-
عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس: ليدرها فقط با مصطفوي در ارتباط هستند!
كانون هواداران پرسپوليس : مجيد فرخزادي در گفتگويي شرکت کرده که متن آن را در زير مي خوانيد:
* آقاي فرخزادي، لابد شما هم اين شايعه را شنيده ايد که ليدرهاي باشگاه پرسپوليس از برخي مسئولان اين باشگاه خط گرفته اند تا به مصطفوي حمله کنند.
- اولا ما مسلمانيم و به يک سري مسائل سخت پايبند هستيم. احترام به حريم هر انساني چه مسلمان و چه غير مسلمان براي ما واجب است لذا براي ما اين مسائل معنايي ندارد که بخواهيم به حريم شخص ديگري توهين کنيم.
آن هايي که مي گويند هدايتي و فرخزادي به ليدرها خط مي دهند، براي انتقاد از ما راه ديگري را انتخاب کنند زيرا اين مسائل به ما نمي چسبد و هيچگاه مسلماني مان را با چنين رفتاري زيرسوال نمي بريم؛ از طرف ديگر تهمت زدن به افراد عواقب بدي خواهد داشت.
* به نظر شما روند حاکم بر روي سکوها در جريان ديدار پرسپوليس – سايپا روندي طبيعي بود؟
- خير طبيعي نبود. بنده همان روز هم از آقاي مصطفوي حمايت کردم که البته آن حمايت به ضرر خودم هم تمام شد. بنده مي گويم کسي که مي آيد و از روي سکوها عليه پرسپوليس شعار مي دهد، به اين تيم کمک نکرده است.
* پس اين موضوع که گفته مي شود شما و هدايتي با ليدرها جلسه برگزار کرديد را تکذيب مي کنيد؟
- ليدرهاي باشگاه فقط با آقاي مصطفوي ارتباط دارند و اين ارتباط بايد باشد و هيئت مديره چنين وظيفه اي را به مدير عامل سپرده است.
* آيا اين درست است که؛ افرادي تحت عنوان ليدر هرگاه دلشان خواست جمعيت را عليه يک فرد بسيج کنند و هر وقت هم دوست داشتند فرد ديگري را مورد تشويق قرار دهند؟
- بنده چنين اعتقادي ندارم. من مي گويم تماشاگر خودش داراي درک و شعور است و يک نفر نمي تواند او را تحريک کند که فلاني را بکوبد و فلاني را تشويق کند.
* اما متاسفانه اين اتفاق در فوتبال ما مي افتد.
- من با شما موافق نيستم.
* گفته مي شود که شما و هدايتي اين روز ها سخت مخالف داريوش مصطفوي جبهه گرفته ايد؟
- اگر شما يک مدرک و سند آورديد که ما عليه ايشان موضع گرفته ايم و يا با ليدرها جلسه اي برگزار کرده ايم رسما در صداو سيما از آقاي مصطفوي عذر خواهي مي کنم . بنده پس از بازي با سايپا به آن شکل از مصطفوي حمايت کردم و همانطور که گفتم حتي به ضررم تمام شد آن وقت شما اين حرف را مي زنيد؟!
-
عابدزاده: خدا را شكر ميكنم كه باز هم به ياد من افتادند
كانون هواداران پرسپوليس : احمد رضا عابدزاده درباره حضورش در بازي بين دو تيم منتخب سرخابي و ليگ برتر عنوان كرد: خدا را شكر ميكنم پس از اينكه سالها عابدزاده فراموش شد باز هم آقايان به ياد من افتادند. هزاران مشكل داشتم اما هيچ كس به آنها رسيدگي نمي كرد. ولي حالا با لطف داريوش مصطفوي، افشين قطبي و افشين پيرواني موفق شدم دوباره در خدمت پرسپوليس باشم تا همه به ياد من بيفتند.
وي افزود:دوري از فوتبال براي من بسيار سخت بود ولي با حمايت مصطفوي دوباره برگشتم و خيلي از چيزها را به او مديونم.
وي ادامه داد: با تمام قدرت درون دروازه تيم منتخب سرخابي قرار ميگيرم و سعي ميكنم مانند روزهاي درخشانم از دروازه تيم سرخابي دفاع كنم.
عابدزاده درباره شرايط دروازه بانان پرسپوليس گفت: از عملكرد حقيقي راضي هستم .او در هر بازي در حال بهتر شدن است و مطمئن هستم به مرور زمان مي تواند جايگاه بزرگي در پرسپوليس و ايران به خود اختصاص دهد.
البته هرگز نبايد از جواني مانند الياسي گذشت كه حرفهاي زيادي براي گفتن دارد.
عابدزاده اظهار داشت: ميتوانستيم سايپا را ببريم اما اين بازي را بايد فراموش كنيم و به فكر بازي هاي آينده باشيم. هنوز بازي هاي زيادي تا انتهاي فصل مانده و نوبت پرسپوليس هم خواهد رسيد كه به صدر جدول برود
وي در خصوص خوشحاليش پس از زدن گل خاطر نشان كرد: وقتي پرسپوليس گل ميزند انگار دنيا را به من مي دهند چون شادي هزاران نفر بر روي سكوها را ميبينيم .به همين دليل از خودم بي خود ميشوم و سعي ميكنم شاديم را با ساير بازيكنان تقسيم كنم.
-
علوي: دوست داشتم قطبي روي نيمكت پرسپوليس بود
كانون هواداران پرسپوليس : محمد علوي در گفت و گويي، در ارتباط با انگيزه هاي كه براي بازي مقابل پرسپوليس دارد اظهار داشت: انگيزه زيادي دارم اما ترجيح مي دادم كه قطبي روي نيمكت بود. به اين بازي به ديد انتقام نگاه نمي كنم. اكنون به تيم خود تعصب دارم و براي موفقيت پاس تمام تلاشم را انجام مي دهم.
اين بازيكن كه با جدايي قطبي از پرسپوليس به خواسته پيرواني قرار بود به جمع سرخپوشان بازگردد توضيح داد: عدم بازگشتم به پرسپوليس به اين دليل بود كه مسئولان تيم نمي خواستند اين اتفاق رخ دهد. فقط پيرواني اين توجه را به من داشت تا بازگردم،اما مسئولان باشگاه پرسپوليس حتي يك تماس هم نگرفتند.
علوي در مورد عدم موفقيت خود در پرسپوليس تصريح كرد: قطبي هرگز نخواست به من فرصت بدهد. البته خود او ضرر كرد. او مي توانست با اعتماد به من هم به خودش كمك كند هم به من. هرچه باشد سال ها در ليگ بازي كرده ام و مي دانستم در اين فوتبال چه مي گذرد.
وي تاكيد كرد:قطبي نمي خواست به هر بازيكني اعتماد كند. مگر همين توره را از تركيب كنار نگذاشت اما اكنون همين بازيكن به يكي از خوب هاي تيم تبديل شده است.
علوي در مورد شرايط پاس ابراز داشت: اگراين تيم يك پيروزي به دست آورد شرايط بهتري پيدا مي كند. فردا بازي سختي خواهيم داشت. به هر حال پرسپوليس تيم بزرگي است. اما بازي در همدان براي هر تيمي سخت است.
-
پيرواني: پاس همدان حريف آساني براي ما نيست
كانون هواداران پرسپوليس : افشين پيرواني در گفت وگويي اظهار داشت: پس از بازي برابر سايپا تمرينات خوبي انجام دادهايم و آمادهايم مقابل پاس بازي خوبي انجام دهيم.
وي ادامه داد: براي سه امتياز به همدان ميرويم . اميدوارم بازيكنان ما با خودباوري بيشتر واستفاده از موقعيتها بتوانند حريف را در خانه شكست دهند.
پيرواني افزود: نبود كريم باقري كه تجربه زيادي دارد براي ما مشهود است. اميدوارم افرادي كه جاي او را پر ميكنند بتوانند تاثيرگذار باشند.
پيرواني يادآور شد: پاس همدان را به خوبي ميشناسم .در ديدار رفت در ورزشگاه آزادي نقاط ضعف اين تيم را ديدم و در چند فيلمي كه آنها در ديدارهاي ليگ برتر تماشا كردم توانستم به خوبي آنها را آناليز كنم.اميدوارم با ضعفهايي كه پيدا كرديم بتوانيم ضربه نهايي را به اين تيم بزنيم.
وي تاكيد كرد: شرايط براي ما سخت است چون برابر تيمي بازي ميكنيم كه ازعلاقمندان زيادي سود مي برد. به همين دليل يك روز بسيار سخت را بايد سپري كنيم.
پيرواني درباره احتمال حضور پژمان نوري مقابل پاس همدان گفت: هر احتمالي وجود دارد.شايد بازيكني كه چند هفته بازي نكرده باشد فردا در تركيب اصلي باشد و شايد بازيكن اصلي روي نيمكت ذخيره بنشيند. براي من ملاك ،خوب تمرين كردن و مسائل تاكتيكي است . بازيكنان را بر همين اساس در داخل زمين ميچينيم پس احتمال حضور نوري نيز وجود دارد.
وي درخصوص صدور حكم سرمربيگري اش تا پايان فصل از سوي باشگاه پرسپوليس گفت: از روز اولي كه به من اعتماد شد به فكر اين بودم تا پرسپوليس را موفق كنم. اميدوارم بتوانم پاسخ اعتماد هئيت مديره و هواداران را بدهم.
-
مصطفوي: بازيكنان پرسپوليس بايد در ضربات آخر دقت كنند
كانون هواداران پرسپوليس : داريوش مصطفوي در گفتوگويي، اظهار داشت: اميدوارم برخلاف بازيهاي گذشته كه با وجود فرصتهاي زيادبدشانس بوديم اين بار با استفاده از فرصت ها حريف را شكست دهيم .
وي ادامه داد: صبح فردا به همدان خواهم رفت و از نزديك بازي را تماشا خواهم كرد. اين كار واقعا برايم سخت است. به همين دليل هميشه درورزشگاه آزادي سعي ميكنم مقابل رختكن پرسپوليس با صداي هواداران بازي را ببينيم نه به چشمان خود.
مصطفوي درباره حضور محمود خوردبين در سمينار تيمهاي راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا گفت: در باشگاه تمام كارها برنامهريزي شده است. در اين شرايط نميتوانستم پرسپوليس را تنها بگذارم و از مردي كه سال ها عمر خودش را براي پرسپوليس گذاشته است و سرپرست بسيار دلسوزي است استفاده كرديم .او نماينده من است و مطمئن باشيد در حال حاضر خودم را در اين جلسه ميبينم.
وي افزود: ما همه به دنبال يك هدف هستيم و بايد آسياييها از پرسپوليس در اين فصل ترس وحشتناكي داشته باشند.
-
اسامی تیم ملی فوتبال برای تورنمنت عمان اعلام شد/ کریم باقری نیست
اسامی بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان برای حضور در تورنمنت چهارجانبه عمان اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، سایت عربی زبان " کورا " قبل از آغاز تورنمنت چهارجانبه عمان ، اسامی تیم ملی فوتبال کشورمان را به شرح زیر اعلام کرد:
مهدی رحمتی، وحید طالب لو، رحمان احمدی، پژمان نوری، مازیار زارع، آرش برهانی، پیروز قربانی، پژمان منتظری، غلامرضا رضایی، محمد نوری، سیدجلال حسینی، حسین کعبی، کیانوش رحمتی، سیدجلال رافخواهی، مهدی سیدصالحی، مجید غلام نژاد، محسن بنگر، احسان حاج صفی، ستار زارع، حنیف عمران زاده، هادی اصغری، عادل کلاه کج، حجت زادمحمود، احمد جمشیدیان، ایمان حیدری، میثم بائو و محمدرضا خلعتبری.
در فهرستی که از سوی این سایت اعلام شده است نامی از کریم باقری کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان در دیدار برابر امارات و زننده تنها گل این تیم دیده نمی شود. قرار است کادر فنی تیم ملی فوتبال کشورمان اسامی 22 بازیکن را برای حضور در این تورنمنت اعلام کند.
همچنین اسامی تیم فوتبال اکوادور به این شرح است:
ماکسیمو بنگورا، کریستیان مور، فرانکلین کوروزو، ایزاک مینا، لوئیس تشیکا، ژورژ گوآگوآ، ایوان هورتادو، انجل اسکوبار، اوزفالدو میندا، والتر ایووفی، بیدرو کویی نونیز، فرناندو هیدالگو، فیدل مارتینز، جیفرسون مونتیرو، ناراسیزو مینا، ادموندو زورا، والتر کالدرون و انریکو خیمیز
همچنین اسامی تیم فوتبال چین به این شرح است:
یوان وی وی، دو وی، لیو جیان، وینگ کیزا، کائو یانگ، وانگ دونگ، ژئو های بین، شین لونگ یوآن، سونگ ژین یو، ژونگ لی، ژیانگ فی، هیو ژیا کانگ، لین ژائو، هو هائو، ژیانگ مینگ، هائو ژون مین، دو وین هیو، کیو بینگ، وانگ کیزا، دو ژهین یو، هوانگ بو، وین وکیو بو، یانگ زهی و شی ژون.
در تورنمنت چهارجانبه عمان، تیم های ملی فوتبال ایران ، چین ، اکوادور و عمان حضور دارند که براساس برنامه از قبل اعلام شده تیم ملی فوتبال کشورمان در نخستین دیدار خود به مصاف تیم ملی اکوادور خواهد رفت.
-
همزمان با ششمين جشن بزرگ تصوير سال/ علی پروین با سلطان به خانه هنرمندان میآید
فیلم مستند سلطان به کارگردانی مجید توکلی و تهیهکنندگی محمدرضا شریفی نیا،با حضور علی پروین به نمایش در می آید.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، شریفینیا با اعلام این خبر گفت: "سلطان پس از حضور در هفتمین جشنواره بینالمللی فیلم های ورزشی و کسب عنوان بهترین فیلم،درششمين جشنواره تصویر سال نیز حضور دارد که بر همین اساس روز شنبه ساعت 19 در خانه هنرمندان و با حضور علی پروین به نمایش در می آید."
وی همچنین درباره دلیل حضور فیلم سلطان در جشنواره تصویر سال گفت: "برای من این جشنواره که با همت بخش خصوصی و به ویژه به همت سیف الله صمدیان 6 سال است که دارد برگزار می شود، قابل احترام است و به خاطر همین با کمال میل فیلم را به جشن تصویر سال دادیم."
شریفینیا همچنین در ادامه گفت: "برای ارائه فیلم سلطان برنامههای زیادی داریم و در حال حاضر شرایط را بررسی میکنیم."
وی همچنین درباره ادامه فعالیت خود در عرصه مستند گفت: "وقتی قرار شد توكلي مستند سلطان را کارگردانی کند،از همان ابتدا قرار کذاشتیم تا این آغاز یک حرکت بزرگ باشد و در آینده می خواهیم مستند 100 چهره فرهنگی-ورزشی- سیاسی - اجتماعی و ملی را تهیه کنیم که علی پروین یکی از آن 100 چهره است."
بر اساس این گزارش،فیلم مستند سلطان با حضور علی پروین، محمدرضا شریفی نیا و مجید توکلی، روز شنبه ساعت 19 در تالار بتهون خانه هنرمندان و در ادامه مراسم جشنواره تصویر سال به نمایش در می آید.
-
در ديدار مقابل پاس همدان/ ضرابي سرپرست موقت پرسپوليس خواهد بود
به دليل سفر محمود خوردبين به ژاپن در پرسپوليس مقابل پاس همدان مرتضي ضرابي به عنوان سرپرست موقت پرسپوليس روي نيمكت خواهد نشست.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در شرايطي كه محمود خوردبين سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس به همراه نمایندگان باشگاهها كشور به منظور شرکت در سمینار لیگ قهرمانان آسیا به توكيو سفر كرده و در ديدار پرسپوليس مقابل پاس همدان غايب خواهد بود، مرتضب ضرابي مدير روابط عمومي و مدير روابط بين الملل باشگاه پرسپوليس به عنوان سرپرست موقت اين تيم در اين ديدار روي نيكت خواهد نشت.
گفتني است؛ ديدار پرسپوليس و پاس همدان روز شنبه هفته آينده در همدان برگزار خواهد شد و محمود خوردبين نيز شنبه شب به تهران باز خواهد گشت.
-
افشين پيرواني در گفت وگو با ايپنا:
فقط براي پيروزي به همدان سفر مي كنيم/ هميشه تهاجمي بازي ميكنيم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: "بازي در همدان براي تمام تيمهاي ليگ برتري بسيار سخت و دشوار است، اما پرسپوليس فقط براي پيروزي به اين شهر سفر ميكند."
افشين پيرواني در گفت وگو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا) عنوان كرد: "پاس جزو تيمهاي خوب ليگ برتر است كه در اين فصل بنا به دلايلي نتوانسته نتايج خوبي كسب كند و همين موضع باعث شده تا آنها با انگيزه اي بسيار بالا مقابل ما قرار بگيرند و البته همين امر موجب ميشود تا يك بازي بسيار زيبا را هواداران فوتبال تماشا كنند."
وي ادامه داد: "من هيچ وقت به يك بازي تدافعي حتي در حانه حريف فكر نميكنم، اما بايد يك موضوع را هم مدن ظر قرارداد كه هيچ وقت به بازي زيبا امتياز نميدهند. به طور مثال در همين ديدار قبلي مقابل سايپا همه ديدند كه به هيچ عنوان حق پرسپوليس تساوي نبود، اما در كمال تعجب بازي زيباي ما به تساوي كشيده شد به همين خاطر بايد كمي هوشيارتر بازي كنيم."
پيرواني خاطرنشان كرد: "هميشه دوست دارم يك بازي تهاجمي بازي كنم، ولي بايد همراه ارائه يك بازي تهاجمي به فكر كسب تنيجه نيز باشيم. پرسپوليس تيم بسيار بزرگي است و بازيكنان ما نيز بايد اين موضوع را درك كنند."
سرمربي پرسپوليس گفت: "براي پاس احترام خاصي هستم، اما اين تيم در شهر خودش مقابل پرسپوليس محكوم به شكست است، چرا كه ما براي قهرماني گام برداشته ايم و تساوي حتي در خانه حريف نيز هواداران مار ا راضي نميكند."
-
در صورت پيروزي مقابل پاس همدان ارائه شد/ وعده پاداش چهار ميليوني براي سرخپوشان
بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران در صورت پيروزي مقابل پاس همدان پاداش 4 ميليون ريالي دريافت خواهند كرد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس تهران كه حتي بعد از تساوي مقابل سايپا در ورزشگاه آزداي تهران پاداش 8 ميليون ريالي پيروزي در دو ديدار گذشته خود را دريافت كردند، در صورت پيروزي مقابل پاس همدان پاداش دريافت خواهند كرد. ميدران تيم فوتبال پرسپوليس به بازيكنان اين تيم وعده دادهاند كه در صورت پبروزي مقابل پاس همدان به تمام بازيكنان پاداش 400 هزار توماني پرداخت خواهند كرد