شاتل شیراز هم فکر نکنم مشکل داشته باشه ،
Eco 128 ، شبی 1.2 گیگ ، سرعت هم 60کیلوبایت در ثانیه :دی قعطی هم اصلآ نداره !
Printable View
شاتل شیراز هم فکر نکنم مشکل داشته باشه ،
Eco 128 ، شبی 1.2 گیگ ، سرعت هم 60کیلوبایت در ثانیه :دی قعطی هم اصلآ نداره !
کلا میفهمم چی میگی...با وضع فعلی سرویس دهیشون بخواهی حساب کنی ارت ها حداقل 2 برابر اکو ها واسه هر گیگ مصرفی (توی محدوده ی ممکن در حال ایده ال) هزینه میدن..تازه زورش بدتر هم میشه واسه کسائیکه سرویس اکو بخوان درحالیکه تو شهر یا منطقشون ارائه نمیشه :13: ولی نزدیک شدن به حالت ایده ال واسه اکوها فکر نکنم زیاد ممکن باشه ( شایدم باشه واسه ما نیست! ) ...من که عمرا از خواب شبم بزنم و بشینم چک کنم وضعیت دانلود ساعت به ساعتم چه جوریه !نقل قول:
بابت توضیحات اینترنت افلاین هم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وقتی این شاتل پنل کاربریشو یکم دستکاری کرده منم قاطی کردم.. چند وقت پیش صبح که وضعیت دانلود شب قبلم رو چک کردم توی قسمت اتصالات pppoe دریافت و ارسال رایگان هیچی نزده بود ولی توی قسمت گزارش روزانه دانلود رایگان من رو یه عدد بی ربط زده بود ...400 خرده ای دریافت و حدود 200 مگ ارسال!!در حالیکه فوقش من 20-30 مگ ارسال کرده بودم و 200-300 مگ دانلود ( تعجب نکنید ها اثرات تبدیل downstream به 160 اصفهانه !)ولی یه دو روز بعد که سر زدم اعداد درست تری بود شاید از شمام این مدلی بوده... یه یکی دو روز دیگه مال دیشبت رو چک کن شاید عدد درست رو زده باشه !نقل قول:
نقل قول:
سلام
اره
ولی بستگی به مرکز هم داره!
مرکز امیرکبیر بودی شما!؟
خدا کنه این اینترنت خود مخابرات راه بیفته عید امسال
که دهنه این شرکت ها رو صاف کنه . اگه اوکی بشه هم ADSL میده هم VDSL
قیمتش نصف هست سرعتش هم ثابت
فقط چون مخابرات با این شرکت ها قرارداد بسته که تا سال 92 خودش دست به کار نشه
میگفتن نمیتونه حرکتی بکنه اما الان میگن خصوصی شده دیکه این خبرا نیست
و الا تمام تجهیزاتش نصب شده و اماده بهره برداری هست
اینایی که گفتم واسه شهر قم بود
قطعا شهر های دیگه هم یه کارهایی کردن
امیدوارم از شر این شرکت ها با این سرویس ها خلاص بشیم
اتفاقا اگه بیاد عالی میشه دیگه رقابت پیش میاد مجبور میشن 2 طرف بهترین خدماتو بدن :11:نقل قول:
ولی در کل موندم ما همشهری وزیر ارتباطات و فناوری هستیم سرعت 1MB به مشهدی ها میدند...:13:... :31:
اصفهان الان داره توی بعضی مرکزها که فیبر نوری بودن سرویس میده و بچه ها خیلی راضی هستننقل قول:
هم کیفیتش ثابته هم قیمتش بهتره
نقل قول:اینجا مشهد..نقل قول:
ساعت یک بامداد..
سرعت دانلود 20 کیلوبایت..
سرویس اکو 512 شاتل..!!:2:
خوب دوستان من بخوام انصاف رو رعایت کنم باید بگم که امروز در کل اینجا خوب بود
به خصوص از 3 بعد از ظهر به این سمت بعد از 4 روز فاجعه بودن درست شد و سرعت بین 55 تا 64 بود و سرعت خوب بود
و از اون جالب تر شبانش که از 1:05 تا حالا تو 40 دقیقه حدودا 105 مگ دان کرده که 3 تا لینک همزمان و هر کدوم 22 کیلو بایت ثابت هست
=============نقل قول:
من سرعتم یک ماهه از 10 بیشتر نمیشه(سرویس اکو 512 شاتل مشهد)
هرچی هم با پشتیبانی تماس گرفتم میگن بهتر میشه در آینده (حالا این آینده کی هست نمیدونم)
دفعه آخر که باهاشون تماس گرفتم وصلم کردن به یکی از مسئولای شاتل - با خنده بهم میگه خوب چه عجله دارین
انشا ا.. در آینده حل میشه
من فردا میخوام برم صبا درخواست بدم شاتل که دیگه گندشو بالا آورده