استقلال 3
داماش 0
استقلال 3
داماش 0
به نظر من استقلال به حرف 5 تا مهاجم داره!نقل قول:
این همه مهاجم که یه تیم نمی خواد که !
روی علیزاده و حتی عباسفر که نمیشه حساب کرد بیشتر به درد پر کردن نیمکت می خورند!
میمونه اکبرپور،مجیدی و برهانی که با توجه به اینکه ما این فصل در 3 جام بازی خواهیم کرد و بیشتر از 40 بازی انجام خواهیم داد نیاز به یک مهاجم درجه یک داریم.
بعد از یک مهاجم به یک هافبک در مایه های جانواریو و یک دروازه بان کار درست هم نیاز جدی داریم.
احتمالا یه بازی پر گله
من 4-1 به نفع استقلال پیش بینی میکنم
با اجازه دوستان چند تا خبر می زارم
جريمه نقدي براي قلعه نويي
كميته انضباطي فدراسيون فوتبال به دنبال تخلف انضباطي سرمربي و مربي تيم فوتبال استقلال براي آنها جريمه نقدي در نظر گرفت.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، بنا به راي كميته انضباطي امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال به پرداخت 500 هزارتومان جريمه نقدي محكوم شد.
علاوه بر اين كميته انضباطي براي امير طيري نيز 500 هزارتومان جريمه نقدي در نظر گرفت
جریمه مهاجم نيجريهاي به دلیل مذاکره با استقلال
مهاجم نيجريهاي تيم فوتبال ابومسلم مشهد به دليل مذاكره غيرقانوني با نمايندگان باشگاه استقلال از سوي كميته انضباطي باشگاه ابومسلم 50 ميليون تومان جريمه شد.
اين بازيكن كه گفته ميشود به دليل مذاكره با استقلاليها ترجيحاً در بازيابومسلم مقابل استقلال تيمش را همراهي نكرد به دليل تمارض و اقدامغيرقانوني براي پيوستن به استقلال از سوي كميته انضباطي باشگاه ابومسلم 50ميليون تومان جريمه شد.
مسئولان باشگاه ابومسلم ضمن تاييد اين خبرتاكيد ميكنند كه اولروم طبق سه بند از آييننامه انضباطي باشگاه به كسر30 درصد از مبلغ قراردادش و سپس به پرداخت 5 ميليون تومان جريمه نقديمحكوم شده است
اولروم: مقابل استقلال ۹۰ دقیقه راه میرفتم
مهاجم تیم فوتبال ابومسلم گفت: اگر مقابل استقلال در ترکیب ابومسلم قرار می گرفتم، ۹۰ دقیقه در زمین راه میرفتم.
عرفان اولروم درباره عدم حضورش مقابل استقلال اظهار داشت: من به یک بازیکن کاملا بیانگیزه تبدیل شدهام. دیگر انرژی ندارم و اگر بازی میکردم به دلیل بیانگیزگی، تاکتیک آقای پیروانی را هم خراب میکردم.
او گفت: همیشه برای بازی مقابل تیمهای پرسپولیس و استقلال و گلزدن به آن ها انگیزه داشتم. اما اکنون این شرایط را ندارم و حتی ممکن بود با بازی کردنم اوضاع خرابتر هم شود.
این مهاجم نیجریهای در مورد این که گفته میشود او به دلیل پیشنهاد استقلال حاضر نشده مقابل آبیپوشان به میدان برود ،عنوان کرد:این موضوع اصلا صحت ندارد. تا به حال هیچ کس از باشگاه استقلال به من تماس نگرفته و از این پیشنهاد خبری ندارم. اگر هر تیم دیگری هم به جای استقلال قرار بود با ابومسلم بازی کند، باز هم بازی نمیکردم.
اولروم با بیان این که به دلیل عدم دریافت مطالباتش حاضر نشده به میدان برود، ادامه داد: از سال پیش تا به حال پولی نگرفتهام. هر بازی به ما میگویند صبر کنید ،اما من دیگر نتوانستم تحمل کنم. حوصله ندارم و عصبی شدهام. از چهار ماه قبل در حال اعتراض هستم و مدام من را به ۱۰روز دیگر حواله میکنند.
این بازیکن تصریح کرد:روز بازی مقابل ملوان یکی از مدیران تیم به من گفت اگر بعد از این مسابقه پولت را ندادیم هر تصمیمی خواستی بگیر. من هم از این تیم به کمیته انضباطی شکایت کردهام. امسال فقط ۲۱ میلیون تومان گرفتهام.
مهاجم نیجریهای افزود: چکی از باشگاه دارم که بعد از گذشت مدتها هنوز پاس نشده و هرگاه به محل باشگاه میروم کسی جوابگو نیست. تلفن همراه آقای منعمی هم خاموش است. من چون بازیکن ایرانی نیستم بیشتر از بقیه مورد بیتوجهی قرار میگیرم.
اولروم با اشاره به تنهاییاش در ایران اظهار داشت: اولروم چون در ایران خانوادهای ندارد، باید مورد اذیت قرار گیرد. مسئولان ابومسلم میدانند مشکلات من چیست. هنوز ویزای کار برایم نگرفتهاند و هر بار با یک امضا ۱۰ روز به ۱۰ روز مجوز کارم در ایران را تمدید میکنند.
این بازیکن متذکر شد: اکثر بازیکنان ابومسلم این مشکل را دارند اما آنها از ترس صحبت نمیکنند اما من بازیکن ایرانی نیستم که بترسم و سکوت کنم.
اكبرپور و عليزاده محرومان استقلال مقابل داماش
مهاجمان تيم فوتبال استقلال به دليل محروميت نمي توانند در هفته نوزدهم مقابل داماش به ميدان بروند.
علي عليزاده و سياوش اكبرپور به دليل سه اخطاره شدن مقابل ابومسلم بازي هفته نوزهم استقلال را از دست دادند.
اين دو بازيكن كه با همكاري يكديگر توانستند گل دوم استقلال مقابل ابوسلم را به ثمر برسانند نمي توانند جمعه هفته جاري مقابل داماش گيلان به ميدان بروند.
بازيكنان اين تيم به دليل پيروزي مقابل ابومسلم و صدرنشيني در ليگ نفري 350 هزار تومان پاداش دريافت خواهند كرد
توصيه قلعه نويي به اكبري و بيگ زاده
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران از يدا... اكبري و هاشم بيگ زاده خواست تا در خصوص جدايي از تيم و پيوستن به تيمي ديگر با رسانهها گفت و گو نكنند. امير قلعه نويي كه به خوبي ميداند ترافيك بازيهاي استقلال در ليگ برتر و جام حذفي و همچنين ليگ قهرمانان آسيا باعث ميشود تا به همه بازيكنان خود احتياج پيدا كند، به اكبري و بيگ زاده گفته است كه از حضور در تركيب اصلي نااميد نشوند و چنانچه بتوانند در تمرينات آمادگي لازم را به نمايش بگذارند، ميتوانند به عنوان يكي از يازده بازيكن اصلي از دقيقه اول در زمين حضور داشته باشند. يدا... اكبري در اين رابطه گفت: هنوز تصميم قطعي براي جدايي نگرفته ام و نميدانم خبر مذاكره ام با مسوولان باشكاه پاس همدان توسط چه كسي و با چه انگيزهاي مطرح شده است. اين بازيكن با تجربه همچنين اظهار داشت: در تيمي مثل استقلال كه از مهره هاي خوب و مطرحي بهره ميبرد، حرف و حديثهاي اين چنيني هميشه مطرح مي شود و عدهاي دنبال اين هستند تا با اين اخبار ما را به حاشيه ببرند. در هفته گذشته اخبار زيادي در خصوص جدايي احتمالي يدالله اكبري و هاشم بيگ زاده به تيمهاي پاس همدان و راه آهن شهرري شنيده ميشد.
استقلال برهاني را به ليگ امارات نمي دهد
باشگاه استقلال تهران با پيوستن آرش برهاني به يکي از تيم هاي حاضر درليگ امارات مخالفت کرد.
امير قلعه نويي به مسوولان باشگاه استقلال اعلام کرده است که براي حضوري موفقيت آميز در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا، براي ترانمسفر شدن برهاني به ليگ امارات مذاکره اي انجام ندهند.
برهاني در اين رابطه به خبرنگار ايرنا گفت: من هم شنيده ام که الشباب امارات براي به خدمت گرفتنم ابراز تمايل کرده است؛ اما از آنجا که روزهاي خوبي را در استقلال تجربه مي کنم واحساس مي کنم که مي توانم براي تيم در بازي هاي داخلي و آسيايي مهره اي تاثيرگذار باشم، اعتراضي به تصميم قلعه نويي ندارم و اميداوارم بتوانم در ادامه رقابتها همچنان به عنوان مهاجم در خدمت تيم باشم تا از اين طريق هم در نتيجه گيري هاي استقلال نقش داشته باشم و هم اينکه بالاخره براي ملي پوش شدن نظر مثبت علي دايي را براي حضور در تيم ملي و رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 جلب کنم.
آرش برهاني در پايان هفته هجدهم ليگ برتر با 12 گل به عنوان آقاي گل مسابقات مطرح کرده است.
اعلام آمادگی ابومسلم برای مذاکره با استقلال
به دنبال ابراز تمایل باشگاه استقلال برای عقد قرارداد با عرفان اولروم، باشگاه ابومسلم اعلام کرد حاضر است با این باشگاه تهرانی وارد مذاکره شده و تحت شرایطی خاص رضایتنامه او را صادر کند.
عرفان اولروم، مهاجم سیه چرده تیم فوتبال ابومسلم مشهد که در فصل جاری عملکردی نه چندان درخشان از خود برجای گذاشته است، باشگاه استقلال را خواهان خود می بیند.
مسئولان باشگاه استقلال بصورت رسمی و تلویحی اعلام کرده اند که این بازیکن نیجریهای را می خواهند و حاضرند در تعطیلات نیم فصل با شرایطی خاص اولروم را جذب کنند.
غلامرضا بنی اسد، مدیرعامل باشگاه ابومسلم مشهد در خصوص ابراز تمایل باشگاه استقلال برای عقد قرارداد با عرفان اولروم به خبرنگار مهر، گفت: ما بازیکنی می خواهیم که دلش با باشگاه ابومسلم باشد. اگر بازیکنی دنبال تیمهای دیگر باشد، حاضریم با جداییاش تحت شرایطی که به سود باشگاه ابومسلم باشد، موافقت کنیم. در این رابطه حاضریم با باشگاه استقلال وارد مذاکره شویم و اگر پول خوبی پرداخت کردند، رضایتنامه اولروم را برای انتقال به این باشگاه صادر کنیم.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا احتمال دارد در ازای انتقال اولروم به استقلال بازیکنی از این تیم به ابومسلم مشهد بپیوندد؟، گفت: از تیم استقلال بازیکنی به درد ما نمی خورد. ما بازیکن مورد نیاز خود را از تیمهای دیگر زیر نظر داریم و بدون شک اگر تصمیم به جذب بازیکن داشته باشیم با آنها وارد مذاکره می شویم.
بیش از دو سال از حضور عرفان اولروم در تیم ابومسلم مشهد می گذرد و در پایان فصل جاری قرارداد سه ساله این بازیکن با سیاه جامگان مشهدی به اتمام می رسد.
استقلال 4-0داماش
اینا چرته .این بازیکن خارجیه پیام جریانش چیه.نقل قول:
جریمه مهاجم نيجريهاي به دلیل مذاکره با استقلال
مهاجم نيجريهاي تيم فوتبال ابومسلم مشهد به دليل مذاكره غيرقانوني با نمايندگان باشگاه استقلال از سوي كميته انضباطي باشگاه ابومسلم 50 ميليون تومان جريمه شد.
اين بازيكن كه گفته ميشود به دليل مذاكره با استقلاليها ترجيحاً در بازيابومسلم مقابل استقلال تيمش را همراهي نكرد به دليل تمارض و اقدامغيرقانوني براي پيوستن به استقلال از سوي كميته انضباطي باشگاه ابومسلم 50ميليون تومان جريمه شد.
مسئولان باشگاه ابومسلم ضمن تاييد اين خبرتاكيد ميكنند كه اولروم طبق سه بند از آييننامه انضباطي باشگاه به كسر30 درصد از مبلغ قراردادش و سپس به پرداخت 5 ميليون تومان جريمه نقديمحكوم شده است
انگار برای اومدن به استقلال تقریبا نهایی شده.