ازدواج مثل دستشويي مي مونه .. اونايي كه تو هستن مي خوان بيان بيرون .. اونايي كه بيرون هستن اين پا اون پا مي كنن برن تو !
Printable View
ازدواج مثل دستشويي مي مونه .. اونايي كه تو هستن مي خوان بيان بيرون .. اونايي كه بيرون هستن اين پا اون پا مي كنن برن تو !
دوستان یه بار دیگه تذکر میدم
اس ام اس های تکراری و لاتین(اکثرا) پاک میشن
لطفا فقط sms هایی که به اجبار باید لاتین نوشته بشن رو به لاتین قرار بدین
ممنون
توي زندون قلبت اينقدر شلوغ مي کنم و زنداني هارو به جون هم مي اندازم تا منو بندازي توي انفرادي قلبت چاکر شما
مي گن خدا بهترين نعمتش رو به بهترين بنده ش ميده ... ولي من که بهترين بنده ش نيستم ..پس چرا تورو به من داده ؟!؟
طبق قانون بقاي شادي هيچ شادي از بين نميره؛
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بلكه فقط از دلي به دلي ديگه جابه جا ميشه..
ماشين زندگيت رو جلوي خونه هر عشقي پارك نكن،
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ممكنه چرخ هاي قلبت پنچر كنن...
اميدوارم موتور ارزوهاي تان در خيابان عشق تك چرخ بزند
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عيدتان مبارك...
تركه زنش سبزه بوده سيزده بدر مي اندازتش توي آب
اگر آسمون بيفته. اگر زمين بلرزه. اگر خورشيد سياه شه. اگر ماه به دو نيم شه. اگر دريا صحرا شه.
.
.
.
.
.
.
.
بدبخت داره قيامت ميشه. نشستي اس ام اس مي خوني!!؟
دختر اصفهانيه به دوست پسرش ميگه : شب بيا خونه مون , اگه موقعيت خوب بود يه سكه ميندازم پائين .. شب ميشه . دختره يه سكه ميندازه پائين . ولي هر چقدر صبر ميكنه مي بينه پسره نمياد بالا سرش رو از پنچره بيرون ميكنه ميپرسه : چرا نمياي؟ پسره ميگه : دارم دنبال سكه مي گردم . دختره ميگه :بيا بالا . بهش كش بسته بودم . الان تو دست خودمه
تو آبادان وقتي هوا تاريک ميشه از بلندگوهاي مسجد اعلام ميکنند: همشهريان محترم هوا تاريک شد. لطفن عينکاتون و بردارين
بنده خدا ميبينه كه همه رفيقاش موبايل دارن جز خودش، يه كاغذ لوله ميكنه، ميبنده به كمرش، ميره پيش رفيقاش. ازش ميپرسن: اين چيه؟ ميگه: واي، باز هم فكس رسيد!
آي بر پدر و مادر کسي که اس ام اس تکراري مي فرسته
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
صلوات
ببخشید اگه اس ام اس هام براتون تکراری بود
ترکه ميره خونه ميبنه زنش با چند تا مرده گردن کلفت نشته . ميفهمه جوکو اشتباه اومده ميره بيرون رشتيه مياد تو!
ای کاش دبیر ریاضی بودم تا نمودار تیری که از عشق تو به قلبم خورده را به زیبایی رسم می کردم/...
ok:44: :45:نقل قول:
لره میره تهران به یه دختر میگه اسمت چیه دختره میگه به من میگن ثریا چشام به رنگ دریا لره میگه مونوم اسموم
کریمه چشام به رنگ گیمه
دوستان عزیز خواهش میکنم مثل پست بالایی در عنوان موضوع رو بنویسید چون بعضی ها از بعضی موضوعات
خوششون نمیاد مثلا من از جملات عاشقانه و قلمبه سلمبه خوشم نمیاد فقط و فقط از خنده دار ها و سر کاری
ها خوشم میاد
این اس ام اس رو پنج دقیقه دیگه بخون
گفتم پنج دقیقه دیگه
عجب آدمی هستیا با چه زبونی بگم
five minutes later
خمس دقائق الآخر
حالا که حرف گوش نمیکنی منم نمیگم
با تبريك سال نو خدمت مجردان گرامي؛
براي روز
سيزده بدر
دستگاه سبزه گره زني
با قابليت نود گره درثانيه
پيش فروش مي شود...
ای کاش عنوان رو هم مینوشتید که چه موضوعی داره این طوری خیلی منظم تر میشدنقل قول:
مثل شقايق زندگي كن كوتاه اما زيبا ، مثل پرستو كوچ كن فصلي اما هدف مند ، مثل پروانه بمير دردناك اما با عشق، مثل خر عرعر كن بلند اما شمرده!
يه ضرب المثل نميدونم كجايي ميگه كه به هيچ كس به جز خودت و خرت اعتماد نكن منم به جز خودم و خودت به هيچ كس اعتماد نميكنم
اسمان را ستاره زيبا ميكند باغچه را گل عشق را محبت بيابان را چمن چشم را اشك و تو را عمل كردن دماغ زيبا ميكند
اگه گفتي عرب مخفف چيه ؟ عدم رعايت بهداشت
در پي کاهش جمعيت پسران نسبت به دختران: درخيابان: دختر:جـــــــــووون! جيگرتــــــــــــــــو! پسر: ايييييييييييش! گمشو! دختر: شماره بدم زنگ ميزني؟! پسر: واه واه ! مگه خودت برادر و پدر نداري! واسه چي مزاحم پسر مردم ميشي
گاو و الاغ و اردك
كبريت و گازو فندك
عيد همه مبارك
يه روز ترکه ميره عروسي تو عروسي برف شادي ميزنن ترکه سرماميخوره
يه آبشاره رژيم مي گيره بعد از دو هفته تف مي شه
عمو نوروز بهم گفت بين گل و گلدون يکيو انتخاب کنم...منم گلدون رو گرفتم تا تورو توش بذارم.... . . . . . . . . آخه تو بهترين کود دامي دنيايي
خوردن شيريني خيلي راحته، خواندن داستان شيرين خيلي راحته، اما پيدا كردن دوست شيرين خيلي سخته! خداي من، تو چطوري منو پيدا كردي؟
سلام ,درسته که توي اين عيد کسي مثله عيداي قبل تحويلت نگرفت و عيدي هم بهت نداد .. ولي غصه نخور .. عوضش امروز کلي سبزه گيرت مياد که بخوري !!!
oاین تصویر یه نافه
................
.................
................
بی تربیت پایین تر از ناف دنبال چی می گردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
شما اس ام اس های چند صفحه قبل رو عینا کپی میکنید؟!
امروز یه 20 تا فقط از شما پاک کردم!!!!
لطفا رعایت کنید
ممنون
5 راه آدم شدن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بي خود پيله نكن تو آدم بشو نيستي
روز محشر عزراييل به آدما ميگه مرداي زن ذليل برن اون طرف وايسن همه ميرن جز يه نفر ميپرسن تو چرا نرفتي ميگه آخه زنم گفته از جات تكون نميخوري وگرنه من ميدونم و تو
..../\ /\ /\....
/\ /// & \\\/\
..../\ /\ /\...
اینا سبزه سیزده بدره!اون وسطیرو برای رسیدن تو به همه آرزوهات گره زدم(:
سلام
مرسی از smsهای جالبتون!:11:
چی میشه یکم هم برین تو خط عشقولی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون می شم اگه یه سری sms عاشقانه و صد البته کوتاه هم بنویسین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نویی یه ثوابی هم می برین!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک که داریم برای این کار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دومرتبه تاپیک پاک سازی شد...
پيرزنه ميره دكتر ميگه آقاي دكتر من انگل دارم ... دكتره ميره با چراغش معاينه كنه ما تحت طرف رو كه پيرزنه يه ( ... ) ميزنه براش ! ميگه بي تربيت اين چه كاريه ؟ پيرزنه ميگه ننه چراغ دادي منم بوغ زدم برات !:46: