سرویس هایی که با خرید ال سی دی ارائه میشه) سرعتی بالاتر از حد اسمی دارن.نقل قول:
Printable View
به نظر منم عجیب نیست. تا اونجا که اطلاع دارم، سرویس های یکساله (مثل این سرویس هایی که با خرید ال سی دی ارائه میشه) سرعتی بالاتر از حد اسمی دارن.نقل قول:
سایتشو آپدیت کرده، پهنای باند اختصاصی و اینترنت بیسیم wimoراه اندازی کردن، اما یه اینترنت شبانه نمیتونه درست بده یعنی مفت نمی ارزه :n21: دارم دانلود میکنم یدفعه سرعت 0 میشه، خب این از شبش اما روزش که یعنی 2مگابیت هست یعنی. این نتیجه تست از سرور آمریکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ هم معمولاً بین 400 تا 500
--------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من دارم ماهیانه پول میدم، هیچ کجای دنیا سرعت اینترنت رایگانشون هم اینطوری نیست،
...........
دوست عزیز بهترین راه تماس با شرکت مبین نت هست اگه هم بخای سرعتت رو از 512 ب 2 مگابایت افزایش بدی تو3 ثانیه عوضش میکنند قبلن اصلان جوای نمیدادن ولی چند ماه اخیر خیلی خوب شده واز ساعت 6 تا 12 صبح زنگ بزن چون شیفت خانوم هاست وتجربه به من نشون داده خانوما مشکل رو سریع تر حل میکنندنقل قول:
منم همین کار رو کردم حساب من رو مسدود کردن نمیدونم چرا رفتم نمایندگی گفت کاربر ها اجازه ندارن خودشون طرح انتخاب کنند بهم گفت خودت خرابش کردی خودت هم درستش کن رفتم زنگ زدم کال سنتر مبین نت درستش کردن در کل 2 روز اینترنتم خوابید:n27:نقل قول:
بعضی طرحها اینجوری هستند.قبلا هم یکی بود که مثل شما 128 داشت تستهاش با یک مگ برابری میکرد.هرچی حجم کمتر باشه سرعت بالاتره تا زودتر تموم بشه.نقل قول:
--------
این طرح WiMo یعنی آخرشه.البته بعضی جاها که آدم یه کارهای کوچک اینترنتی داره بکار میاد فقط بدرد همین میخوره وگرنه حتی چک میل هم باید بیخیال شد. در سرویسهای حجمیش هر گیگ ده هزارتومان درمیاد.یه سرویس رایگان داره با سرعت 32 کیلوبیت!!!!!!!!!!!!!یعنی چی آخه؟
دنیا خدمات رایگان وایرلس میده به مردمش،اینجا با هزار منت سرویسی میدن که گاهی به شعور مشتری واقعا بی احترامی میشه.سرویس 32 کیلوبیت :n04:
کاملا با جمله اخرتون موافقمنقل قول:
ولی من خیلی کم از مبین استفاده میکنم چون که هم خونمون به روز 1 آنتن میده (در حالیکه همسایه بغلیمون 3 تا انتن فول تو زیر زمین داره)
دوم اینکه پینگش برای گیم خوب نیس
دوستان هنوز تعرفه های جدیدش رو اعلام نکرده