با اینهمه ادعاشون همچنان مشهد خبری از ایرانشل نیست
شیطونه میگه برم یک سیمکارت رایتل بگیرم و کلا قید ایرانول رو بزنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با اینهمه ادعاشون همچنان مشهد خبری از ایرانشل نیست
شیطونه میگه برم یک سیمکارت رایتل بگیرم و کلا قید ایرانول رو بزنم!
سمنان کمی وضعیت بهتر شده اما بازم همه جا پوشش نداره اما در کل میشه بهش 13 از 20 داد
من الان یه بسته خریدم ولی هر کاری میکنم وصل نمیشه!!!
الان هم با نسل 2 وصل شدم
به نظرتون رایتل آینده روشن تری داره یا ایرانسل در کل ؟
منطقی تو کار نیست بیستر تبلیغاتیه الان شما وضعیت شهرهای بزرگ رو ببینید تقریبا هیچ کاری نکردن اصفهان شیراز مشهد و.... حتی خود تهران هم هنوز شاید یک سومش فعال نشده ضمنا شما لیست 54 شهر که ایرانسل ادعا میکنه زیر پوشش برده رو نگاه کن متوجه میشی . همچنین خود ایرانسل هم میدونه که در شهرستانها درامد بهتری خواهد داشتنقل قول:
همه چیز توی ایران حالت تاپ سکرت داره و مردم نباید بدونننقل قول:
از جمله پوشش دهی 3G . حتی تلفنچی های ایرانشل هم میگن ما خبر نداریم
فقط رییس شرکتشون هر از گاه میاد از روی باد معده (شایدم بقصد ترساندن رقبا!) به دروغ میگه فلان شهرها بطور کامل رفته زیر پوشش
شما کجای مشهد زندگی میکنی که آنتن 3g ایرانسل نداره؟!؟نقل قول:
54 شهر تحت پوشش هست ولی نقششو نمیتونی ببینینقل قول:
حرفتون صحیح هست البته یه مشکلی که ایرانسل داده اینه واسه پهنای باند باید از مخابرات بگیره که کمی اذیتش میکنند ولی همراه اول خیلی راحت پهنای باند میگیره در ضمن اینم یادت باشه همراه اول تو مراکز استان ها فقط پوشش میده ولی ایرانسل همزمان کل کشورنقل قول:
:n16:54شهر که گفتن تحت پوششه دروغه واسه مثال تو لیست اسمه جلفا هس ولی من که دیروز جلفا بودم خبری از 3g نبودنقل قول:
این دروغا وتبلیغات هنه ی شرکت های ایرانی دارندنقل قول:
آره مازندران هم آنتن نداره
دیگه همشم که دروغ نیست :n02:نقل قول:
اون شهرهایی که تو لیست زده ولی ظاهرا سیگنال نیست، احتمال زیاد فقط یکی دو تا دکل با برد کم و محدود راه اندازی شده
واسه همین زود اومدن اسم اون شهرو زدن تو لیست
اگه بخوایم اسم شهرهایی که اینطوری به لیست اضافه شدن رو حذف کنیم، احتمال خیلی زیاد از 54 تا شهر 6-5 تاش می مونه :n02:
اگه تنظیمات رو به صورت خودکار دریافت کردین برای نسل گذشته و فعلی تفاوتی ندارن جز اینکه موبایل یا تبلت شما باید از نسل سه پشتیبانی کنه و از طرفی در محدوده تحت پوشش نسل سه باشین تا بتونین از اینترنت نسل سه استفاده کنین.نقل قول:
به صورت خلاصه باید گفت تنظیمات و بسته های تخفیفی یکی هستن اما مهم پشتیبانی ابزار شما از نسل سه و همچنین تحت پوشش بودن منطقه شماست.
سلام.
دوستان من امروز شهر های شمالی رو چک کردم.
چالوس - تنکابن - رامسر- . نسبت به چیزی که قبلا تست گرفته بودم الان وضعیت خیلی بهتر شده اما میترسم تست سرعت بگیرم ترافیکم تموم بشه:n02:
اسپید تست با توجه به سرعتت پکت ارسال و دریافت میکنه. هرچقدر سرعت بیشتر باشه پکت ها حجمشون بیشتره. واسه همینه که ترافیک کسانی که سرعتشون خوبه زود تموم میشه چون یکدفه اسپید تست یه پکت 30-40 مگی میفرسته شایدم بزرگتر.
ولی به نظر من سرعت خیلی عالیه. تقریباً با وضعیت رایتل که تست کرده بودم برابری میکنه .
دوستانی که مخالف 4g هستن باید بگم که مصرف باتری 4g بسیار کمتر نسبت به 3g هست
[SPOILER] گوشیشون ساپورت نمیکنه برا همون مخالفن :n09:[/SPOILER]
اون هایی که صحبت از ۴جی میکنن احتمالا از قشر مرفهین بی درد هستند
:n08:
بچه ها دقت کنید الآن مشکل اصلیه ۴جی مشکل پهنای بانده که ایرانسل بد جوری کم آورده
عزیز از چیزی خبر نداری چرا آخه میگی، کی گفته پایتخت اوضاع اینترنتش گل و بلبله؟نقل قول:
دیگه افتضاح تر از این نمیشه. برای یه پست کوچیک گذاشتن همینجا خون دل میخوریم.
اونوقت شما مفتی مفتی یه حرفی زدی دیگه.
SONY XPERIA Z2
تنها مشکل اصلی در حال حاضر پهنای باند است مخصوصا در شهر ما که تازه این سرویس فعال شده است 2 روز اول سرعتی معادل 18 مگ قابل دسترسی بود البته یک نکنه را هم باید توجه کرد خیلی از مردم ما چنین سرعت هایی را هم بر روی خطوط ADSL تجربه نکرده بودند پس انتظاری میرفت این مشکل بوجود بیاید.
دوست عزیز من از رامسر تا چالوس رو توی جاده و مرکز شهرهاش نگاه کردم و اصلا پیدا نمیکرد. شما مثلا کجای تنکابن انتن گرفتی؟نقل قول:
تنها در صورت برابری سیگنال میزان مصرف کمتر خواهد بودنقل قول:
در غیر این صورت موضوع برعکسه
سلام.نقل قول:
من هم در مسیر چک کردم. البته من نگفتم سرعتم روی 1 و 2 مگ هست. سرعت و پینگم متعادل تر شده. مثلا قبلا وقتی نت رو روی لب تاپ شیر میکردم اصلا هیچی باز نمیکرد (در حد 10 20 کیلوبایت بود ) اما الان سرعت خوب هست فکر کنم حدوداً روی 100 کیلوبایت باشه. البته سعی میکنم یه تست بگیرم از اینجا بذارم.
توی کرمان وضعیت 3g ایرانسل داغونه . کلا ۱۰ درصد شهر پوشش داده شده و سرعت هم کم تر از نیم مگه :n15: . ولی برعکس توی قم سرعت توی ساعات شلوغ حدود 4_5 مگ و ساعات خلوت مثل اوایل صبح به ۱۰ مگ :n04: هم میرسه .
نقل قول:دوست عزیز اشتباه خوندینقل قول:
منظورش 4-5 تا شهر بوده
نه 54 شهر! اینطوری که کل ایران رو به این سرعت پوشش داده! اصلا مگه ایران 54 تا شهر هم داره؟! :n02:
تازه همون 4-5 تا شهر رو هم کمتر از 40 درصد پوشش داده
اینو یکی از بچه ها تو صفحه رایتل گذاشته بود
قابل توجه اونهایی که میگن قیمت 4جی تو آمریکا از ایران بالاتره
قییمت 3جی با 30گیگ پهنای باند تو پاکستان
600روپیه پاکستان که میشه 5.8 دلار یعنی کمتره 20هزار تومن
زود باشید بیاید بگید پاکستان پیشرفته تره آمریکاس اینترنت هم توش ارزونتره :n08:
زود باشین دیگه :n24:
معطل نکنید که پاکستان از آمریکا زد جلو :26:
این که فقط 50 و 70 و 100گیگ اضافه شده با قیمت های نجومینقل قول:
از کی تا حالا همه چیز در هر زمینه ای باید با کشور اسکلای همبرگر خور مقایسه بشه ؟نقل قول:
در صنعت مخابرات و آی تی بیش از 20 کشور از آمریکا جلو ترند.. حداقل با یکی از اونا مقایسه می کردی :) آمریکا کیلو چنده.
بزرگترین و پرسرعت ترین دیتا سنتر های جهان در آمریکا قرار دارهنقل قول:
بیشترین پهنای باند جهان هم مختص آمریکاس
مبدع اینترنت در هم خودشه
رو کلش هم که داره جاسوسی میکنه
بیش از نیمی از پهنای باند اینترنت جهان در اختیار نتفلیکس و یوتیوبه شبکه های لایو استریم پخش فیلم و سریاله که سرورشان همه تو آمریکاس
فیسبوک و گوگل و یاهوو..... و ویکیپدیا و اکثر سایتهای پربازدید جهان همه سروراشون تو آمریکاس
شما یه چیزی شنیدی میانگن سرعت کاربرها تو امریکا بیستمه بفقیه شو یادت رفته حساب کنی
این عکس مربوط به پارک شهر تهران
Sent from my HTC One using Tapatalk
تعرفه مصرف آزاد هم که تصویب شد کیلوبایتی 2.5ریال! میشه گیگی 250هزار ناقابل...
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
حداکثر تعرفه ۲.۵ هست می تونن برای رقابتی شدن کمتر هم بدننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
میلاد اون شهرهایی که نام بردی در پوشش 3G ایرانسل هستند؟نقل قول:
تعرفه ازاد ایرانسل وحشتناکه با ادج من سرعت 4 بیشتر نمیشه دیشب یه لحظه استفاده کردم 2 تومن شارژم رفت..حالا کسایی که 3جی دارن بماند که با تعرفه ازاد چه بلایی سرشون میاد..اون لینک مربوط به اپراتور پاکستان خیلی جالب بود..مثلا با پرداخت هزینه اندک یه سری سایتا نامحدود میشد استفاده کرد مثل فیس یا یوتاب و ..
حالا ایرانسلم میتونه مثلا بسته هایی بده برای یه سری سایتا مثلا مارکت ها یا اپارات و ... اینجوری خیلی خوب میشد
خونه ما از دیروز فعال شد 3جی ایرانسل اما یدونه آنتن داره گوشی اونم بزور ، بسته نخریدم تست بکنم سرعتشو ، بنظرتون چقد زمان میبره فول آنتن بشه؟
خونه شما کجاس؟نقل قول:
اصفهان سه راه ملک شهر خیابان مخابراتنقل قول:
با یه آنتن الان تست گرفتم دانلود
0.40mbps
داد بنظرتون اگه فول باشه بالای 5مگ میده یا نهایتش همینه
رضا میگفت اصفهان جزء بزنامه شرکت نیستنقل قول:
شما هم برو تو خیابون تست کن احتمالش هست سرعت رو ۵۱۲ بسته باشند یعنی با فول انتن هم بیشتر نشه
در ضمن شما امتحان کن احتمالا همراه اول اونجا آنتن بده با سرعت خیلی خوب
بله اکثر اپراتور های موبایل بقیه جاها بسته های رایگان یا خیلی ارزان قیمت برای social network ها دارند (بهش میگن social bundle ).نقل قول:
برای آپارات و مارکت ها که نه ولی برای نرم افزار های که کم مصرف میکنند مثل Whatsapp اگر بذارن خیلی خوب میشه
همراه اول اینجا تا هفت مگ هم سرعت میده اما بخاطر حجم دانلود خیلی منتظر ایرانسل هستم، وگرنه همراه اول واقعا گل کاشتهنقل قول: