-
افشين پيرواني: من همكار ميخواهم نه دستيار / در خط حمله نياز به بازيكن جديد داريم
كانون هواداران پرسپوليس : افشين پيرواني براي انتخاب دستياران ايراني خود 4 گزينه را به هيات مديره باشگاه پرسپوليس پيشنهاد داده است.
در ليست گزينههاي مورد نظر افشين پيرواني براي نشستن روي نيمكت تيم فوتبال پرسپوليس اسامي نفراتي همچون محسن عاشوري، نادر محمدخاني، نعيم سعداوي، محمد خاكپور و ... به چشم ميخورد و قرار است پس ازموافقت باشگاه پرسپوليس يك يا دو نفر از اين جمع به عنوان دستياران افشين پيرواني كار خود را آغاز كنند.
افشين پيرواني بدون اينكه اين اسامي را تائيد يا رد كند، به مرجع خبری گفت: من دوست دارم از افرادي به عنوان همكاران خود استفاده كنم كه از پتانسيل و توانمندي بالايي برخوردارند و انگيزه بالايي براي كار كردن در پرسپوليس دارند.
پيرواني كه دوست ندارد از لقب دستيار استفاده كند، ميگويد: حقيقتاً من چنين واژههايي را دوست ندارم چرا كه اينها همه دوستان من هستند و هر كدام كه قبول كردند و به كمك من آمدند به عنوان همكار با يكديگر كار خواهيم كرد.
پيرواني در مورد بازي با سايپا گفت: تيم سايپا براي نباختن با تمام وجود دفاع ميكرد و انگيزه زيادي داشتند كه مقابل پرسپوليس نبازند. دفاع چند لايه سايپا و بدشانسي و كم دقتي ما باعث شد تا نتواتيم به پيروزي برسيم ضمن اينكه دو توپ مهاجمان ما هم به تير دروازه خورد.
پيرواني با رد جدايي پژمان نوري از پرسپوليس گفت: ما به هيچ عنوان دوست نداريم كه بازيكنان چنين تفكراتي داشته باشند و هيچ مربي هم نميتواند تضمين بدهد كه از همه بازيكنان به طور ثابت در تمامي بازيها استفاده كند.
پيرواني افزود: پژمان بازيكن خوبي است و ما به وجود او احتياج داريم و اينكه چه بازيكناني در ترتيب تيم قرار بگيرند بر عهده من است ولي به دليل اينكه هفته گذشته مصاحبههايي انجام داده بود و نسبت به نيمكتنشيني خود معترض بود او را از ليست 18 نفره براي بازي با سايپا خارج كرديم.
سرمربي پرسپوليس افزود: بهتر است آقاي نوري فكر رفتن را از سر خود بيرون كند چرا كه او فعلا با پرسپوليس قرارداد دارد و ما هم به او نياز داريم و به هيچ عنوان حاضر نيستيم وي را از دست بدهيم.
سرمربي پرسپوليس در مورد جذب بازيكنان جديد گفت:ما در خط حمله نياز به بازيكن داريم و در مقابل در برخي مناطق مثل خط دفاع با ترافيك بازيكن مواجه هستيم و وقتي بازيكني با سابقه و تجربهاي مثل رحمان رضايي روي نيمكت مينشيند، سايرين هم بايد تبعيت كنند.
وي در خصوص آينده خود گفت:من به عنوان مربي با پرسپوليس قرارداد دارم و وظيفه خود ميدانم بدون توجه به هر گونه حرف و حديثي براي موفقيت پرسپوليس نهايت تلاش خود را بهكار ببندم.
-
حاج باقر: پرسپوليس مطابق خواست قطبي تسويه حساب ميكند
كانون هواداران پرسپوليس : مدير برنامههاي افشين قطبي گفت: طي جلسات متعددي كه با داريوش مصطفوي داشتيم مسوولان پرسپوليس قبول كردند تا مطابق شرايطي كه افشين قطبي اعلام كرده است نسبت به تسويه حساب با وي اقدام كنند
حاج باقر در گفت وگويي افزود: پيش از اين باشگاه پرسپوليس ميزان سنجش خود براي بازگرداندن بخشي از مبلغ قرارداد وي را تعداد بازيهاي او در زمان حضور روي نيمكت پرسپوليس اعلام كرده بود اما افشين قطبي ادعا كرده بايد مدت زمان حضورش در ايران براي هدايت پرسپوليس به عنوان مبناي تسويه حساب با اين باشگاه قرار گيرد كه البته پس از جلسات بسيار با مديران باشگاه اين مساله را قبول كردند.
وي ادامه داد: قرار است باشگاه پرسپوليس و افشين قطبي مجددا محاسبات خود را انجام دهند تا رقمي كه قرار است از سوي قطبي به حساب باشگاه برگردانده شود مشخص گردد.
مدير برنامههاي قطبي اضافه كرد: تا روز شنبه وضعيت نهايي پرسپوليس و قطبي مشخص ميشود.
قطبي هم يا پول را به حساب پرسپوليس واريز ميكند يا اينكه من شخصا آن را به مديرعامل پرسپوليس تحويل خواهم داد.
حاج باقر گفت: طي هفتههاي اخير متاسفانه مصاحبههاي بسياري در برخي از خبرگزاريها و روزنامهها از قول افشين قطبي به چاپ رسيده است اما بايد بگويم او تاكنون هيچگونه صحبتي انجام نداده و اعلام كرده پس از تسويه حساب با پرسپوليس با رسانههاي گروهي صحبت خواهد كرد.
-
فرخزادي؛ مذاکرات با قطبي روند مثبتي را طي مي کند
كانون هواداران پرسپوليس : مجيد فرخزادي عضو هيات مديره باشگاه پرسپوليس طي اظهار نظري گفت؛ برخلاف شايعات اخير مبني بر اختلافات جديد در مسائل مالي با قطبي بايد اعلام کنم مذاکرات ما با اين مربي روند مثبتي را طي مي کند. وي در خصوص جدايي پژمان نوري از پرسپوليس خاطرنشان کرد؛ نوري از بازيکنان تاثير گذار ما محسوب مي شود و فکر نمي کنم پيرواني با جدايي اين بازيکن موافق باشد. او افزود؛ بايد در جلسه يي، مصطفوي اين مشکل را برطرف سازد و نوري را به ماندن در تيم متقاعد کند زيرا تيم ما براي رسيدن به موفقيت هاي بزرگ به بازيکنان خود نيازمند است. سخنگوي هيات مديره پرسپوليس با اشاره به زمان انتخاب دستيار جديد پيرواني گفت؛ عجله يي در اين مورد وجود ندارد و بايد به پيرواني اجازه دهيم در کمال آرامش بهترين گزينه را انتخاب کند. وي افزود؛ براي جذب دروازه بان جديد اقداماتي انجام شده و در حال حاضر مصطفوي اين موضوع را پيگيري مي کند.
فرخزادي تصريح کرد؛ از عملکرد پيرواني و بازيکنان در اين مدت کاملاً رضايت داريم و آنها توانسته اند در اين مدت کوتاه نتايج بسيار قابل قبولي را کسب کنند
-
آخرين تمرين پرسپوليس قبل از ديدار مقابل پاس همدان برگزار شد
كانون هواداران پرسپوليس : تيم فوتبال پرسپوليس آخرين تمرين خود را قبل از ديدار مقابل پاس همدان صبح امروز از ساعت 9:45 دقيقه در زمين شماره يك راهآهن برگزار كرد.
در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن، حركات استقامتي و كششي نرمشي، سانتر از جناحين و ضربه به گل و سپس به زدن ضربات ايستگاهي و پنالتي پرداختند.
* كريم باقري با وجود مصدوميت در تمرين حضور يافت.
* مسعود زارعي، ايوان پتروويچ و محمود خردبين غايب بودند.
* مهدي واعظي تمرينات اختصاصي را زير نظر زرينه انجام داد و قرار است فردا صبح براي ديدن بازي راهي همدان شود.
* حدود 50 هوادار در تمرين حضور داشتند.
* گوسفند قرباني زيرپاي بازيكنان كشته شد.
* بازيكنان پرسپوليس پس از يكساعت تمرين ساعت 10:45 دقيقه با يك دستگاه اتوبوس مستقيما از محل تمرين راهي همدان شدند.
* تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 11 به پايان رسيد و بازيكنان دقايقي به حرفهاي افشين پيرواني گوش دادند و محل تمرين را ترك كردند.
-
براي دومين بار در طول هفته جاري؛ جلسه هيات ميدره باشگاه پرسپوليس برگزار نشد
كانون هواداران پرسپوليس : جلسه هيات مديره امشب باشگاه پرسپوليس باز هم لغو و به زمان ديگري موكول شد
در شرايطي كه قرار بود امشب هيات مديره باشگاه پرسپوليس جلسه اي اضطراري براي رسيدگي به شرايط اين باشگاه تشكيل دهد، به طور ناگهاين اين جلسه به تعويق افتاد و برگزار نشد. اين در حالي بود كه در طول اين هفته اين دومين باري بود كه جلسه هيات مديره اين باشگاه باز هم به دلايلي نامعلوم برگزار نشده است.
گفتني است قرار بعدي جلسه هيات مديره اين باشگاه به بعد از ديدار اين تيم مقابل پاس همدان موكول شده است اما هنوز زمان دقيق آن به طور كلي مشخص نشده است.
-
تركيب احتمالي پرسپوليس مشخص شد
كانون هواداران پرسپوليس : افشين پيرواني با توجه به تمرين امروز در ورزشگاه راهآهن تركيب احتمالي پرسپوليس را براي ديدار فردا مقابل پاس همدان مشخص كرد.
در اين تركيب عليرضا حقيقي، رحمان رضايي، مجتبي شيري، عليرضا محمد، نبيالله باقريها، مازيار زارع، پژمان نوري، علي كريمي، عليرضا نيكبخت واحدي، حسين بادامكي و ابراهيم توره حضور دارند.
گفتني است، امكان تغيير بين نبيالله باقري با سپهر حيدري و پژمان نوري با محمد منصوري وجود دارد.
-
پتروويچ بازي برابر پاس را از دست داد
كانون هواداران پرسپوليس : ايوان پتروويچ هافبك تيم فوتبال پرسپوليس كه به دليل پيچخوردگي از ناحيه زانو احساس درد شديدي داشت روز گذشته از پاي مصدومش mri گرفت.
پس از بازبيني اين عكس مشخص شد پتروويچ بازي مقابل پاس همدان را از دست خواهد داد.
دكتر زرينه ضمن تاييد خبر فوق گفت: مشكل پتروويچ حاد نيست. Mri او نشان داد اين بازيكن بايد چهار جلسه فيزيوتراپي كند تا به شرايط ايدهآل برسد.
-
نيكبخت: اميدوارم خاطره تلخ فصل گذشته تكرار نشود
كانون هواداران پرسپوليس : عليرضا نيكبخت واحدي در گفتوگويي، اظهار داشت: بازي سختي پيش رو داريم. پاس همدان هميشه براي ما دردسرساز بوده و بازيكنان خطرناكي دارد.
وي ادامه داد: براي 3 امتياز به همدان ميرويم .فقط اميدوارم خاطره تلخ فصل گذشته در جام حذفي ديگر براي ما پيش نيايد چون هرگز تحمل آنرا ندارم.
نيكبخت خاطرنشان كرد: بازيكن خودخواهي نيستم. اگر فرصت لازم را پيدا كنم گلزني ميكنم تا تيم موفق شود در غير اين صورت سعي ميكنم براي بازيكنان ديگر فضا سازي كنم.
وي يادآور شد:برابر پاس بايد تلاش بيشتري انجام دهيم تا به نتيجه دلخواه برسيم.
-
نوري: اميدوارم به من فرصت بازي داده شود
كانون هواداران پرسپوليس : پژمان نوري در گفتوگويي، اظهار داشت: پاس همدان تيم سختي است و ما بايد در شهري بازي كنيم كه هوادارانش تيم خود را بسيار دوست دارند و شايد عرصه براي ما تنگ شود.
وي افزود: در هفته جاري و پس از مسائل بوجود آمده سعي كردم زياد مصاحبه نكنم چون هرگز دوست ندارم تيم محبوبم وارد حاشيه شود.
نوري ادامه داد: تمرينات خوبي را در هفته جاري سپري كردم و اميدوارم كادر فني به من فرصت بازي را بدهد .
نوري خاطرنشان كرد: اميدوارم به 3 امتياز بازي برسيم چون ديگر جاي اشتباه نداريم. در نيم فصل دوم حتي فكر از دست دادن يك امتياز را هم نبايد باشيم.
-
محمود خوردبين راهي ژاپن شد
كانون هواداران پرسپوليس : با تصميم داريوش مصطفوي، مديرعامل باشگاه پرسپوليس، محمود خوردبين بعنوان نماينده باشگاه پرسپوليس براي حضور در اجلاس تيمهاي راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا در سال جاري راهي ژاپن شد.
در همين ارتباط بعدازظهر روز گذشته جلسهاي در دفتر باشگاه پرسپوليس برگزار و پيرامون خط و مشي باشگاه توضيحاتي به محمود خوردبين داده شد كه در اجلاس مطرح كند.
گفتني است، خوردبين سه روز در اين اجلاس شركت خواهد كرد و سپس به ايران باز مي گردد.