نقل قول:
خیر
برای من هم همین مشکل هست از 1 اومدم به 512
الان دوباره میخوام برم 1 مگ باید 15 روز صبر کنم :34:
Printable View
نقل قول:
خیر
برای من هم همین مشکل هست از 1 اومدم به 512
الان دوباره میخوام برم 1 مگ باید 15 روز صبر کنم :34:
الان شما 512 حجمی داری؟نقل قول:
چون تغییر سرویس بین سرویس های نامحدود باید 30 روز بگذره
منظور من تغییر بین حجمی و نامحدود هست که آیا باز هم باید حتما 30 روز بگذره؟
سلام.
دوستان برای تغییر تعرفه باید 30 روز بعد از آخرین تغییر تعرفه باشه یا از تاریخ ثبت نام یا اول ماه ؟؟
سلامنقل قول:
30 روز بعد از آخرین تغییر تعرفه. :n01:
اتفاق بدی داره میوفته، قندشکن و چیزپیان بعد چند دقیقه قطع میشه باید سرور عوض کرد. امروز خیلی قطع میشه.
دوستان کسی سرویس 5 یا 10 مگ داره؟ ممنون میشم یه شرح حال کلی در موردش بده!
من سرویس 10 مگ از مخابرات مرکز لطیفی دارم.نقل قول:
سرعت دانلودم از سایتای داخلی بین 800 تا 1200 کیلوبایت در ثانیه متفاوته. دلیل این تفاوت هم بخاطر سرعت Link Down مودم هستش که بین 8مگ تا 12 مگ وصل میشه. اما در مورد دانلود از سایتای خارجی وضع اصلاً مناسب نیست. سرعت دانلود به سختی به 80-90 کیلوبایت در ثانیه میرسه. البته صبحهاو حوالی ساعت 8-9 سرعت سایتای خارجی هم خوبه. من ماهیانه 10 گیگ دانلود را به همراه یه مودم رایگان گرفتم ماهی 30 هزار تومن. که به نظر من کاملا می ارزه. درسته که سرعت جالب نیست ولی در کل میشه باهاش کار کرد. منظورم در حد 30 تومنه. از وی پی ان های داخلی هم استفاده کردم. اونا هم بد نیست. سرعت دانلود را تا حدود 200-300 کیلوبایت زیاد میکنه.
در مورد پینگ زیاد تست نکردم ولی الان پینگ از سرور 8.8.8.8 : میانگین: 262میلی ثانیه، حداکثر: 315، حداقل: 210، کل بسته ها: 42 عدد، 7% لاست
و سرورو 4.2.2.4: 242، 297، 197، 46، 8%
و سرور ---------- : میانگین: 60، 119، 9، 47، 0%
امیدوارم مفید بوده باشه.
بابت توضیحات کاملتون ممنونم؛ من تا 90 تومن هم برام مشکلی نیست، به نظرتون می ارزه این سرویس رو تهیه کرد و با ما به التفاوتش حجم اضافه خریداری کرد؟ دانلود شبانه رایگان نداره؟!نقل قول:
و اینکه 90-80 کیلوبایت خیلی کمه برای دانلود، چه ساعاتی میشه حداقل روی 300 کیلوبایت حساب کرد؟
سلام
یه سوال، ایا این امکان وجود داره که از یوز و پسورد یه خط دیگه استفاده کرد؟
مخابرات الان بابت اینترنت 12 گیگ ماهیانه با سرعت 10 مگ، 30 هزار تومن میگیره، اما اگه قرار باشه که این 12 گیگ را حجم بخرم باید حدود 34 تومن بدم. پس به صرفه تره که یه اشتراک دیگه بگیرم روی یه خط دیگه. فقط مشکلی که هست اینه که آیا این امکان وجود داره یا خیر.
این سرویس شبانه رایگان نداره چون به عنوان سرویس شرکتی فروخته میشه. و در مورد سرعت 300 کیلوبایت هم به نظر من تا حوالی 10-11 صبح بیشتر نمیتونید روش حساب کنید.نقل قول: