خواهش میکنم دوستان این سوال منو پاسخ بدن، بگید خوبی و بد های شاتل چیهنقل قول:
ببخشید زحمت میدم خودم همیشه سعی میکنم با مشارکت تو بحثا جبران کنم
Printable View
خواهش میکنم دوستان این سوال منو پاسخ بدن، بگید خوبی و بد های شاتل چیهنقل قول:
ببخشید زحمت میدم خودم همیشه سعی میکنم با مشارکت تو بحثا جبران کنم
:laughing::biggrin:نقل قول:
سلام داداش چطوری؟
فرقی نداره بنظرم چیلتر رو شاتل با های وب
سلام این مشکل رو من هم دارم ولی این چند وقته یک چیزیو دریافتم بستگی داره چن بار خاموش روشن میکنی snr تغیر میکنه یه بار میتونی ته کشش رو بگیری ی بار کمتر خیلی میده تست کن میفهمی چی میگمنقل قول:
برای من مثلا همین ساعت 6 یبار خطم با 26.4 اپ میشه یبار با 26.5
نهایت - 2 بزن تو زمانی که خطت کشش بالاترین حالت ممکنه ESNP رو هم رو استیبل ک مطمعنا گذاشتی بذار بمونه
سلام ممد جون خوبی ؟ شما بگی پس تضمینه:biggrin:نقل قول:
گیم ک نمیزدی بیشتر دانلود اپلود بودنقل قول:
همون حجم های وب خوبه بمون بنظرم
اگر سرعتش هنوز همونی باشه ک داشتی خوبه بنظرم تغیرش نده
تل پیویت گم شده سید پی ام بده بیکار بودی
نقل قول:سلام،Stability Adjustment رو قبل از ایجاد مشکل رو -4 گذاشتم و خط با 14مگ(snr 14.5) آپ شد. crc هم خیلی ناچیز داشتنقل قول:
به محض اینکه اون تایم خاص میرسه crc شدید رو خط میفته! فرقی هم نمیکنه ریت خط کم باشه یا زیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما اون زمان از سر خط چک کن و با یک مودم دیگه هم امتحان کن، اگر بازم درست نشد سرویس دهنده رو عوض کننقل قول:
من این مشکل رو با پارس آنلاین و با مودم asus n55 داشتم حدود دو سال پیش.
از سر خط اینطوریه!نقل قول:
پیشگامانم داشتم همینطوری بود.
اینم اضافه کنم دو تا خط Adsl دارم که هر دو در یک تایم خاص به این وضع دچار میشن
من که روانی شدم چند ماه سر این مسئله برای من snr میومد زیر ۱ دوروبر بعد از ظهر تا شب اینا، بجز این مسئله هم هزاران مشکل دیگه داشتم با adsl و کلی خرج کردم.نقل قول:
حالا برای این مسئله شما من چیزی به ذهنم نمیاد خودم هم کلی شکایت کردم و حتی با مخابرات تماس گرفتم
این چند وقته هم کلا snr همه پایین تر اومده
من با سیم کشی که تازه کشیده بودم هم مشکل پیدا کردم آخر به یک نفر از مخابرات گفتم اومد مستقیم از پست یا کافو برام سیم کشید به داخل خونه مشکلم حل شد.
ن برای من اینطوری نیست خیلی الان انداخته برا من این اسکرینی ک دادید crc انداخته میانگین 3 روزه منه تقریبانقل قول:
برا شما پروفایل نویز هم ست هست برا من فست هست خیلی شدید برا شما بالاست این موشکل شاتل از ساعت های 10 شب تقریبا استارت میزنه تا 1 شب یکو نیم کشش دو مگابیت میافته ازش ولی line atten تغیری نمیکنه
احتمالا موشکل نویز چیزی سایر سیم ها و ... تو راه ب وجود میارن خطتون رو با مولتی متری چیزی باید تست کنین
لامپ ها سیم تلفن هماسیه ای چیزی کنار برقم باشه تاثیر داره پست تقسیم و ...
تو ایران با تف کار انجام میدن زیاد حساس نشو ایرانه
نقل قول:
اصلا نمیشه گفت که کدوم شرکت برتری قطعی رو داره متاسفانه :( هر منطقه با منطقه دیگه فرق داره، همین تاپیک های شرکتای ADSL رو بخونید میبینید که یه کاربر میگه مثلا شاتل برام عالیه و هیچ مشکلی نداره، اون یکی میگه بده و مشکلات دارم باهاش و میخوام جمع آوری کنم، اول باید از منطقه تون باخبر بشید.