سلام دوستان یه هدفن مناسب برای cowon i9 میخوام،تا حدود 40 50 تومن،چی پیشنهاد میدین؟:21:
سبکهای مورد علاقه کلاسیک ترنس سنتی
اطلاعات برای جواب دادن کافیه؟:20:
Printable View
سلام دوستان یه هدفن مناسب برای cowon i9 میخوام،تا حدود 40 50 تومن،چی پیشنهاد میدین؟:21:
سبکهای مورد علاقه کلاسیک ترنس سنتی
اطلاعات برای جواب دادن کافیه؟:20:
منظورم با Comply بود (:نقل قول:
به هر حال مرسی از اطلاع شما
می دونم که خیلی از نمایندگی ها اینجا چه مستقیم و چه غیر مستقیم سر می زنند ولی همیشه تهیه و انتخاب یک هدفون مسئله مهمی نیست بلکه نهایتآ از بین چند مدل انگشت شمار هم میشه یک انتخاب خوب داشت ولی یک هدفون بعید می دونم بتونه مدت زیادی تحمل شرایط سخت فیزیکی و شیمیایی پوست بدن کاربر اغلب آماتور رو تحمل کنه و این زمانی هست که احتیاج به سری اضافه و بهتر هست ولی متاسفانه موجود نیست به نظرم سری بسیار بهتر از سایر لوازم جانبی یک هدفون می تونه مفید و پرفروش و تاثیر گذار باشه چون اغلب هدفونها با سری های حرفه ای صدای بسیار بهتری ارائه می کنند هر چند که قیمت هر جفت سری ممکنه معادل یک هدفون خوب باشه ولی در کل راندمان این ارتقاء به نظرم بسیار بالاتر از سایر موارد تعویضی هست
LCD-3 به نظر هدفون خوبی هست اما مشکل اصلی اون Roll-off اون هست که ممکنه برای یکی مثل من دلچسب نباشه هر چند که به شخصه LCD-2 دوستم رو تست کردم ولی از صداش خوشم نیومد و با اینکه قیمت بسیار بهتری نسبت به مدل 3 داره ولی مناسب کاربردم نیست صداش بیس بسیار عمیقی داره و بسیار گرم و دلنشین و بسیار دقیق و بسیار با جزییات و با کمترین صدای هارشی ولی Soudnstage بسیار محدود و های نه خیلی شفاف برای گوشهام چون Micro Detail در های از بین میره و به نوعی میشه گفت که بافت یا همون texture از صدای های به نوعی حذف شده، ولی ممکنه برای یکی مثل دوستم عالی باشه هر چند که ایشون بسیار حرفه ای هستند نه یک آماتور ولی از جنس صدای این هدفون لذت می برند در حالیکه هدفون هارشی HD800 برای من صدای بهتری داره که نظر مخالف ایشون می شه (:
به هر حال درسته که مدل 3 ارتقاء بهتری نسبت به مدل 2 هست اما مناسب کسی هست که از صدای این برند خوشش بیاد نه هر کسی مناسبتر از این دو مدل HE-6 هست که در اولین فرصت تهیه خواهد شد فقط مشکل خرید دارم چون دبی موجود نیست و مالزی طبق معمول باید هزینه دو تا بدم تا یکی بگیرم که به صرفه نیست، دوست یا آشنایی که جدیدآ هم قصد مسافرت داشته باشه ندارم و باید صبر کرد تا فرصت مناسب
در آخر صرفآ HE-6 رو برای سبک های Gothic انتخاب کردم و دوست دارم هر آنچه در این نوع موسیقی هست بشنوم هر چند که به نظر بهتره که از LCD ها یکی انتخاب بشه ولی بعد از مدتی گوش دادن به موسیقی لذت شنیدن ته مایه های صداها هست که با شما اوقات سپری شده با هدفون قدیمی رو می گذرونه که LCD ها این خواسته رو به اندازه HE-6 نمی تونن براورده کنند اگر چه که گفته شده صدای HE-6 کمی تیزی داره ولی با اون کنار میام منظور از گفتن تیزی در این سطح حرفه ای به اون معنی که ما از صدای تیزی سراغ داریم نیست مثلآ صدای تیزی یک هدفون 200 تومنی اگه فرض کنیم از 100 نمره 80 نمره تیزی داشته باشه HE-6 حدود 5 هست ولی حرفه ای ها از همین ذره همه کوه می سازن و طوری عنوان می شه که من آماتور فکر میکنم که مثل هدفون 20 تومنی صدای تیزی داره
در آخر آخر صدای تیزی یک هدفون به دلیل باز بودن پاسخ فرکانسی بالای هدفون معمولآ همراه صدای هدفون می شه مثل زمانی که می گفتیم صدای فلان هدفون وقتی بوومی باشه یعنی جلو جلو باید در نظر داشت که مید بسته شده تا که توان مید منتقل بشه به بیس تا قوی تر از قبل به گوش برسه و هم اینکه صدای مید باعث خرابی بقیه اصوات نشه
شما هم موفق باشید.
بهترین Earbad قابل انتخاب برای کسی که علاقه شدیدی به استفاده از این استایل هدفون داره ولی باید توجه کرد که صدای حرفه ای از این نوع استایل به دست نخواهد آمد ولی به نظرم صدای فوق العاده ای داره به طور خلاصه می شه گفت که از نظر صدا بین تمام Earbad ها مثل HD800 می مونه و بی رقیب هر چند که اطلاعی از مدلهای بالا تر این استایل ندارم اما بسیار با ارزش هست و بی شک خرید این مدل برای کسی که با این استایل هدفون راحته می تونه یک انتخاب عالی باشهنقل قول:
بیس این هدفون بر خلاف استایلی که داره بسیار قوی و با جزییات هست و مید هم که نقطه قوت این هدفون و بسیار گرم و دلنشین و های هم بسیار شفاف و Sondstage هم باز و چیزی حدود 50 سانتی متر هست این هدفون مشخصات و حساسیت بسیار بالایی داره و به راحتی با پلیر پرتابل درایو می شه و نیازی به آمپ نداره ولی اگه از آمپ خوب استفاده کنید کمی جزییات بیشتری + Soudnstage بازتری به دست میاد قیمتش 260 دلار بود که ظاهرآ الان شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که باز به صرفه تر شده مشکل اینه که نه خیلی هول هستم هر هدفونی که میاد انگار نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم همون قیمت پایه خرید میکنم به هر حال خوش به حال شما چون همین امروز در خواست بدید نمایندگی سنهایزر براتون کمتر از 1 ماه موجود می کنند
امیدوارم همین ریویوی نصفه نیمه کافی باشه
به نظرم همون K99 می تونه انتخاب خوبی باشه و متاسفانه مدل بهتری سراغ ندارم مگر اینکه مدل جدیدی موجود شده باشه که طبق معمول اطلاعات موجودی من از همه ناقص تر و قدیمی تره (:نقل قول:
شما هم موفق باشید.
در تکمیل فرمایش شما (دیگه می ترسم پیوست کنم (: )نقل قول:
هر چند مقایسه درستی نیست ولی دو تکنولوژی متفاوت با هم مقایسه می شوند که هر کدام جنس صدای کاملآ متفاوتی رو با تجهیزات کاملآ متفاوت تولید می کنند مثلآ LCD احتیاج به آمپ بسیار قوی داره در حالیکه HD800 به یک آمپ سریع نیاز داره و یا اینکه بیس بسیار فلت و دقیق و پرجزییات LCD اوج لذت شنیدن رو 10 چندان می کنه در حالیکه مید HD800 می تونست خیلی بهتر از اینی که هست باشه ولی متاسفانه با پاشنه آشیلی به نام داینامیک درایور نمیشه به این خواسته و با یک فول درایور رسید برای همین شاید نشه این نقص HD800 رو به این هدفون بسیار حرفه ای نسبت داد ولی نگاه دقیق و ترازوی مقایسه چیزی از تکنولوژی نمی دونه پس فقط صدا مقایسه می شه که از نظر مید HD800 شکست خورده محسوب میشه ولی به زودی و چند کیلو هرتز اونطرف تر مطمئنن HD800 شاهکاری به تمام معنا نشون میده که چطور می تونه با حتی بزرگان الکترواستاتیک نه تنها planar magnetic ها می تونه مبارزه نفس گیری داشته باشه به طوری که سلطان بسیار جوان ولی با پشتوانه سالها تجربه برندی خوشنام حالا حالاها پیروز میدان خواهد بود
HD800 برترین در Soundstage و شاید به طور کلی جزو اون 3 تای اول دنیای بسیار حرفه ای از نظر جزییات باشه چون تنها رقیب این هدفون الکترواستاتیک های بسیار پرسرعتی همچون SR009 هستند نه planar magnetic ها چون الکترواستاتیک ها دیافراگم بسیار نازکتر و سبکتری نسبت هر سه تکنولوژی داینامیک و planar magnetic دارند و اگر HD800 تبدیل می شد به چیزی مثل SR800 مطمئن باشید اسطوره ای به تمام معنا به خاطر می موند هر چند که حال حاضر دست کمی از یک کاندیدای به یادماندی، تمام دوران ، نداره
به هر حال جایی که قلمرو سلاطین هست راه باریکه ای برای LCD ها نیست و خوشبختانه دوستداران هر چند نه چندان متعصب این برند هم شکایتی از این مورد برتری یا به عبارتی واقعی تر ایراد صوتی این برند ندارند
در آخر این دو هدفون هر دو هدفونهای بسیار حرفه ای هستند و هر دو جزوء بهترین های دنیای حرفه ای قلمداد می شوند و خواهند شد ولی صرفآ گفتن و توضیح مطالب بالا تعریف و یا بالا تر جلوه دادن هیچ یک بر دیگری نیست و تمام خصوصیات تعریف شده به این شکل اغراق شده ممکنه نباشه اما دنیای حرفه ای از کاه کوه می شازه تا برتری و جذابتی 100 چندان به من نوعی القاء کنه، شما حواستون باشه که خیلی فرق نداره (:
شما هم موفق باشید.
یک هدفون بسیار خوش قیمت و با نسبت کیفیت به قیمت خیلی خوب و مناسب برای تمام سبکهای الکترونیک و راکنقل قول:
سلام به شمانقل قول:
اگه سنتی رو بزاریم کنار یا حداقل اولویت دوم باشه با این بودجه می شه EP830 انتخاب کرد که مناسب ترنس هست ولی نه Vocal Trance چون مید این هدفون خیلی بسته هست ولی با بودجه دوبرابری می شه Klipsch S4 رو انتخاب کرد که مید بسیار باز تری از 830 داره و کاملآ مناسب ترنس هست
فراموش کردم که کلاسیک حرفه ای ترین سبک موسیقی هست که تقریبآ هیچ هدفونی نمی تونه صدای این سبک رو باز پخش کنه که توضیحش مفصله پس نگردید حتی تا 20 میلیون تومن و خرید اسپیکر برای این سبک بهترین انتخاب و در نهایت حداقل بودجه مناسب برای یک هدفون حدود 400 تومن البته به اضافه یک سری لوازم مثل آمپ که 700 تومنی حداقل قیمت داره و یک سری سورس تراک بسیار با کیفیت از این سبک
در آخر اگر گفته شد که این هدفون مناسب سبک کلاسیک هست صرفآ این مفهموم رو داره که می تونه با دقت خیلی خوبی و با جزییات قابل قبولی صدای این سبک رو باز پخش کنه و متاسفانه با اینکه طرفداران این سبک بر خلاف متال پرستان خیلی متعصب نیستند و یه جورایی قانع هستند (آخیه دل آدم براشون می سوزه) حتی ممکنه از صدای یک هدفون 100 تومنی هم خوششون بیاد البته نه به این معنی که عالیه بلکه به این معنی که صدای پخش شده و با ایراد رو در ذهن خودشون تصحیح و دوباره سازی می کنند بر عکس متال پرستان اگه بهترین رو هم بشون بدید می گن این چیه بابا من یه چیز خوب می خام که فلان باشه فلان باشه و فلان . . . دست آخر حتی اگر بهترین رو هم بهشون بدید باز با کلی ایراد حتی حاضر نیستند پول خرج کنند و مثلآ می گن چه خبره 100 هزار تومن برای یه هدفون آخه مگه می خاد (نه می خوام) چیکار کنه هدفون خودم (Ep630) صداش خوب بود و چه کیفیتی داشت گفتم یه چیز(نه هدفون) بهتر بگیرم تو مایه ها همون قیمت (بدون شوخی این داستان واقعی یکی از آشنایان متال پرست بود که خواستن از من سراپا تقصیر نظر خواهی کنند)
شما هم موفق باشید.
دوستان قصد خرید هدفون از برند audio technica را دارم ...از بین سه مدل زیر کدام رو پیشنهاد می کنید؟ سبک مورد علاقه هوس و ترنس هست....
اگر مدل دیگری رو مد نظر دارید اعلام کنید
1-ath m50
2-ath pro 700 cwh
3-ath pro 700
با سلام و تشكر
اقا رضا اين توضيحاتتون رو در باره hd800 كه خوندم يه حسي بهم دست داد كه برم يكيشو بخرم امتحان كنم كه يهو بخودم اومدم يادم افتاد كه قبلا خريدم و داره burn in ميشه.هر بار كه در بارش توضح ميدين انگار كه يه هدفون جديد رو دارين تشريح ميكنين.من كه واقعا لذت ميبرم review هاتون رو مي خونم.در كل بخاطر معرفي و اشنا كردن ما با بهترين هاي دنيا از طرف خودم و بقيه دوستان كمال تشكر رو دارم.ممنون
صد البته:20:نقل قول:
[/QUOTE]
به هر حال درسته که مدل 3 ارتقاء بهتری نسبت به مدل 2 هست اما مناسب کسی هست که از صدای این برند خوشش بیاد نه هر کسی مناسبتر از این دو مدل HE-6 هست که در اولین فرصت تهیه خواهد شد
-من (با دید آماتوری خودم) از این نظر گفتم که Audeze با یه آمپ solid state با قیمت متوسط درایو میشه. ولی HE6 احتیاج به یه آمپ بسیار باکیفیت و گرون داره تا درست درایو شه. هزینه سالانه لامپ رو هم در نظر بگیرید. البته از های بینظیر HE6 هم نمیشه گذشت:18: خوبی هر دوشونم اینه که سبکای موسیقی بیشتری رو نسبت به HD800 ساپورت میکنن
[/QUOTE]
دوست دارم هر آنچه در این نوع موسیقی هست بشنوم
-عالیه. ایده آل خواهیتون قابل تحسینه:11:
[/QUOTE]
بهترین Earbad قابل انتخاب برای کسی که علاقه شدیدی به استفاده از این استایل هدفون داره...
-ممنون آقا رضا. طرز نوشتنتون فوق العادست. منم که عاااشق ایرباد...:31:
البته هممون قبول داریم که صدای یه هدفون باید واسه گوش دلنشین باشه، فارغ از اینکه اسمش LCD2 یا HE6 یا HD800 باشه. اینی که هر سه ایم هدفونا تو دنیا فروش میرن دلیلش همینه دیگه...
نظر شما چیه؟
سلام
دوستان کسی akg k404 رو استفاده کرده؟ نظرتون چیه؟
سلامنقل قول:
قرارگیری این هدفون روی سر مناسب نیست و احتمالا اذیتتون خواهد کرد.
در ضمن مقدار های اون هم خیلی زیاده و مناسب هر سلیقه ای نیست. تو این رده کاربری، شما میتونید هدفونایی مثل PX100-ii و v-jays رو انتخاب کنید.
من خودم دنبال v-jays هستم و به محض اینکه تو سایتای فروش اینترنتی موجود بشه اونو تهیه میکنم.
یه نگاه به صفحه 471 همین تاپیک هم بندازید. شاید به دردتون بخوره
بین klipsch s4 و sennheiser cx880 کدوم بهتره؟
چه سبکی گوش میدی؟نقل قول:
با چه وسیلیه ایی استفاده میکنی؟
آیپاد تاچنقل قول:
چه سبکی گوش میدی؟
با چه وسیلیه ایی استفاده میکنی؟
عموما راک
اگه فقط راک گوش میدی klipsch s4 بخر اگه یه هدفون با صدای متعادل تر میخوایی که ژانر های زیادی رو بشه باهاش گوش داد سنهایزر رو بخر.نقل قول:
دوستان ممنون از راهنماییتون EP 830 رو از کجا بگیرم که اصلی باشه؟نشونه ای واسه تشخیص اصلی و غیراصلیش هست؟
یه سوال دیگه klipsh s4 قیمتش در چه حدوده؟:20:
سلام
یه سوال داشتم دوستان
می خواستم بدونم مدل EP830 روی سیمش میکروفون و دکمه ای واسه قطع و وصل کردن تماس تلفنی داره؟ تو عکسها و بررسیهاش ندیدم
اگه این مدل نداره سراغ چه مدل مشابهی با این قابلیت برم؟
با تشکر
نه نداره این مدل داره که محصول کریتیو هم هستنقل قول:
EP - 630i
دوستان لیست قیمت های مدلهای مختلفو از کجا پیدا کنم؟
لطفا نشانی سایتای فروشنده رو هم بزارید.
و سوال اخر بیتط اورجینال کجا پیدا میشه؟فقط آدم مطمنی باشه.
ممنون برای اصلی و تقلبی راهنمایی نمی کنید؟در مورد ep 830 میگم...:11:
تا آخرین اطلاعی که دارم فقط مدل 50 موجود هست و دو مدل آخری موجود نیست به هر حال همون مدل 50 کاملآ مناسب کاربرد شماستنقل قول:
غیر از این برند فقط کریتیو موجود هست که متاسفانه فول سایزی در حد و اندازه مدل 50 نداره
شما هم موفق باشید.
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
دوستان فقط همین مدل رو تو این رنج که میکروفون داشته باشه به عنوان بهترین پیشتهاد میکنید؟ برم بخرم دیگه؟:13:
سلام به شمانقل قول:
بسیار خوشحالم که در کنار اشتباهات غیر عمدی که اینجا ازم سر میزنه گاهی اوقات به شکلی می تونم جبران کنم
نیازی به تشکر نیست و بهترین تشکر می تونه این باشه که هر آنچه اینجا یاد گرفتیم به دیگران هم یاد بدیم تا شاید فردا روزی از همون کسان چیزهای جدیدتری یاد گرفتیم
خواهش می کنم دوست من شما هم لطف دارید ولی همه یه روزی آماتور هستند ولی فرداش با تلاش و پشتکار تند تند به مراحل بلاتر رو پشت سر میزارننقل قول:
به هر حال همه ما اینجا با هم و مثل هم هستیم و هیچ تفاوتی با هم نداریم چون:
1. زمانی که سوالی پرسیده می شه هر آنچه تجربه کردیم رو سعی می کنیم توضیح بدیم بدون هیچ چشم داشتی
2. کسی برتر از دیگری نیست و برخلاف سایر تاپیکها دوستی و صداقت و احترام به نظر شخصی اینجا بالاتر از بقیه هست
3. دوست داریم که بشناسیم و درک کنیم و در نهایت درست بشنویم اون چیزی رو که فکر می کنیم درست هست
تمام توضیحات بالا صرفآ به خاطر این بود که دید خودتون رو آماتوری خطاب کردید اما به نظرم این نظر شخصی شما از ابزاری شخصی بود
به هر حال درسته که HE-6 به آمپ بسیار قوی تری نسبت به LCD ها داره و در حقیقت آمپ مناسب این هدفون برخلاف تصور یک آمپ اسپیکر خواهد بود نه آمپ هدفون چون به شخصه صدای سرد رو دوست دارم و علاقه بیشتری به شنیدن جزییات دارم و از بافت صدا لذت می برم نه موزیکالیتی موسیقی ترجیح می دم آمپ لامپی استفاده نکنم و خوشبختانه آمپ های پرقدرت اغلب لامپی نیستند
و توضیح قسمت آخر پست شما که انتخابی از بین بهترینها کار زیاد سختی نیست همونطور که برای ما انتخاب از بین سه مدل معمولی زیاد سخت نیست همیشه کسانی که هدفونهای در این سطح اتتخاب می کنند به اون شکل که ما تصور می کنیم حرفه ای نیستند و هستند خیلی از حرفه ای ها که حتی بهترین هدفونشون کمتر از 400 تومنی قیمت داره و به سختی میشه اون مدل رو جزوء هدفونهای سطح پایین حرفه ای در نظر گرفت ولی اون چیزی که باعث میشه انتخاب راحت باشه اینه که واقعآ تفاوت به اون شکلی که اغراق شده نیست در حقیقت کسی می تونه انتخاب دقیقی از بین این سه مدل داشته باشه که واقعآ حرفه ای باشه نه مثل مای آماتور که به زور صدای چهارتا هدفون رو شنیدیم و هنوز که هنوزه تفاوت در حد 6 دسی بل رو به سختی درک می کنیم در حالیکه تفاوت بین این سه مدل در حد کمتر از 3 دسی بل هست یعنی از نصف دقت شنوایی ما کمتر و در واقع در حد 1 الی 1.5 دسی بل خواهد بود
خوب چه فرقی برای ما خواهد داشت جزء ظاهر؟ یا قیمت؟ یا لوازم مورد نیاز جانبی مثل آمپ؟
ولی اگر ما حرفه ای به معنای واقعی بودیم به راحتی انتخابی درست و مناسب کاربرد خواهیم داشت و مشکلات یا معایب یک ابزار حرفه ای مانعی بر سر راه ما نخواهد بود
تنوع محصول و تنوع کاربرد شاید یکی از علل انتخاب باشه و یا حتی ممکنه برای کسی دردسترس بودن مدل خاصی و یا برای یکی دیگه حتی ممکنه صرفآ یک پیشنهادی باشه که به او شده و یا شاید چیزی در حس قلبی اون وجود داشته که ما ازش بی خبریم مثل زمانی که ما قصد خرید هدفونی داریم ولی موقع خرید با اینکه به قصد خرید مدل خاص رفته بودیم اما با مدل دیگه ای باز می گردیم و . . .
در آخر برای کسانی که قصد انتخاب بین این دو مدل LCD-2 , HE-6 دودل بودند:
LCD-2 رو انتخاب کنند چون:
1. بیس بسیار عمیق و پرجزییات داره بدون هر گونه اعوجاج و فید شدن سایر فرکانسها حتی در فول پاور
2. مید بسیار گرم و فلتی داره و بدون هر گون صدای هارش
3. های بسیار خوب و بدون هر گونه تیزی
4. راحتی استفاده به دلیل نیازمند نبودن به آمپ قوی و معمولآ حتی با یک آمپ ساده هم قادر به استفاده از اون خواهید بود
5. اگه سبکهای مورد علاقه شما متالبه اضافه تمام زیر سبکها و راک و کلیه سبکهایی که به مید و بیس پر جزییات نیاز دارند
6. کیفیت ساخت بسیار بالا
7. پشتیبانی فنی بسیار خوب از طرف برند و همینطور پشتیبانی فنی از طرف تمام اون تعداد بسیار زیاد صاحبان LCD-2 که کم هم نسیتند
HE-6 رو انتخاب کنید چون:
1. بیس بسیار دقیق و پرجزییات و عمیق دوست دارید
2. مید پرجزییات و فلت و بسیار گرم و بدون هر گونه صدای هارش
3. های بسیار شفاف و باز و با جزییات زیاد به طوریکه بعید می دونم مشابه صدای این هدفون از طرف برند رقیب تولید بشه
4. راحتی استفاده و با توجه به سنگین وزن بودنش از برند رقیب بسیار سبکتره
5. کیفیت ساخت بسیار خوب
6. مناسب سبک های متال و راک و هر سبکی که غیر از کلاسیک البته LCD-2 هم برای کلاسیک مناسب نیست منظور از اینکه مناسب نیست پشتیبانی این این تکنولوژی از این سبک هست چون این نوع درایور ها رنج داینامیک بسیار محدودی دارند و این اولین عنصر پایه برای سبک پرقدرتی مثل کلاسیک هست که متاسفانه هیچکدام به خوبی از پس اون برنمیاند هر چند که LCD-2 کمی اوضاع بهتری داره ولی باز . . .
7. هر چند شرکت بزرگی نیست و پشتیبانی چندان خوبی نداره ولی با تمام وجود سعی در تولید بهترین داشته و انصافآ کم کاری هم نداشته و شاید بشه گفت تفاوت هزینه 300 دلاری این مدل با LCD-2 به خاطر هزینه های تولید محدود این برند باشه نه صرفآ کیفیت ساخت بالاتر اما در نهایت کیفیت ساخت اون در حد بالایی هست
LCD-2 نخرید چون:
1. های شفافی نداره
2. Soudnstage اون کمی محدود هست
3. مید خیلی دقیق و پرسرعتی نداره
4. بیس اون کمی کند هست
5. کسانی که صدای سرد دوست دارند
HE-6 نخرید چون:
1. های اون کمی تیزی داره
2. مید در حد بسیار کمی و بعضی اوقات تمایل به صدای هارش داره البته موردی هست
3. کیفیت صدا نه چندان ثابت (منظور اینه که دو مدل مشابه ممکنه صدای متفاوتی از نظر صوتی داشته باشند هر چند که LCD-2 هم همین طور هست ولی نه به این شدت)
4. نیازمند آمپ بسیار قوی البته نه آمپ مخصوص هدفون بلکه اسپیکر
شما هم موفق باشید.
%100 از نمایندگی های معتبرنقل قول:
معمولآ کیفیت ساخت هدفونهای ارزون قیمت به حدی نیست که بشه به راحتی اصلی رو از بدل تشخیص داد ولی نشونه تقلبی بودن یک هدفون بدون توجه به اینکه چه خصوصیاتی اصلش داره اینه که چند تا هدفون رو کنار هم بزارید و با دقت به هدفون ها نگاه کنید اگه اختلاف ساخت بین اونها زیاد بود که مطمئن باشید تقلبی هستند و در غیر اینصورت احتمال اصل بودن زیاده مثلآ اگه 3 تا هدفون از 5 تا کاملآ شبیه به هم بودند اونها اصل هستند ولی اگه تفاوت ظاهری خیلی فاحشی بین هم داشتند همه تقلبی هستند و نشونه اغلب هدفونهای تقلبی گوشه های قائم و صاف معمولآ گرد شده و در گوشه های خم شده تکه های پلاستیکی که جای تزریق پلاستیک بوده همچنان مشاهده می شه و یا اینکه برای از بین برندن این تکه در گارگاههای ارزان قیمت معمولا از تیغ موکت بر استفاده می کنند و اغلب بعد از جدا کردن اوت تکه پلاستیکی از بدنه یک حفره ای هم به جا میزارن! و یا نهایتآ کج و کوله در میاد هر چقدر هم که پیشرفت کنند با اون حقوقی که به کارگر میدن بهتر از این نتیجه ای به دست نمیاد و یک ، یک به نفع ما
برای مورد خاص شما:
در نمونه تقلبی که پایینی باشه آرم کریتیو به صورت کج و با فاصله زیادی برروی دسته هدفون چاپ شده که معمولآ رنگ آرم به جای سفید کمی ته مایه ابی داره و اینکه بسیار توپر و محو شده هست و نکته بعدی قسمت استیل مانند دست هدفون هست که در نمونه تقلبی اگه با دقت نگاه کنید بسیار ناصاف و دارای فرورفته گی و نا صافی هنگام قالب گیری هست مثلآ اگه تصویری رو توی اون نگاه کنید خیلی کج و معموج خواهد بود در حالیکه اصلی اینطور نیست
توری یا فیلتر نمونه اصلی که در سمت راست تصویر قرار گرفته تقریبآ در لبه بدنه هدفون نصب شده در حالیکه نمونه اصلی هم توری با سیم ضخیم تری هست و با دونه های درشت تر و هم داخل تر نصب شده که این مورد خاص باعث میشه هم بیس این هدفون قوی تر به گوش برسه و هم اینکه به راحتی چربی و گردوغبار به سمت داخل هدفون نفوذ کنه که این در نمونه اصلی خیلی خیلی کمتر اتفاق می افته
S4 هم حدود 110 تومن هست که با توجه به قیمت مناسب اون البته با توجه به قیمت دلاری یک ارتقاء عالی برای Ep830 هست
شما هم موفق باشید.
EP-830 رو با گارانتی شاب تهیه کنید اصله .نقل قول:
سلام.بچه ها من میخوام یه هدفنin ear خوبه اصل مارکهای shure,monster از اینا بگیرم پیدا نکردم .چیکار کنم جایی هست
بفروشه یا مثلا جایی هست سفارش بدی برات بیارن یا از آمازون میشه بگیری؟مارکی هست که موجود باشه در سطح این
برندها؟
این klipsch S4 خروجیش بلند هست یا نه ؟ من قبلا cowon D2 داشتم با هر هدفونی صدای بلندی داشت اما با cowon X7 مشکل حجم صدا دارم . بودجم رو به 180 رسوندم لطفا راهنمایی کنید
رضا جان ممنون بابت جواب هایی که به دوستان میدی
برای Ipod/Iphone چه مدلی از Headset Blutooth و In-Ear Hedsets رو پیشنهاد میکنی ؟ قیمت مهم نیست فقط کیفیت مهمه برام.
از برند های Beats و Bose چیزهای جالبی دیدم ، نظرت چیه ؟
یه سری مدلهایی که خوده Apple پیشنهادی گذاشته :
راستی من هم Hedset BT میخوام برای رانندگی و هم In-Ear میخوام برای موسیقی باز اگه مدلی هست که هردوی اینها را در کیفیا بالا داشته باشه که چه بهتر
سلام به شمانقل قول:
اگه منظورتون از مانستر همون برند بیتس هست که اینجا تا دلتون بخاد از تقلبی تا Highcopy و شاید اصل پیدا می شه ولی Shure حتی تقلبی، اگر وجود خارجی داشته داشته باشه ، اینجا اثری نیست
بهترین کار برای خرید Shure اینه که یا دوست یا آشنایی در خارج داشته باشید تا اون براتون خرید کنه یا اینجا به شرکتهای وارد کننده سفارش خرید بدید که خیلی گرون درمیاد و بصرفه نیست و یا اینکه از موجودی همینجا که برندهای خوب دیگه باشن انتخاب کنید
اگر برندها شبیه هم بودند که هیچ دیگه (:
اما به نظرم برند مشابه Shure ترکیبی از برندهای Beyedynamic به خاطر بیس و AKG به خاطر مید و سنهایزر به خاطر های ، می شه
پیشنهاد می کنم کاربرد و بودجه خودتون رو مشخص کنید شاید دوستان پیشنهاد بهتری داشته باشند
اگر منظورتون از خروجی بلند توان بیس این هدفون باشه که به نظرم خیلی قوی هست ولی اگر منظورتون توان صوتی پخش شده توسط هدفون باشه که می شه گفت هدفونی با توان خیلی خوب تا قوی هستنقل قول:
این هدفون هم حدود 110 تومن حالا 10 تومن بالا پایین قیمت داره و نیازی به هزینه 180 تومنی نداره مگر اینکه تصمیم شما برای خرید یک مدل دیگه باشه که متاسفانه با این بودجه مدل خوبی سراغ ندارم تا حدود 300 تومن
شما هم موفق باشید
اول از همه چیز از شما تشکر میکنم بابت قدرشناسی شمانقل قول:
برند Bose یکی از برندهای مطرح و خوشنام هدفون ساز هست ولی متاسفانه این برند Highcopy داره که انتخاب رو کمی سخت میکنه و تشخیص اصلی و بدل نیاز به 5 سال تجربه ساخت و تولید داره که یکی مثل من کم سواد از پس تشخیص برنمیاد شما رو نمیدونم
برند Beats هم به هیچ عنوان برند با نسبت کیفیت به قیمت بالایی که چه عرض کنم حتی مساوی هم نیست مثلآ ممکنه یک هدفون 200 تومن قیمت داشته باشه هر چند کاری به تقلبی و اصل و Highcopy بودن اون فعلآ نداریم ، ولی از نظر کیفیت صدا حتی به زور بتونه با یک هدفون 50 تومنی مقایسه بشه نشون به اون نشون که توی هیچ رنکینگ معتبری با اون هزینه روزشمار و هنگفتی که این برند بابت تبلیغات هدفونهای بی کیفیتش خرج میکنه اما رنکینگ خریدنی نبود البته خوشبختانه و به غیر موارد استثناء
و اپل هم برندی هدفون ساز نیست و نخواهد شد چون نه توات و تجربه ساخت داره و نه اینکه بعد از این همه سال دست از خرید هایی OEM برداشته و معمولآ کیفیت هدفونهای این برند در حد آماتور هستند و معمولآ بیس بسیار ضعیفی دارند و به نظرم در حد همون هدفون همراه لوازم صوتی هست نه بیشتر
درسته که برند بسیار خوش نام و مشتری پسندی هست اما هیچ دلیل منتطقی برای خرید همه چیز یک برند خوشنام وجود نداره
نوچ نوچ نوچ ، هدست بلوتوث برای رانندگی . . . (:
به هر حال بهترین پیشنهاد که به نظرم میرسه:
یک WM600 از سونی + یک هدفون خوب توگوشی که هر وقت نیاز بود ازش با هدست بلوتوث استفاده کنید و در سایر موارد به عنوان هدفون
برای مشخص کردن مدل هدفون ترجیح می دم صبر کنم تا سبک مورد علاقه شما مشخص بشه
شما هم موفق باشید.
فعلا بهترین هدفونی که تو دست و بالم هست sony Ex85LP هست که حتی با این هم نتونستم صدای بالایی بگیرم (کیفیتش خوبه ولی راضی کننده نیست ) . حالا نمیدونم klipsch S4 از این قویتر و بهتره یا اصلا صدای X7 همینه و کاریش نمیشه کرد ؟نقل قول:
SPL مدل 85 می شه 100 دسی بل بر میلی وات ولی برای S4 می شه 110 دسی بل بر میلی وات یعنی از نظر توان دریافتی S4 حساسیت بسیار بیشتری داره و در ولوم مشابه توان صوتی دریافتی از S4 بیشتر هستنقل قول:
شما هم موفق باشید.
این هم یه مورد جالب البته به این خاطر که ایشون پیغام خصوصی داده بودند ولی ظاهرا پیغام خصوصی خودشون رو غیر فعال کردن (:
تماس بگیرید با نمایندگی آواسان این شرکت گارانتی کننده این برند هست و برای قیمت مناسب تر بهتره یه سر به فروشگاههای دیگه بزنید هر چند اغلب هدفونهای موجود اصل هستندنقل قول:
نوشته شده توسط mishen
شما هم موفق باشید.
من برای گوشی میخوام مدل گوشی galaxy s2.بودجه هم 150 200 تومان این حدودا.نقل قول:
سبک آهنگم راک.دیگه چیزی نموند فکر کنم.از دوستان کمک کنن.فقط خدایی یه مدل
معرفی میکنن طرز تهیه رو هم بگن.:20:پایتخت میگن هدفوناش فیکن من از چند نفر شنیدم
نمیدونم.اگه مدلی رو تست کردن خوب بوده معرفی کنن تا ببینیم پیدا میشه یا نه.
سنهایزر مدل 870 هم قیمت خوبی داره اینم مشخصاتش
Frequency response 17 - 22500 Hz
Sound pressure level (SPL) 115 dB
Impedance 32 Ω
THD, total harmonic distortion < 0.1 % (1 kHz, 100 dB SPL)
Jack plug 3.5 mm angled
Cable length 1.2 m symmetrical
Weight 13 g
Ear coupling Intraaural (ear canal fit)
Transducer principle Dynamic
حالا این در مقایسه با klipsch چطوره ؟
با درود
هدفون های حال حاضر من اینها هستند:
sony xb500
akg k99
sony ex86
sony ex52
sony nc33
clipsch s4
clipsch s4i
همینطور یک یو اس پی آمپ دارم :
FiiO E10 USB DAC Headphone Amplifier
و ام پی تری پلایر هم :
Sony Walkman NWZ-A846
cowon x7
ولی تا به حال نتونستم صدای مورد علاقم رو از اینا بشنوم.در خرید کلیپس خیلی ریویو خوندم و توی بیشتر سایتها در بین سه ایرفون برتر قرار داشت.ولی از صداش اصلا راضی نیستم و همچنین دیگه به رنکیگ ها و ریویو ها اعتقادی ندارم.
صدای akg k99 هم منو اذیت میکنه و بیشتر از 20دقیقه نمیتونم تحملش کنم و همچنین بیس ضعیفی داره.بیس sony xb500 وحشتناک مزخرفه و باعث حذف باقی رنج ها میشه.صدای sony ex86 باز از همه اینها به نظرم بهتر و بیس نرم تر و دیستورشن پایینی داره.البته پایین ترین دیستورشن ها و بالاترین تفکیک رو آ ک جی و کلیپس داره.ولی موزیکالیتی و نرمی صدا و فان بودن ex86 رو هیچکدوم ندارند.
حالا دیگه از پول دور ریختن خسته شدم و با راهنمایی شما عزیزان میخوام یه ایرفون های اند در حدود یک تا یک و نیم میلیون و یه آمپ در همان حدود بگیرم.اصلا به هدفون علاقه ای ندارم و عاشق ایرفون هستم.
صدای مورد علاقه من اول از همه صدای بسیار شفاف و تفکیک بسیار بالا؛دوم صدای گرد و موزیکالیتی خوب(از مید و های رنج های تیز و گوش خراش متنفرم) تفکیک بالا,صدای گرد ولی شفاف و تقریبا رو به صدای بم رو دوست دارم. و سوم بیس نرم و خوب و در عین حال بیسی که روی رنج های دیگه تاثیری نذاره.(از نظر من بیس نرم مثل ex85و ex90 و بیس آشغال ex500 و بدون بیس هم مثل akg k99)
من تا حالا صدای مولتی درایو ها رو نشنیدم ولی با توجه به مقالات میتونم حدس بزنم که بهترین خرید من میتونن باشند.حالا چهار تا سوالی که از شما عزیزان دارم:
اولا که آیا مولتی درایو ها را میتوان در ایران خریداری کرد؟مثل Ultimate Ears یا JH Audio یا Westone یا حتی Shure؟؟؟؟
دوما با توجه به سلیقه من در صدا ؛آیا شما پیشنهاد میکنید که من اصلا in ear monitor بگیرم (مثل Westone ES5 یا Ultimate Ears یا Westone UM3X) یا اینکه یک مولتی درایو معمولی مثل Westone 4 یا Shure se535 ؟؟؟؟؟
سوال سوم این که اصلا با سلیقه من در صدا نکنه باید بیخیال balanced armature بشم و برم سراغ یک Dynamic Driver های اند مثل ex1000؟؟؟ امیدوارم که اینجوری نباشه چون دوست دارم یک مولتی درایور داشته باشم.
سوال چهارم هم اینکه شما تیوب آمپ را پیشنهاد میکنید یا ترازیستوری؟و چه مدل و چه مارکی؟آیا باید سراغ داک و هدفون آمپ برم یا اسپیکر آمپ؟
با سپاس فراوان.
اقا رضا ازت سوال داشتم نظرت در باره ی این هدفون ها چیه
panasonic rp-hje300k
akg k315
sennheiser k271 ,omx181,hd201
t-jays three earphone
creative ep 830
بعد اگه میشه در موردt-jays یه توضیحی بده که توی بازارهای جهانی جایگاهشون چطوری
بودجه شما تقریبآ وسط دو مدل مناسب هست:نقل قول:
1. IE7
2. Klipsch S4
برای سفارش IE7 با نمایندگی جدید سنهایزر (نامداران - سایتشون هم به همین نام هست) صحبت کنید
برای خرید S4 هم تشریف ببرید بازار حتمآ موجود هست و اغلب اصل هم هستند
این بودجه برای خرید از خارج با توجه به هزینه ای بسیار زیاد وارد کننده ها اصلآ مناسب نیست چون تقریبآ 100 تومنش می شه سود وارد کننده و بقیه می شه هدفون حالا به نظر شما بصرفه هست؟
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
خیلی از هدفونها خوش قیمت هستند اما . . .نقل قول:
به هر حال متاسفانه مدل انتخابی شما رو به شخصه تست نکردم و نمی تونم نظر دقیق به شما بدم ولی با توجه به نظر کسانی که داشتند:
1. بیس نسبتآ ضعیف
2. مید کمی هارشی
3. های نسبتآ ضعیف
از جمله خصوصیات صوتی این هدفون هست که به نظر قابل مقایسه با S4 با همون قیمت نیست اما اگه سعی کنید جایی تست انجام بدید خیلی بهتر خواهد بود
شما هم موفق باشید.
تا جایی که اطلاع دارم فقط UE10 Pro موجود هست و قیمت حدود 400 تومننقل قول:
جوابی برای این سوالهای شما ندارم چون جوابشون پیش خودتون هست نه در نظر دیگراننقل قول:
دوما با توجه به سلیقه من در صدا ؛آیا شما پیشنهاد میکنید که من اصلا in ear monitor بگیرم (مثل Westone ES5 یا Ultimate Ears یا Westone UM3X) یا اینکه یک مولتی درایو معمولی مثل Westone 4 یا Shure se535 ؟؟؟؟؟
سوال سوم این که اصلا با سلیقه من در صدا نکنه باید بیخیال balanced armature بشم و برم سراغ یک Dynamic Driver های اند مثل ex1000؟؟؟ امیدوارم که اینجوری نباشه چون دوست دارم یک مولتی درایور داشته باشم.
معمولآ اول هدفون انتخاب می کنند بعد متناسب با سورس و همین هدفون آمپ انتخاب می شهنقل قول:
سوال چهارم هم اینکه شما تیوب آمپ را پیشنهاد میکنید یا ترازیستوری؟و چه مدل و چه مارکی؟آیا باید سراغ داک و هدفون آمپ برم یا اسپیکر آمپ؟
اگه منظور شما از "داک" همون دک یا صحیح تر DAC هست که این هم بسته به سورس تراک و Setup و کاربرد شما انتخاب می شه و در آخر متوجه آمپ هدفون یا آمپ اسپیکر نشدم که منظورتون از عنوان کردن اینها چی بود
شما هم موفق باشید.
رضا جان قرار هست از اون ور برام بیارن واسه همین مشکلی از بابت اصل بودنش ندارم.نقل قول:
در مورد سبک من بیشتر کلاسیک و POP گوش میدم و در بعضی مواقع Metal .
من به شدت رو تفکیک صدا و دلنشین بودن صدا تأکید دارم و خیلی دلم میخواد رو db های بالا افت کیفیت نداشته باشه