غلط کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه تيپي هستي؟
میگن خوش تیپم
Printable View
غلط کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه تيپي هستي؟
میگن خوش تیپم
سلام.
1. قبول داری عشق جوانی و حرفای عاشقانه بعد از مدتی کمرنگ میشه و این عادت هست که جاش رو پر میکنه ؟
2. چند درصد احتمال میدی که پسر خاله ی من ( 5 سالشه و زیاد هم باهوش نیست ) اگه جای احمدی نراد بود الان وضع ما بهتر بود ؟
3. چرا شیرازی ها فکر میکنن از دماغ فیل افتادن ؟
4. چرا شیرازی ها دخترهای خوشگلی دارن ولی پسرهاشون اصلا تعریفی ندارن ؟
5. ما هر دختر خوشگلی تو شیراز دیدیم دستش تو دست یه مردی بود که یا کچل بود یا سن باباش بود ( البته طرف پولدار بود ) . چرا ؟
6. چرا شیرازی ها کمی بی خیال و تا حدی زیادی راحت هستن ؟
7. تهران سال 1347 , 2.5 ملیون نفر جمعیت داشت , اگه بالاترین رشد رو هم حساب کنیم الان باید بعد 40 سال 5 ملیون باشه ولی الان نزدیگ 15 ملیون هست یعنی نزدیک 70 % اصلا تهرانی نیستن ولی الان از هرکدوم از این 15 ملیون بپرسی همه میگن ما 7 نسل تهرانی هستیم .
ایا شیرازم اینجوری هست ؟
8. موفق....
من فقط یه سئوال میکنم »
چند سالتونه ؟
sada
این دفعه دومه که میام سوال می پرسم.دفعه اولش ماله موقعی بود که حاج مهتی(مهدی) رو نشونده بودند رو صندلی یادش به خیر از بس خندیدم دلم درد گرفته بود :31::31:
اره یادش بخیر اون موقع ها یه جوره دیگه بود
خوب دیدم ایندفعه یه همشهری نشسته رو صندلی گفتیم بیاییم یه سلامی علیکی سوالی چیزی بپرسیم نگن شیرازیا تنبلن :13::31::27:
نه بابا کی گفته شیرازیا تنبلن؟
اصلا تنبل نیستن
فقط یه خورده حوصلشون نمیشه همین1-
سلام چطوری؟ منو میشناسی؟:31::31: (این مثل اون تکراری ها نیستا منظورم یادته کجا منو دیدی)
مگه میشه نشناسم
اره تو قرار ملاقات بچه های شیراز تو باغ ارم2-
صبحا ساعت چند بلند میشی؟
اگه کار داشته باشم زود
اگه نه که 123-
برنامه روزانه به طور کلی چطوریه؟(فضولی نباشه ها:11::31:)
از خواب بیدار میشم پای کامپیوتر
ناهار
خواب
بیرون
شب شام
خواب
4- اگه بخوایی به 2تا از دوستات کادو بدی که یکیشون دختره یکشون پسر چی بهشون میدی؟
دختر لوازم ارایش یا شال
پسر ادکلن یا ساعت
5- اهل گیم و بازی هم هستی؟
قوطی بازی دوست دارم:31:6-
چرا دیگه نیومدی قرار ملاقات؟(حالا همچین گفتم انگار خودم همشو دارم میرم . حالا اینا به کنار یه چیزی اصلا من هر هفته میرم تو تاپیک شیرازیا دارن هی برنامه میریزن برای هفته بعد هی کارشون نمیشه میزارن برا هفته بعد :20::46:
اره این دیگه عادی شده
قرار ملاقاتم نمیام چون همه پسر هستن و فقط من دخترم هرچند که همه داداشیم هستن اما بازم یه جوریه واسم
7- چند بار تا حالا تخت جمشید رفتی؟
4 بار فکر کنم8-
به نجوم علاقه داری؟ اگه آره برا چی؟
نه علاقه ندارم جز کهکشان راه شیری هم هیچی از نجوم نمیدونم
اینم فقط اسمشو بلدم9-
دیگه یادم نمی یاد چی می خواستم بپرسم
فکر کن یادت که اومد دوباره بپرس
10 - شاید دوباره پرسیدم
منتظرم
11- حالا حالا ها که هستی رو صندلی؟
تا جمعه هستیم
12 - قربانت
قربان تو
13 - :11::31:
:11::11:
واییییییییییییییییییییی:2:: 2::2:نقل قول:
این دیگه چی بود:18:
چرا اینجوری بود؟:18:
ها؟:18:
وای:2:
واییییییی:2:
دوست نداشتم اصلا:2:
فعلا واسه دست گرمی 2 تا سوال بپرسم
تاحالا دزدی کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت راجع به تی شرت سبز که آستینش کوتاه باشه چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
من فقط از شما یه سئوال دارم!
راسته که شما به انواع مواد مخدر و نوشیدنی ها ی الکی و غیر الکی معتاد هستید؟
با تشکر
ravani_13
سلام.
سلام
1. قبول داری عشق جوانی و حرفای عاشقانه بعد از مدتی کمرنگ میشه و این عادت هست که جاش رو پر میکنه ؟
اره قبول دارم صد در صد
2. چند درصد احتمال میدی که پسر خاله ی من ( 5 سالشه و زیاد هم باهوش نیست ) اگه جای احمدی نراد بود الان وضع ما بهتر بود ؟
احتمال نمیدم مطمعنم
البته اگه پسر خاله ی شما 2 سالش هم بود بازم مطمعن بودم از این موضوع
3. چرا شیرازی ها فکر میکنن از دماغ فیل افتادن ؟
نه ما از دماغ فیل نیوفتادیم
اسمون پاره شده ما افتادیم رو زمین :دی
4. چرا شیرازی ها دخترهای خوشگلی دارن ولی پسرهاشون اصلا تعریفی ندارن ؟
پسراشونم بد نیستنا
البته واقعا دخترای خوشکلی دارن
5. ما هر دختر خوشگلی تو شیراز دیدیم دستش تو دست یه مردی بود که یا کچل بود یا سن باباش بود ( البته طرف پولدار بود ) . چرا ؟
چون زیبایی تو صورت نیست تو پوله :دی
6. چرا شیرازی ها کمی بی خیال و تا حدی زیادی راحت هستن ؟
دوس میدارن اینجوری باشن خب
مگه دنیا چند روزه که ادم بخواد سخت بگیره؟
7. تهران سال 1347 , 2.5 ملیون نفر جمعیت داشت , اگه بالاترین رشد رو هم حساب کنیم الان باید بعد 40 سال 5 ملیون باشه ولی الان نزدیگ 15 ملیون هست یعنی نزدیک 70 % اصلا تهرانی نیستن ولی الان از هرکدوم از این 15 ملیون بپرسی همه میگن ما 7 نسل تهرانی هستیم .
ایا شیرازم اینجوری هست ؟
اره تو شیسرازم از شهرستان های اطاراف زیاد هستن
اما همه میگن ما شیرازی هستیم
خب راست هم میگن
شیرازین
اما پدرشون شیرازی نیست
میدونی که چی میگم؟8.
موفق....
ممنون
پیروز باشید
متولد 66نقل قول:
21 سالمه
این نیز بگذرد...;
فعلا واسه دست گرمی 2 تا سوال بپرسم
بفرما
تاحالا دزدی کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره
نظرت راجع به تی شرت سبز که آستینش کوتاه باشه چیه ؟ [img]http://qsmile.com/qsimages/39.gif[/img
خیلی خزه