دنيزلي در نشستي مطبوعاتي: چهار بازيكن را از پرسپوليس اخراج ميكنم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در نشستي مطبوعاتي عنوان كرد: چهار بازيكن را كه شايستگي حضور در اين تيم را ندارند، به زودي اخراج ميكنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس، مصطفي دنيزلي درباره به ثمر ننشستن ضربات آخر اين تيم گفت: وظيفه من آماده ساختن تيم براي به نمايش گذاشتن يك بازي مطلوب است و نمي توانم درست ضربه زدن را به بازيكنان بياموزم. اين سؤال را از من نپرسيد.
وي در پاسخ به پرسشي مبني بر نارضايتي بازيكنان از سفرهاي متعدد برون مرزياش، اظهار داشت: اگر به ساختار تيم توجه كنيد، متوجه مي شويد چنين چيزي وجود ندارد. در مواقعي به تركيه ميروم كه تمرين تعطيل است. فكر نميكنم 12 ساعت رفتن و 12 ساعت برگشتن مشكلساز شود.
وي افزود: مربياني هستند كه براي پنج يا شش روز كنار تيمهايشان حضور ندارند. البته قبل از حضور در پرسپوليس، قراردادي داشتم؛ در غير اينصورت در پاس حتي براي يك ساعت هم چنين اتفاقي روي نمي داد.
سرمربي ترك تبار پرسپوليس درباره اخراج شماري از بازيكنان اين تيم عنوان كرد: برخي در سطح تيم نيستند كه به زودي از فهرست اصلي خارج خواهند شد. چهار نفر هستند كه به زودي معرفي ميشوند و فقط خودم نام آنها را مي دانم.
وي ادامه داد: 2 بازيكن جديد را جذب ميكنيم و بحثي براي انتقال بازيكنان به خارج مطرح نيست چراكه هنوز جاهاي خالي داريم كه بايد پر شود و بعد از آن، به فكر ترانسفر باشيم. باشگاه به من اعتماد كرده و مطمئن است تصميماتم به سود آن خواهد بود.
دنيزلي در واكنش به سوالي مبني بر اينكه «آخرين بار كي به عنوان قهرماني دست يافتند؟» گفت: شايد قبول نكنيد؛ اما سال گذشته به قهرماني رسيدم. همگان ميدانند كه قهرمان واقعي ليگ پيش چه تيمي بود.
وي در اين باره كه تيم آري هان بازي هاي بهتري نسبت به اين تيم انجام ميداد، خاطر نشان ساخت: اگر به درستي ارزيابي كنيد كه چند وقت است كنار هم كار مي كنيم و چند وقت است حريفانمان، اين را نمي پرسيد. البته 20 فينال پشت سر گذاشتهام و اين براي دومين بار است كه از قرص سردرد استفاده مي كنم. اولين بار در مونيخ و برابر آلمان بود كه با تساوي به پايان رسيد.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به ابهامي مبني بر كاهش نقش حميد استيلي در تيم، اظهار داشت: مگر با من زندگي مي كنيد كه چنين سخن مي گوئيد؟ چگونه بايد رفتار كنم تا باور كنيد از او در حد كمك مربي استفاده مي كنم. البته اطلاعات را خودم تهيه كرده و تصميم ميگيرم.
وي درباره وضعيت فرشيد كريمي و محمد محمدي گفت: محمدي در بازي برابر ساپهان مصدوم بود و در فهرست 18 نفره قرار نداشت. دروازهبان اول من كريمي است و اگر محمدي سالم بود، باز هم در ضربات پنالتي از كريمي استفاده ميكردم.
دنيزلي درباره تعويض نوري و اسدي عنوان كرد: آن دو مصدوم بوده و مجبور به تعويضشان شدم. صلاح حسن هم از آمادگي به دور بود و احسان خرسندي تنها بازيكن آماده روي نيمكت بود چراكه بازي رسمي محلي براي امتحان بازيكنان نيست.
وي درباره وضعيت مهرزاد معدنچي متذكر شد: به وي بيش از حد آزادي عمل داديم تا همان بازيكني شود كه ميخواهيم؛ اما مشكل اين است كه ميخواهد خود را فراتر از تواناييهايش نشان دهد. او را تا 2 هفته ديگر به همان بازيكن هميشگي تبديل مي كنيم.
سرمربي سابق پاس عنوان كرد: در فينالهاي زيادي حضور داشتهام كه برخي را برده و در برخي شكست خوردهام. در تمرين فقط به چيزهايي مي انديشم كه ايجاد ذهنيتي مثبت را در پي داشته باشد. اگر در آن فرض منفي ايجاد شود كه تمرين پنالتي چنين است، نتيجهاش شكست ميشود؛ اما من فقط پيروزي مي خواهم.
مصطفي دنيزلي درباره انگيزهاش براي حضور در پرسپوليس گفت: شرايط پاس و پرسپوليس كاملا متفاوت است. پاس مدعي قهرماني نبود و فقط در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشت؛ اما پرسپوليس در آستانه فينال جام حذفي بود. اين تيم سه هدف جام حذفي كه گذشت، ليگ برتر كنوني و جام جذفي آينده را در پيش دارد.
وي در مورد عدم حضور اولادي در ديدار برابر سپاهان اظهار داشت: اگر كارت بازي وي هم صادر مي شود، در زمين حضور نمي يافت، آيا بازيكني كه ماهها تمرين نكرده، مي تواند در ديدار نهايي جام حذفي حضور يابد؟