همراه منطقه به منطقه فرق میکنه اما تو 90 درصد مناطق به دلیل ازدحام کاربران ایرانسل نت mci با کسفیت تر ظاهر میشه چون کاربر کمتری داره و در عوض نت گرون تری داره مثلا 100 مگ رو میده 4 تومن در حالی که ایرانسل 1500 میده
Printable View
همراه منطقه به منطقه فرق میکنه اما تو 90 درصد مناطق به دلیل ازدحام کاربران ایرانسل نت mci با کسفیت تر ظاهر میشه چون کاربر کمتری داره و در عوض نت گرون تری داره مثلا 100 مگ رو میده 4 تومن در حالی که ایرانسل 1500 میده
سلام بچه ها
من چند تا سوال راجع به بسته شبانه همراه اول ممنون میشم راهنمایی کنید:
1.این بسته ها از ساعت 2 تا 7 زمان استفاده شون هست؟
2.فقط به شبکه های 3g وصل میشه یا 4g هم وصل میشه؟
3.حجم مصرفی که 20 گیگ هست رو منظورشون هم رسیو هست هم سند(کل ترافیک) یا فقط دریافت؟
4.با نرم افزارهای مدیریت پهنای باند مثل dumeter میشه میزان حجم مصرفی رو دقیق با همراه اول کنترل کرد یا مثل ایرانسل هست که کمی حجم مصرفی رو ایرانسل بیشتر نشون میده؟این مهمه چون نمیخوام قبض اضافه برام بیاد و حوصله گرفتن سیم اعتباری ندارم مگر اینکه به 4g وصل بشه.
1- یه بسته دیگه هم داره 1 تا 11 -30 گیگنقل قول:
2- فقط 3g
3- مثل ایرانسل هم سند هم رسـیو حجم مصرفی حساب میشه
4- برای این مورد هم میتونی توی idm میزان حجم دانلود رو بذاری 19 گیگ که با رسیدن به این حجم دانلود قطع بشه
من به 4 جی وصل میشم با بسته شبانه همنقل قول:
باد ولی بسته یک ماهه 4جی پلاس اکتیو داشته باشین
با 4g همراه اول شبانه سرعتت چنده؟ بعضیا توی همین تاپیک با بسته آلفا پلاس هم نتونستن شبانه 4g وصل بشن . منطقه ما هنوز 4g نشده تا بتونم تست کنمنقل قول:
بین 1.5 تا 5 مگر هست بسته به ساعتهای مختلفنقل قول:
مال من اخه 4 جی هست
بسته هم که فعال میکنم همین جوری رو 4جی میمونه
اینجا هم یه 2 هفته ای هست تو خونه فعال شده
دوستان، بنده با سیمکارت دائمی همراه اول خیلی راحت از آلفا + استفاده میکنم و هیچ مشکلی وجود نداره، ولی با سیمکارت اعتباری نمیشه. یعنی هر کاری میکنم اون بالا مینویسه E و سرعتش داغونه. همه تنظیمات رو هم انجام دادم و نمیدونم مشکل از کجاست! باید کار خاصی بکنم؟! همین مشکل رو با سیمکارت اعتباری ایرانسل هم داشتم و اون هم همیشه مینوشت E. کلاً توهم زدم که شاید گوشی من با سیمکارت های اعتباری مشکل داره! :دی
ویرایش: درست شد! :دی
وضعیت شکایت من به 195 در مورد مشکل 3G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا مشکل شما چی بود ؟نقل قول:
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
نوشته تا 3 بهمن حل میشه . مشکلت چی بوده ؟نقل قول:
سلام
من دیشب از 3g همراه اول استفاده کردم برای بسته شبانه نامحدود بنظرم سرعت خوب بود.تا ساعت 4:30 نزدیک 19 گیگ یا شادی 17 گیگ رو دانلود کرد ولی مشکلم این هست که کانکشن network یک حجمی رو نشون میده ، برنامه مودم تو مرورگر (مودمم usb هواوی هست) یک حجمی رو نشون میده و برنامه dumeter یک حجم دیگر رو.یعنی نزدیک 1.5 تا 2 گیگ اختلاف حجم بین کانکشن network با اون دو تا بود (اون دو تا خیلی نزدیک بود بهم حجم مصرفی شون).
راستی کد دستوری یا اس ام اسی هست تا بتونم بفهمم یکوقت برام ساعت عادی بجای طرح استفاده نکرده باشه (مثل همون گرفتن قبض)؟بسته رو البته دیشب خریدم و sms ش هم اومد ولی میخوام دوباره چک کنم چون سیمم دائمی هست و مال 20 سال پیش هست نمیتونم اگر قبض زیاد بشه بیخیالش بشم.
مرسی
از طریق سایتش یا اس ام اس قبض میان دوره رو بگیرنقل قول:
دوستان،
برای درخواست بهبود کیفیت سرویس توی یه منطقه خاص باید از چه طریقی اقدام کرد؟
خیابونی که خونه ما هست 3G و حتی گاهی E میشه ولی یه خیابون پایین تر و دو سه تا خیابون بالاتر LTE میشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی اقانقل قول:
از طریق سایتش یا اس ام اس قبض میان دوره رو بگیر
تو سایتش ثبت نام کردم ریز حساب رو هم گرفتم.
راستی این حجم رو شما براساس چه منطقی محدود میکنید؟ idm رو اگر روی 19 گیگ بگذارم هم رسیو و هم سند رو مجموعا درنظر میگیره یا فقط رسیو رو؟ چون الان من نمیدونم با کدوم محاسبه دانلود کنم بین 17 گیگ و 19 گیگ هم باز تفاوت کمی نیست.
داخل خونه علامت E میادنقل قول:
داخل خونه فقط علامتE میادنقل قول:
دوستان سلام
من یه سه ماه پیش اینا شبانه دانلود خوبی داشتم و ۱۰ شب قشنگ همه چی که میخواستم دانلود کردم تموم شد
ولی دیشب گزاشته بودم دانلود چیزی نگرفتم و صبج بلند شد قبل ۷ تست زدم دیدم اصلا شبانه وصل نیست نت و همش قطع و وصل میشد
تغییر کرده کیفیت و وضعیت شبانه یا همونجوریه؟
من دیشب رای اولین بار دانلود شبانه کردم خوب بود حالا نمیدونم چون اولین بار بود یا چی!
منم تا سه مرتبه شبانه خوب داشتم بیت 1MB/sec تا MB/sec1.8 و راحت 19 گیگ دانلود میزدم بعدش سرعتم اومد رو 200 کیلو بایت و با کلی قطعی:n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها باند جديد LTE همراه اول چيه؟ چون من آيفونم اصن ٢٦٠٠ رو ساپورت نمى كنه و الان LTE وصل شدم اينم تست سرعتش!
باند جدید 1800 هستنقل قول:
اگر سرعت بخواد 200 کیلو باشه کلا 3.5 گیگ میشه دانلود کرد که بنظرم ایرانسل داغون مقرون به صرفه تر از این در میاد.چون من با ایرانسل با دو بسته 3 ساعته 20 گیگ رو میزنم که تقسیم به 4 تومان میشه 5 گیگ برای هر 1000 تومان.نقل قول:
منم تا سه مرتبه شبانه خوب داشتم بیت 1MB/sec تا MB/sec1.8 و راحت 19 گیگ دانلود میزدم بعدش سرعتم اومد رو 200 کیلو بایت و با کلی قطعی:n01:
ولی عجب فلان شده هایی هستند.اخه ... ها شما که تو شب کسی از خدمات ... تون استفاده نمیکنه ، پولش رو هم که دارید میگیرید دیگه این عوضی بازی ها چیه درمیارید.
منطقه به منطقه متفاوته
مثلا من تو شهر خودمون تا 20 مگابیت هم گرفتم با میانگین سرعت 17 مگابیت
اما تو شهر دیگه سرعتم از 8 مگابیت بالاتر نرفت
یهنی من همیشه میتونستم بسته رو تو 3 ساعت تموم کنم
اما بعضی وقت بی هیچ دلیلی نت قطع میشد به همین خاطر شب ها واسه نماز پاشدنی دانلود رو هم چک میکردم
از هر 7 روز هفته 2 یا 3 بار پیش میومد که نت قطع شده باشه و باید مودم رو خاموش روشن کنی
البته ماه رمضون سرعتا فجیع داغون بود همه بیدار بودن و همه هم بعد سحری شروع به حفاری نت
من اولین بار بسته شبانه زدنی ثابت رو 20 مگابیت بودنقل قول:
دو شب بعدش از 16 بالتر نرفت تا بعد از خرداد ماه که برگشت به 20
نمی دونم قضیه اش چی بود اما حدس میزنم به علت اومدن 4g ایرانسل به منطقه ما بود که من از دکل دوز بودم به همین خاطر از همراه اول استفاده کردم
بسته های شبانه همراه اول تغییر کرده؟
1 تا 11 روزانه شده 5 تومن:n03:
بعد یک هفتش 1 تا 11شده 14 تومن :n01:
1 تا 11یک ماه 29 تومن:n29:
من امروز 2-7 رو همون 1000 خریدم.
سلام دوستان بسته 1 هفته ایی 1 تا 11 منظورش اینه هر روز این ساعت میتونیم دانلود کنیم؟
بعد شبی چند گیگه همون 30 گیگ یا محدویت داره مثلا به جا 210 گیگ 100 گیگ میدن ؟
بلهنقل قول:
متاسفانه خیلی گــرون شده :n29: ولی مصرف کننده ها هم ماشاءالله :n31:
واقعا دیگه ارزش نداره بسته ها غیر از 2 تا 7. همون 1 تا 11 که 3 تومن بود خیلی چنگی به دل نمیزد چون 30 گیگ بیشتر نیست. ایرانسل 60 گیگ میده 2 تومن. تنها حالتی خوبه که ایرانسل سرعت و آنتن نداشته باشید. اما در هر صورت هنوز از adsl ارزون تر و به صرفه تره برای دانلود
اگه ماهانه بگيرين ميشه 29,000 تومن كه ميشه كمتر از هزار تومن شبى كه خوبه همچنان.. ولى خب زورى بايد استفاده كنين هر شب[emoji1]نقل قول:
وقتی با 4 تومن ایرانسل توی چهار ساعت میشه 120 گیگ گرفت چرا باید به همراه اول 5 تومن بدم واسه 30 گیگ؟ برو خودتو مسخره کن همراه مسخره
این بسته رو از کجا میشه تهیه کرد؟نقل قول:
تو اپ خودش که نداره اینو
بسته سه ساعته 60 گیگ . که اگه سرعتت خوب باشه دو ساعته هم میتونی 60 گیگ رو بگیری .نقل قول:
بله بسته رو که میدونم و متوجه شدم چیهنقل قول:
عرض بنده این بود با چه کدی و چجوری میخریش؟
بله بسته رو که میدونم و متوجه شدم چیه
عرض بنده این بود با چه کدی و چجوری میخریش؟
توی تاپیک ایرانسل جوابتو دادمنقل قول:
دوستان واسه مصرف شبانه باید نت رو خاموش روشن کنم یا اتومات خودش میره رو شبانه؟:n13:
از کجا فقط مناطق تحت پوشش 4G رو پیدا کنیم؟
فرستاده شده از Galaxy Note 4
متاسفانه همراه اول نقشه پوشش فورجی بطور مجزا نداره می توانید از نرم افزار OpenSignal بصورت حدودی و نه کاملا درست متوجه شوید.نقل قول: