من اردبیلم فعلا 1570 برای فیبر کشی پرداخت کردم البته گفتن این برا 90 متره بیشتر بشه هزینش فرق دارهنقل قول:
مودمم گفتن 2580
Printable View
من اردبیلم فعلا 1570 برای فیبر کشی پرداخت کردم البته گفتن این برا 90 متره بیشتر بشه هزینش فرق دارهنقل قول:
مودمم گفتن 2580
درود
کسی میدونه OLT «کارا» مال چه شرکتیه؟
الان شهرستان ما دو عدد OLT در مرکز داره که یکی فایبرهوم هست و گفتن دیگری کارا هست ! و مودم هوآوی من که الان از فایبرهوم سرویس میگیره رو باید در مرکز جدا کنن و از سالن مرکز مخابرات ، کلا اون فیبر که به سمت FAT خونه ی ما اومده رو به OLT کارا وصل کنن
مشکل اینجاست جواب درست درمون نمیدن یعنی خودشونم بلد نیستن خیلی چیزارونقل قول:
من ترجیح میدم حتی مودمم وایرلس نداشته باشه و 4 تا پورت گیگ داشته باشه و به یه روتر با کیفیت وصلش کنم ولی اونا فقط یدونه فایبرهوم دارن و میگن همینه که هست مشکل اصلی هم اینه یدونه پورت گیگ داره و من مجبورم علاوه بر روتر یه سوییچ گیگابیتی هم بگیرم
کدوم مودم قابلیت نصب openwrt داره یا بشه روش گذراز تحریم فعال کرد؟نقل قول:
برای بعضی از مودم ها سخت تر هست نصبش برای بعضی ها آسوننقل قول:
شیاومیه هم از نظر قیمت هم سخت افزار پیشنهاد میشه....(چند مدل هست بصورت پیشفرض سفارشی نصب دارند)
پیشنهاد اینه دنبال مدلی باش ک snapshot نداره و بصورت رسمی ارایه شده (برای اپدیت و نصب gui رابط گرافیکی اگر مشکلی پیش بیاد همون صفحه 192.168.31.1 یا 192.168.1.1 میپره پنل نداره مودم فقط از طریق ssh با مودم میشه ارتباط برقرار کرد پکیج لوسی رو نصب کرد و داستان های سختی داره خودم برای اپدیت رو همین اسنپ شات گیر کرده بودم ولی خب انجمن راهنما خوبی تو اینترنت هست ازش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی ک اینترنت فیبر دارند سرعت باز از جای دیگه دارند و openwrt دارند mwan3 رو حتما بنصبن رو روتر کانفیگش کنن از مودم تا روتر میتونید از لودبالانس دو پورت مودم تا روتر استفاده کنید عوض 1 گیگابیت ...
دوستان کسی تجربه ی تلفیق سرویس ddns کمپانی no-ip با سرویس گذر از تحریم ipvanish رو داشته؟
در سایت no-ip دیدم که این قابلیت وجود داره
اینکه خیلی خوبه اگر واقعا بشه! اصلا نیازی به openwrt و غیره نیست
این سرویسها فکر نکنم برای دور زدن فیل ترینگ کاربرد داشته باشه برای اینه که IP داینامیک رو متصل میکنه به یه اسم برای اینکه ثابت نیست ( استاتیک نیست ) و باید هزینه بدید برای IP ثابت و هر سرویس دهنده ای بهتون نده، شاید هم ثابت داشته باشید ولی اینجوری لازم نیست IP رو حفظ کنید مثل زمانی که یه سایت کوچیک FTP سروی چیزی بخواهید راه اندازی کنید روی سرور متصل به ارتباط شخصی خودتون. روی روتر ست میشه و IP داینامیک رو متصل به اون اسم میکنه. من خیلی وقت پیش اوایل DSL استفاده کردم یکی از اینا رو درست یادم نمیاد اما کاربردش این بود. داخل سایت هاشون هم برید توضیح داده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Create an easy to remember hostname and stay connected to your IP-compatible device
Dynamic IP address got you down
Create an easy to remember hostname and never lose your connection again
اگه میخواین از بیرون بخرین حتما همون برندی که خودشون پیشنهاد میکنن رو تهیه کنیننقل قول:
آخه شنیدم برن هم یکی باشه ممکنه کار نکنهنقل قول:
مودم رو از خودشون بخرید با توجه به مشخصاتی که مورد نیازتون هست تا مطمئن باشید با OLT کار میکنه و وقتی دچار باگ میشه یا مشکلی پیش میاد هم راحت تر ترابلشوت میکنن و هزینه ی کمی برای مودم کنید که حداقل یک پورت گیگ داشته باشه و هیچ امکانات دیگه ای نداشته باشه هیچی
هزینه اصلی رو واسه روتری کنید که روش openwrt نصب میشه و اونو باتوجه به نیازتون هرچی دوست دارید بخرید
این بخاطر بازارگرمی خود isp هاست که میخوان حتما از خودشون بخرین.البته برادرم از مخابرات مدل q2 هواوی رو خرید که یک سال گارانتی داشت،بعد دو ماه خراب شد و خیلی راحت مودم رو عوض کردن.نقل قول:
درود
بچه ها وقتی سرویس گذر از تحریم warp+ روی pc کارمیکنه اما در دستگاه های اندرویدی کانکت نمیشه ، راه حلی واسش وجود داره؟
- - - Updated - - -
درود
بچه ها وقتی سرویس گذر از تحریم warp+ روی pc کارمیکنه اما در دستگاه های اندرویدی کانکت نمیشه ، راه حلی واسش وجود داره؟
یک سوال مخابرات بسته های حجم بالا هم داره؟ بسته ۷۰۰ گیگ تا ۱ ترابایت ترافیک بین المللی.
های وب سوال کردم، فیبرنوری بسته ۷۰۰ گیگی اش ماهی ۶۰۰ تومن (بدون حساب مالیات) هست، میخواهم بدونم مخابرات چقدر هست.
روتر چی پیشنهاد میدین؟نقل قول:
گوگل کنید ، یوتیوب بگردید . راجع بهش تحقیق کنید چون شما اگر در این حد نتونی خودت با توجه به نیازت روتری پیداکنی به نظرم بعدش خیلی اذیت میشی عزیز برادرانه میگمنقل قول:
------
بچه ها کسی تونسته با کمک وایرگارد، به کانفیگ استخراج شده ی وارپ وصل بشه؟
واسه من در مرحله ی handshake ارور میده
- - - Updated - - -
گوگل کنید ، یوتیوب بگردید . راجع بهش تحقیق کنید چون شما اگر در این حد نتونی خودت با توجه به نیازت روتری پیداکنی به نظرم بعدش خیلی اذیت میشی عزیز برادرانه میگمنقل قول:
------
بچه ها کسی تونسته با کمک وایرگارد، به کانفیگ استخراج شده ی وارپ وصل بشه؟
واسه من در مرحله ی handshake ارور میده
من بعد از 4 سال استفاده از فیبر نوری بالاخره موفق شدم مودم گیگابیتی بخرم(مودم قبلی گیگابیتی نبود) با این خیال که سرعتو تا 300 تو این 4 سال باز گذاشتن ولی نه بعد ضد حال خوردم:/
پلنم هم 500 گیگ ماهانه سرعت 50 تا 300 ,320 تومن پس پرداخت,البته یکی از بستگانمون طرح پیش پرداخت همینو داشت ولی سرعتش براش همون 100 قفل شده بود..تو اسپید تست هم اول سرعت تا 300 میره بعد میاد پایین این یعنی دقیقا با یه نرم افزاری چیزی محدود کردن..راهی نداره برای افزایشش؟2020 که اصن فایده نداره با دیوار حرف بزنی بهتره..
کلا حتی به مشکل هم خوردید با 2020 صحبت نکنید
سعی کنید در مخابرات آشنا پیداکنید و هر مشکلی داشتید از طریق اون رابط پیگیری کنید ( افرادی که به کارهای اکتیو فیبر مربوط هستن ، نه پسیو کارا . . .)
- - - Updated - - -
کلا حتی به مشکل هم خوردید با 2020 صحبت نکنید
سعی کنید در مخابرات آشنا پیداکنید و هر مشکلی داشتید از طریق اون رابط پیگیری کنید ( افرادی که به کارهای اکتیو فیبر مربوط هستن ، نه پسیو کارا . . .)
رفیقم اینجوری هستش تو مخابرات نتش دوتا فایل همزمان میزاره رو دانلود میشه 200 تا دانلودشنقل قول:
دوستان خدایی نکرده قصد جسارت ندارم ، فقط احساس میکنم تاپیک بیشتر تبدیل شده به محل گلایه و ناله کردن ، و اطلاعرسانی از این که سرویس فلانی قطع شده و سرویس فلانی وصل شده و از این مدل صحبت ها . . .
افرادی که دانش فنی دارن و میتونن کمک کنن تعدادشون خیلییییییی کم شده و نمیدونم چرا کاربرای حرفه ای از انجمن فراری شدن
درود. دوست عزیز شما بیشتر سوالات اخیرت راجع به چیزشکن هست و به صراحت از کلماتت مشکل دار استفاده میکنی و اگر کسی مستقیم اینجا جوابت رو بده و ریپورت بشه فاتحه فوروم خوندست. هی بهتون محترمانه میگن اینجا جای این صحبتها نیست ولی کو گوش شنوا انگار به دیورا صحبت میکنن.نقل قول:
من تشکر میکنم یوسرها حداقل حواسشون هست ولی شما که واقعا برام عجیبه !
با این حساب اگر پایه اید یه گروه برای همین تاپیک تشکیل بدیم؟
یا از قبل گروهی برای انجمن ساخته شده؟
- - - Updated - - -
درود. هیچ جای این فوروم جای این بحث نیست و گروهی هم برای ان ایجاد نشده است . این فوروم طابع قوانین کشور هست و خواهشا دیگر اصلا راجع به این تاپیک تو این فوروم صحبت نکنید تا داستان نشه و اگر سوالی از کسی دارید پیام خصوص بزنید. یک سرچ تو گوگل هم کنید جا برای این بحثا پیدا میکنید .نقل قول:
- - - Updated - - -
درود
راجع به OLT کارا کسی چیزی شنیده؟
الان شهره ما برای فیبرنوری مخابرات ، دوتا olt گذاشتن که یکیش «کارا» هست و دیگری فایبرهوم
از بروبچه های فنی کسی تجربه ی کانفیگ این دو دستگاه رو داشته؟
- - - Updated - - -
درود
راجع به OLT کارا کسی چیزی شنیده؟
الان شهره ما برای فیبرنوری مخابرات ، دوتا olt گذاشتن که یکیش «کارا» هست و دیگری فایبرهوم
از بروبچه های فنی کسی تجربه ی کانفیگ این دو دستگاه رو داشته؟
شما تماس بگیر ۲۰۲۰ و درخواست سرویس فیبر در خانه رو بکن.. اگر داشتن و میشد بگیری بگیر و حتی صداش رو هم ضبط کن.. بعد اگر سرویس تغییر کرد و باز روی هم ۵۰ بسته شده بودی شکایت کن تا مشکلت رو حل کنن. البته اگر در شهر خاصی قرار داشته باشی امکان اینکه به دلیل دستور از مقامات دیگر باشه هست..نقل قول:
به هیچ عنوان نباید اینکار رو بکنید چندین بار هم من به شما گفتم اما توجه ایی نکردید چرا که نشون میده شما اصلا با قوانین و یا فروم آشناییت ندارید و چون به تازگی دارای سرویس فیبر شدید سعی در این دارید تا بتونید مشکلات خودتون رو حل کنید.. ولی امکان محدود شدن دسترسی به سایت به دلیل پست های شما هست.. پس لطفا اصلا در اینجا ادامه ندید و از طریق گروه های درون پیامرسان تلگرام بررسی کنید.نقل قول:
این بخش مخصوص سرویس فیبر نوری مخابرات هست و حتی دوستانیکه سرویس فیبر نوری از اپراتورهای دیگه دارن میتونن یک تاپیک جامع درست کنن و پیام بدن.. اما مسایل دور زدن از محدودیت در این سایت بهتره نباشه و ادامه پیدا نکنه.
درود.. دوست عزیز این یک بخشنامه داخلی خود مخابرات بود که از عید 1402 اجرایی شد. فقط کسانی که طرح ابر و باد 300 مگ سالیانه گرفتن تا پایان طرخ از این مسئله مثتنی بودن و بعد از پایان طرح همه پلن های جدید رو حداکثر 100 مگ بین الملل محدود شد. شده تو بعضی شهرستان بعضی یوسرها بالاتر گرفتن ولی به مددی که مخابرات تهران خبردار میشه سریعا دستور میاد که بخشنامه رو اجرا کنن. تو تهران هم که بیشتر از همه جا سختگیری میکنن. اگر پیشتیبانی یا بخش فروش راجع به سرعت بالاتر از 100 بزنه صرفا برای جذب مشتری هست و بس. اینا نمیان خلاف بخشنامه خودشون عمل کنن و مسئولیت داره. اگر صداشون هم ضبط کنی هیچ فرقی نمیکنه. از اینجا قانون جنگل حاکمه عزیز و راحت زیر حرفشون میزنن !نقل قول:
سلام..نقل قول:
من تهران هستم و قبل از عید برای 5 سرویسی که داریم و توی 3 منطقه متفاوت هست از همین سرویس گرفتم و قبلش هم اصلا ابر و باد نبود و فیبر در خانه شده و پهنای باند تا 300 مگ بازه.. چون خودشون در زمان فروش اعلام کردن سرویس پهنای باند تا 300 مگ هست و حتی در مخابرات هم وارد میشید بنری هست که روش زده تا 300 مگ..
حتی داخل سایتشون هم زدن و میشه پیگیری کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جسارتا منظورتون متوجه نشدم درست..من که الان این سرویس رو دارم..نقل قول:
سرویسهای فیبر در خانه آپ تا 300 مگ هست ولی سرویسهای درون سایتی فقط زده تا 50. البته خوب بیشتر باز گذاشتن که میگی تا 100نقل قول:
یکی از دلایلی که سرویس رو پایین آوردن کمبود پهنای باند مخابرات است..
البته شما اگر سرویستون کم مونده ازش و یا میتونیدتغییر بدید به 3ماه و یا کمتر.. ببینید میتونن براتون اگر سرویس فیبر در خانه در حال ارایه هست ،تغییر بدن چرا که این سرویس طبق اعلام در سایتشون و اعلام تلفنی تا 300 باز هست.
سلام دوستان خوبین
امروز اومدن فیبر کشی کردن و مودمم فایبر هوم مدل AN5506-02-FG خریدم بصورت اقساطی
کانکتور هم سبز به آبی روی مودم دادن بهم
1-این مدل مودم خوبه؟
2-پارامتر ریسیو پاور منفی 32.21 هست خوب فیوژن زده شده؟
3-چقدر طول میکشه تا مودم رو تنظیم کنن؟
ممنونم
دوستان اهل فن سوال فنی برا منو شاتل اومده فیبر زده داخل منزل پریز نذاشته مستقیم سیمی که از بیرون اومده رو با فست کانکتور زده پشت مودم مشکلی براش ایجاد نمیکنه ؟
ازین پریزا
برای کار راه اندازی مشکلی پیش نمیاره ولی خوب اصلا اصولی نیست!نقل قول:
فست کانکتور صرفا برای مواقع ضروری هست که شما دسترسی به فیوژن و پیگتیل و تجهیزات... نداری نه اینطوری فیبر رو مستقیم متصل کنه به مودم!
چیزی که لااقل من توی مشهد شاهدش هستم، شاتل با سرعت بالا و با حداقل رعایت موارد استاندارد و رایج داره شبکه فیبرنوری رو توسعه می ده
مخابرات سر چندتا پروژه که من پیگیری کردم خیلی داره سخت گیری می کنه. خیلی جاها الان شاتل کابل اصلی FAT رو همون دراپ کار می کنه در صورتی که مخابرات ADSS میزاره با لوله و ...
اینی هم که به جای پریز و پیگتیل و پچ کورد، مستقیم با فست کانکتور برده تو مودم خیلی نوبره!
- - - Updated - - -
برای کار راه اندازی مشکلی پیش نمیاره ولی خوب اصلا اصولی نیست!نقل قول:
فست کانکتور صرفا برای مواقع ضروری هست که شما دسترسی به فیوژن و پیگتیل و تجهیزات... نداری نه اینطوری فیبر رو مستقیم متصل کنه به مودم!
چیزی که لااقل من توی مشهد شاهدش هستم، شاتل با سرعت بالا و با حداقل رعایت موارد استاندارد و رایج داره شبکه فیبرنوری رو توسعه می ده
مخابرات سر چندتا پروژه که من پیگیری کردم خیلی داره سخت گیری می کنه. خیلی جاها الان شاتل کابل اصلی FAT رو همون دراپ کار می کنه در صورتی که مخابرات ADSS میزاره با لوله و ...
اینی هم که به جای پریز و پیگتیل و پچ کورد، مستقیم با فست کانکتور برده تو مودم خیلی نوبره!
سلام
مودمی که دادن چی هست؟
- - - Updated - - -
سلام
مودمی که دادن چی هست؟
از پاور استاندارد اطلاع دارید رو چند باید باشه برا من 25.6هست حدودانقل قول:
لول/پاور/هرچی که دوستان اهل فن بهش میگن ، با یکم تمیزکاری از سمت خودم به کمک دستمال عینک و الکل اتانول ، از 25.5 رسید به 20 که واقعا واسم عجیب بود !!!!
سرعتم هم الان تا 945.17 مگابیت بر ثانیه هست که فکرمیکنم تاثیر همین تمیزکردن ساده است
به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم اگر RX بالاتر از 25 دارن یکبار با ملاحضه این کار رو انجام بدن
البته باید خیلی مواظب باشید
نقل قول:
این سرعت 945 رو از سرور داخلی، دانلود می کنید ؟ یا تست اسپید سرور داخلی؟
سلام پاور من 32 هست سرعتم تا 320 میرهنقل قول:
کجاهارو باید تمیز کنم؟
درود. عزیز ایشون منظورشون اینترانت داخلی هست و نه اینترنت !! فکر کنم الان نت بین المللشون تا حوالی 100 مگ هست و اینترانت داخلی حوالی 940 مگ.نقل قول:
حالا شما نت بین الملتون 320 مگ هست یا داخلی ؟ اگر بین المللت اینقدر هست 320 مگ عالیه و دستش نزن !!
در هر صورت 32 برای پاور کمی بالا هست ولی من خیلی از تمیز کردن دستی مطمئن نیستم و باید بدونی چی کار میکنی. پیمانکار اصلی که نسب کرد دم دست نیست باهاش تماس بگیری و درخواست بدی چک کنن ؟
سلام
دوستانی که سرویس ٰVDSL یا فیبر نوری مخابرات دارن لطفا بگن که
آیا این سرویس هم مثل سرویس ADSL مخابرات که یکی از لجن ترین سرویس هاست برای دور زدن فثیلترینگ که تقریبا راهی به چز تانل ایران و ریالیتی برای عبور از محدودیت ها نیست آیا فیبر هم مشابه ADSL هست از نظر فیلترینگ ؟
بله من VDSL دارم و مشابه adsl هستنقل قول:
- - - Updated - - -
بله من VDSL دارم و مشابه adsl هستنقل قول: