آقا کسی میدونه چرا تعداد پست های من اصلا تغییر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
آقا کسی میدونه چرا تعداد پست های من اصلا تغییر نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه بتونی خوب باهاش بازی کنی رادیانس پیشنهاد میشه بعد از ایتمای اولیه ولی اگه نه همون سنج و یاشا و باتل فلای کرتیکالنقل قول:
شما باید دقیقا همون مپ رو داشته باشینقل قول:
به نظر من یا eye of scadi ببندنقل قول:
یا اون ایتمی که مانا را می خشکونه و چند میشه
اگر اولی را بستی باید هنیشه از خودت ایمیج بسازی و به طرف اتک بدی
Manta Styleنقل قول:
orb efect dosnt working with eachother :18:نقل قول:
]چون شمارش پست در این بخش خاموش هست.نقل قول:
خبر داغ در مورد DOTA Allstars 6.60 BETA :
نقل قول:
کد:http://dota-allstars-blog.blogfa.com/post-19.aspx
عزیزم می دونم با هم کار نمی کنند. برای هم کلمه یا گذاشتمنقل قول:
یا eye of scadi ببنده اگه دلش نخواست mana style ببنده
من خودم تجربه کردم. اولی را به شخصه ترجیح می دم وقتی ببندیش با کمک از لول 6 ات طرف سوسکه سوسک میشه D:
لینکشو اگه پیدا کردی حتما" بزارنقل قول:
چون عکست مثل عکسه منه! :دینقل قول:
نقل قول:
يه mode جديد به نام captains draft قراره اضافه بشه که ترکيبی از -cm و -rd- هست. يه هيرويه جديد به نام Tauren Chieftain قراره اضافه she که احتمالاً ميشناسينش.
قراره ترکيب tavernها يعنی همون جايی که هيرو pick ميکنيد هم عوض بشه. شايدم برا magic rune ها صدا بزارن تا هم تيميها بدونن هم تيميشون چی داره! همين!
سلام. از کمک های همه شما دوستان ممنون.
برای خریدن ایتم بجز افرادی که در بیس هستند, جای دیگه ای هم است چون ظاهرآ بعضی از ایتم ها پیشنیازیهایی دارند که انها ندارند.
ایتم های خریده شده رو میشه بعدآ پس داد؟ اگه میشه, چطوری؟ و آیا با همون قیمت یا اینکه ارزانتر میخرند؟ در ضمن میشه وقتی که جای ایتمهام پر شده بازم ایتم خرید؟ و پولها رو نگه نداشت؟
درضمن میخواستم نظرتون رو درباره Dragon Knight بدونم چون کار با لولهای soul keeper خیلی سخته و هر کدوم از لولهاش یک نقطه ضعفی دارند.
درضمن اگه کسی از شما دوستان, رپلی از Dragon Knight داره ممنون میشم بزاره (پچ 1.23a) لطفآ ورژنهای 6.59 باشه.
نقل قول:
به ترتیب :
1-بله درسته,جای دیگه ای هست.مثلا وقتی sentinel هستی,در لاین وسط بین تاور دوم و سوم یه راهی به
سمت چپ هستش که اگه این راه رو مستقیم ادامه بدی به یه کارگر undead می رسی که می تونی وسایل
مورد نیاز رو از اونجا تهیه کنی.
2-بله می شه پس داد.اول روی عکس آیتم توی اینونتوریت,راست کلیک کن بعد آیتم رو روی یکی از افرادی که
وسیله میفروشه نگهدار و چپ کلیک کن.قیمت فروخته شده نصف قیمت خریداری شده است.وقتی اینونتری پر
میشه دیگه نمیشه آیتم اضافی توش قرار داد.اگه شما یک Animal curier داشته باشی میتونی آیتم های
بیشتری رو داخلش قرار بدی تا برات حملش کنه ولی نمیتونی ازش به طور مستقیم استفاده کنی.(حالا چرا
میخوای پولت تموم شه؟)
3-در مورد هیروی Dragon knight میشه گفت که هیروی خیلی خوبیه,هم در بازی تک نفر و هم تیمی چون هم
Armor خوبی داره و هم اینکه وقتی لول 16 شد با هر بار اتک دادن میتونه افراد تیم مقابل رو به صورت جمعی
damage بده و از Attack speed و movement speed اونا کم کنه.(در ضمن به نظر من این رو از لینک زیر دانلود کن
و نظرت رو به من بگو)
کد:http://www.4shared.com/get/34633207/3596d66b/Dragon_Knight_wwwcrashgameblogfacom.html;jsessionid=57637F103BCB26F2500028B60B2B254D.dc137
4-متاسفم من این ریپلی رو ندارم ولی برات دنبالش می گردم.:20:
Shendelzare Silkwood
- Vengeful Spirit -
- Primary : Agility
- Strength : 16+1.8
- Agility : 22+2.33
- Intelligence : 15+1.75
- Damage : 34 – 48
- Armor : 3.1
- Range : 400
- Move Speed : 295
- Hit Point : 454
- Mana Point : 195
- HP Regen : 0.73
- MP Regen : 0.61
- Attack Speed : 1.77 ( +22% IAS )
- Missile Speed : 1500
- Sight Range : 1800/800
Magic 1 : Magic Missile
اولین مجیک این هرو مجیک یخی است. این Level هدف دار است و فقط به روی هروی های دشمن میتوان استفاده کرد. با پرتاب این مجیک یخی ، هروی دشمن به مقادیر زیر Damege و به مدت 1.75 ثانیه Stun میشود. میزان Range این لول 500 است.
Damage 100 : 1 Level
Damage 175 : 2 Level
Damage 250 : 3 Level
Damage 325 : 4 Level
Mana Cost : 95/110/125/140
Cast Range : 500
CoolDown : 10 Sec
Area Of Effect : N/A
Magic 2 - Wave Of Terror
دومین مجیک این هرو قدرت خطی است ، که با نشانه گیری بر مکان دلخواه این Level اجرا میشود. اثر این لول روی دشمن 20 ثانیه است.
کاهش Armor دشمن به مقدار 2 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 5% : 1 Level
کاهش Armor دشمن به مقدار 3 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 10% : 2 Level
کاهش Armor دشمن به مقدار 4 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 15% : 3 Level
کاهش Armor دشمن به مقدار 5 ، کاهش Damage دشمن به مقدار 20% : 4 Level
Mana Cost : 40
Cast Range : 400
CoolDown : 15 Sec
Area Of Effect : 1400/350
Magic 3 - Command Aura
سومین مجیک این هرو خودکار است. همه کریپتها و هروهای هم تیمی در صورتی که در کنار این هرو تا Range 4500 قرار گیرند Damage اضافی میگیرند.
Damage 12% : 1 Level
Damage 20% : 2 Level
Damage 28% : 3 Level
Damage 36% : 4 Level
Mana Cost : N/A
Cast Range : N/A
CoolDown : N/A
Area Of Effect : 4500
Magic 4 - Nether Swap
این مجیک یک مجیک هدف دار است و فقط روی هروی های دشمن و خودی کار میکند. با استفاده از این Level میتوانید جای خود را با هروی مورد نظر در Range های زیر تعویض میکنید.
600 Range : 1 Level
900 Range : 2 Level
Range 1200 : 3 Level
Mana Cost : 100/150/200
Cast Range : 600/900/1200
CoolDown : 45 sec
Area Of Effect : N/A
- نقد و بررسی Vengeful Spirit :
نکات قوت : Attack Speed بالا – Damage بالا از اول بازی
نکات ضعف : Hit Point پایین
ارتقا Level پیشنهادی :
Level 1 : Magic 1
Level 2 : Magic 3
Level 3 : Magic 1
Level 4 : Magic 3
Level 5 : Magic 1
Level 6 : Magic 6
از جمله هروهایی هست که از همان ابتدای بازی دارای Damage و Attack Speed بالایی است.بنابراین براحتی میتوان از همان ابتدا با دادن Attack آخر به کریپتهای حریف Gold فراوانی جمع کرد.در اوایل بازی ، تا مجیک 1 این هرو به لول 3 نرسیده ازش استفاده نکنید تا مانای کافی در اختیار داشته باشید.وقتی لول شما به 6 ارتقا پیدا کرد ، نوبت به گرفتن Kill از هروهای دشمن است ، سعی کنید در یک Line ثابت نمانید وبه کمک هروهای هم تیمی و Swap و Stun به موقع ، Kill بگیرید.با توجه به اینکه مجیک 6 این هرو جای خود را با هروهای مختلف تعویض میکند به طبع ممکن است در یک شروع در گیری 5 به 5 شما با Swap کردن میان هروهای دشمن بیافتید. در این حالت است که پیشنهاد میشه حتما برای این هرو آیتم Manta Style رو بگیرید تا بعد از Swap کردن حریف سریع تقسیم شوید تا احتمال کشته شدن هرویتان کاهش یابد. البته آیتمهای مختلف رو میتونید با توجه به هروهای رقیب تهیه کنید. آیتمهایی مانند Sang and Yasha - Desolator ( Corruption ) - Satanic Lifesteal برای این هرو مناسب هستند. در کل یک هروی به درد بخور برای بازی گروهی و یک هروی خفن برای بازی تکی است.
امتیازهای Vengeful Spirit :
بازی گروهی : 8 از 10
بازی تکی : 7 از 10
سلام Cao - Cao : دمت گرم منبع رو هم بزار.
dotaallstarsbogfaنقل قول:
سلام. میخواستم بدونم تو مپ ai میشه یاراتو خودت انتخاب کنی؟ اگه میشه چطوری؟
و آیا میشه به انها دستور داد که هر کدوم از هیروها, از کدوم مسیر حرکت کنند؟ این هم اگه میشه, چطوری؟
با تشکر
نقل قول:
آقا اسماعیل پچ من 1.22 هست.
اما به زودی پیدا می کنم.
نقل قول:
با pa- می تونی یاراتو خودت انتخاب کنی و با pe- می تونی افراد مقابل رو انتخاب کنی.
نقل قول:
با pa- می تونی یاراتو و با pe- می تونی افراد مقابل رو انتخاب کنی.
اگه تو بازی f9 بزنی همه چی رو پیدا میکنی... ولی یه کم برات میگم....نقل قول:
واسه انتخاب کردن یارا pe بزن واسه دشمنا pa وقتی زدی به ترتیب میتونی واسه خودتون با حریفا انتخاب کنی بعنی لازم نیست واسه هر نفر یک بار بزنی... اگه خواستی مثلا 3 تا از 5 تا رو انتخاب کنی وقتی 3 تا تموم شد px بزن..
واسه دستور دادن میتونی از oui استفاده کنی.. یه کم کنده ولی رات میندازه...
واسه بردن یه نفر به یه یه مسیر باید اول og رو بنویسی بعد مسیر رو تعیین کنی l یعنی چپ m یعنی وسط r یعنی راست... بعد باید شماره هیرو رو بنویسی... شماره همون ترتیب هیروهاست... تو 1 هستی بعدیت 2 هست و.... مثلا اگه خواستی هیروی شماره 3 بره راست مینویسی ogr3
هرکدوم رو که مشکل داشتی از f9 یا oui کمک بگیر امیدوارم بدرد خورده باشه...
همه کدهایی که نوشتم قبلش یه - بزار به جز f9 که حتما میدونی... مثلا pe- یا ogl5- دیگه فک نکنم مشکلی باشه... موفق باشی
از کمکتون ممنون, فقط میشه بگید این دستورات رو باید کجا وارد کنم؟
چرا اينقدر پيچيده ميگي براي كنترل AIنقل قول:
يكenter بزن بعدش space دوباره enter
يك منو باز ميشه هر كاري كه بخواي ميكني از دفاع و حمله گرفته تا روشان و ...
ببخشید اگه اینجا میپرسم!!!!!!!!!!!!!!
بهترین سرعت برای gg clinet چی هست؟128 256 512
با دایل آپ میشه بازی کرد(52.0kb)
بهترین سرعت که هر چی بالاتر باشه بهترهنقل قول:
ولی شما با 128 هم میتونی تو رووم ایران بدون درد سر بازی کنی
من خودم تا لول 9 با دیال اپ بازی کردم ولی باید حوصله درد سرهاشم داشته باشی لگ و دیلی تو خونشه
دوستان ریپلی توپ برای مپ 6.58b دارین برای پچ 1.23a ؟
دوست عزیز دیگه باید بدونی.... enter میکنی بعد اونا رو مینویسی بعد دوباره enter میکنی.. اگه درست باشه مینویسه چه کار کردی...نقل قول:
نقل قول:
البته باید در ثانیه های اول بازی این رو بزنی.من پیشنهاد می کنم که در اول بازی pause کنی و با خیال راحت رمز
ها رو بزنی.
من با دایل آپ بازی می کنم بازی روونه روونه ولی وقتی میخوام با هیرو حرکت کنم وقتی نشون میدم که کجا بره یه 2/3 ثانیهای دیر عمل میکنه و به حرکت در میاد!!!!!!!!!!!!نقل قول:
مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهش میگن delay ... سرعتت کمه ... 128 بگیر حد اقل ... من 512 شاتل دارم europe باش host میشم مشکلی هم ندارم ...نقل قول:
مپ Dota allstars 6.60 BETA رو از لینک زیر دانلود کنید.
نقل قول:
کد:http://dota-allstars-blog.blogfa.com/post-19.aspx
وقتی pause میکنم تمام چیزها, غیر فعال میشه. اما در هر صورت ممنون.نقل قول:
نقل قول:
وقتی pause می کنی Esc رو بزن بعد Enter رو بزن و رمز ها تو وارد کن.
سلام دوستان گلم ..من دنبال یه replay خوب از بازی EZALOR تو بازی 5vs5 می گردم که طریقه استفاده این هیرو تو بازی و اینکه تو چه لاینی بره و ... ممنون میشم ..راستی پچ من 1.22 است
تو dota-allstars برو تو بخش replay بعد سرچ کن ezalor برات کلی میاره...
سلام. میخواستم بدونم ایتمی هست که تاثیر لول ها/اتک های دشمن رو کاهش بده؟
درضمن, توی ریپلی ها, هیرو ها درختهایی که مزاحمشون هستند رو میندازند, این هم اگه میشه توضیح بدید.
با تشکر
رمز؟؟؟؟نقل قول:
ولی ميتونی mode بزنی.نقل قول:
دوست عزيز اين هيرو معمولاً يه هيرو supporter يا feeder است. معمولنم تنها تو يه لاين نميره و با يه هيريه ديگه ميره يا پايين يا بالا (معمولاً)نقل قول:
اون هيريی هم که همارشه ترجيحاً بهتره يه هيريه magic ه !
يه item تو cache يا gateway هست به نامه planeswalker's cloak که 650gold هزينشه و 15% ميزان تاثيره magicهای دشمنو کم ميکنه.(همون لول که شما ميگين) و بعدش ميتونين اينو تبديل به hood of defiance کنيد که تو shoplvl5 هست(2475gold ). اين آيتم 30% تاثير magic ها رو کم ميکنه.نقل قول:
براي کم کردن تاثير اتک دشمن هم ميتونين armorتون رو بالا ببريد که itemهای زيادی برا اين مورد وجود داره. درختارم ميندازن ديگه! اوّلا ميشه با tango اين کارو کرد که برا جاهايی که با يه درخت مشکل حال ميشه خوبه.بعضی magicها هم ميتونن درختارو گروهی بندازن.(يکی از مواردی که من خيلی دوست دارم ultimate warlock هست!)
سلام...
اگه من بخوام قیمت موس و کیبرد مخصوص وارکرافت رو بدونم , از کجا باید بپرسم؟
مگه همچین چیزی هم وجود داره؟نقل قول:
من خودم با سری x7 a4tech بازی میکنم ولی موس و کیبرد نمون دیگه:10:
این بازی نیازی به موس های حرفه ای نداره . مثل کانتر نیست که موس اون چنانی بخواد . فقط یه موس سبک معمولی.:10:نقل قول: