سلام. دوستان من z500 رو دو ماهی هست گرفتم .ویندوز سون روشه. منتهی مصرف باطریش خیلی شدیده. یعنی اگه یک ساعت جواب بده هنر کرده . مشکل چیه به نظرتون؟
Printable View
سلام. دوستان من z500 رو دو ماهی هست گرفتم .ویندوز سون روشه. منتهی مصرف باطریش خیلی شدیده. یعنی اگه یک ساعت جواب بده هنر کرده . مشکل چیه به نظرتون؟
شما بایوس رو آپدیت کردین؟نقل قول:
من همون موقع آخرین آپدیت ها رو گرفتم از سایت لنوو. از اولش هم شارژدهیش همینجوری بود. کسپر سکای پیور دارم ممکنه مرتبط باشه به این؟نقل قول:
دو تا LED داره. سفید و نارنجی. اگه شارژ زیر 20% باشه نارنجی روشنه. اگه حین شارژ به بالاتر از 20 و پایین تر از 80% بشه سفید چشمک زنه. اگه به بالای 80 برسه سفیدش ثابت میشه. بدیش اینه که از 80 به بعد اگه فول بشه متوجه نمیشی. معمولا باتری خالی تو 1 ساعت و 50 تا 2 ساعت باید شارژ بشه. توصیه ای که دارم اینه که نذارید باتری زیاد تر از 2 تا 2:15 ساعت تو شارژ باشه(از صفر تا فول شارژ شدن) چون خیلی به باتری آسیب میرسونه. از اونطرف هم نذارید شارژ به صفر برسه . به 10% که رسید شارژر رو وصل کنید. :n01:نقل قول:
سلام
دوستان چند روزیه دو تا ازusbهای من از کار افتاده در حالیکه وقتی موس رو به این 2 تا usb لپ تاپ وصل میکنم روشن میشه ویا حتی وقتی موبایل رو هم باکابل وصل میکنم شارژ میشه
من احتمال دادم از ویندوز باشه پس restoreکردم ولی باز هم درست نشد و حتی از چند تا راه حل که با ورود به divce manager و یا power mangment هم انجام میشد برای رفع مشکل انجام دادم ولی باز هم خبری نیست
اگه میشه راهنمایی کنید
مرسی
سلامنقل قول:
اگه نصب مجدد ویندوز براتون مقدور هست ،دوباره ویندوز نصب کنید. این گزینه آخرین راه حل محسوب میشه البته!
مرسینقل قول:
اگه بقیه دوستان هم نظر بدن ممنون میشم البته راه حلی بغیر از نصب دوباره ویندوز
سلام دوستان يه مشاوره براي خريد ميخوام من گيم زياد ميزنم مدلي تو بازار هست كه از اين قوي تر باشه با همين حدود قيمت
سلام دوستان z510 هم اومد فکر کنم این تایپیک باید دیگه بسته شه ...مثل این که لنوو یه سری از ایرادات اساسی z500 رو توش برطرف کرده ..صفحه نمایش مات با رو شنایی 300 cd/m2که روشناییش نسبت به z500 تقریبا 1.8 برابر شده ...استفاده از سی پی یو هاسول 4200mکه با عث شده حرارتشو کنترل کنه و تو بیش ترین بارگزاری به 45 درجه برسه .. در صورتی که توz500 در حالت معمولی این دما رو داشتیم و تو بازی دما حتی به 70 درجه هم میرسید ....فکر کنم دیگه واقعا عالی شده باشه...
حالا چرا تایپک بسته شه؟!نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
اون مدلی که وارد ایران شده از صفحه نمایش مات با رزولوشن 1366x768 همانند Z500 هستش . در صورتی که اونی که شما دیدین مدل FHD بوده . در ضمن مدل FHD هم همچنان مشکل کنتراست تصویر داره !!!! ( طبق گفته Notebookcheck )نقل قول:
در ضمن اونی که شما دیدین 40 درجه بوده دمای بدنه بوده نه پردازنده !!!!!!! حداکثر دمای پردازنده در Z500 ، با توجه به تست های notebookcheck برابر 90 درجه و در Z510 برابر 87 درجه بوده !!!!!!!!
با توجه به مات بودن مشکل صفحه نمایش های مات در کنتراست تصویر نسبت به صفحه نمایش های Glossy و همچنین عدم تعبیه Keyboard backlit در مدل Z510 وارد شده در ایران ، به نظر من به صرفه نمیاد برین Z510 بخرین .
فقط 3 عامل می تونه باعث این شه که برین Z510 بخرین :
1 - خوش شانس باشین مدل FHD این لپ تاپ گیرتون بیاد
2- عشق داشتن قطعات بروز تر رو داشته باشین ( تنها قطعه به روزشم همون پردازندست )
3 - بخواین توی فضای باز از این لپ تاپ استفاده کنین
سلام.
وقتی میخوام عکس رو با app خود ویندوز باز کنم ارور میده COM surrogate has stopped working
این مشکل برمیگرده به ویندوز یا مشکل از جای دیگه اس؟
- با هر بار خاموش و روشن کردن لپ تاپ باید تنظیمات energy manager رو از اول وارد کنم تا باطری شروع به شارژ شدن نکنه. نمیشه کاری کرد تنظیمات رو پس از روشن خاموش کردن حفظ کنه؟
حالا z510 انقدرام اختلاف قیمت نداره با z500 که یشه از عیوب رفع شده ش چشم پوشی کرد. فک کنم اختلاف قیمتشون (768*1366) حدود 50 تومنه.نقل قول:
در عوض صفحه ماته. وزنش فک کنم 200 گرم کم شده (تا جایی که خبر دارم z500 وزنش 2.4 بود. اما z510 به گفته دیجی کالا 2.2 هست. من خودم وزن نکردم! )
قبلا خیلی ها می نالیدند که بعد یک مدت کار کردن سمت چپ لپ تاپ گرم میشه و کار باهاش آزار دهنده س! z510 با کارهای عادی و سبک، و کارکردن 7-8 ساعت مداوم، بدنه ش نهایتا 7-8 درجه گرمتر میشه!
بله در مورد دما یادم رفت بگم . لپ تاپ Z500 حدود 50 درجه و Z510 حدود 40 درجه بدنش گرم می شه که به نسبت بهتره .نقل قول:
ولی باز هم با توجه به مات بودن صفحه نمایش ، کنتراست تصیویر بازم پایین تر میاد که برای اونایی که Z500 رو به خاطر صفحه نمایشش نمی خریدند ، این مورد بیشتر آزار دهندست ( البته اگر خوش شانس باشین FHD ش گیرتون بیاد نگرانی نداره )
Keyboardbacklit هم یه آپشنه اختیاریه که توی Z510 موجود در ایران نیست .
نور پس زمینه کیبورد منظورتونه دیگه؟ من از ایران خریدم بک لایت هم داره.نقل قول:
سلام به همه.بعد از مدتی گفتم یه پستی بذارم:n02:خوب طبق شنیده ها z510 هم وارد شده با قیمت مناسب:n01:به کسانی که میخوان لپ تاپ بخرن و بین z500 , z510 موندن باید بگم حتما z510 را انتخاب کنند به چند دلیل:1- جدیده 2- پردازنده نسل جدید داره که تو مصرف باتری و گرم کردن تاثیر داره. 3- 2 تا usb 3 داره.4-میگن صفحه نمایشش بهتر شده.5-کارت شبکش 10/100/1000 شده:n02:6-گرمای بدنش کمتر شده.و در آخر عقل سلیم می گوید:وقتی مدل جدید وارد شد دیگر سمت مدل قدیمی نرو :n02:
راستی یادم رفت در مورد لپ تاپم بگم >>صدای فنش زیاد شده در صورتی که قبلا بایستی گوشم را پیش فن میبردم تا صداش را بشنوم!نمیدونم علتش چیه؟شاید بخاطر اینه تو این 4 ماه بیشتر از 2 هفته خاموش نبوده!در باقی موارد عین یه مرد کار میکنه. هنوز صدای هاردش را نشنیدم نمیدونم چرا ؟در کل به همه سلام میرسونه...
کسپر کلا پرکاره اما بعید میدونم زیاد مرتبط باشه حالا یه بار کسپر رو آنیستال کن ببین فرقی میکنه؟نقل قول:
والا دقیقا حدود ۱۰ ماه از وارد شدن z500 به بازار ایران میگذره و بنظرم اصلا به صرف نیست سراغ z500 رفتن و خریدن مدل جدید و آپدیت شده به مراتب بهتره. راستی دوستان من z500 خودم رو بخوام با یه z510 تاخت بزنم حدودا چقدر باید سر بدم و بنظرتون این کار ارزش داره یا نه؟نقل قول:
سلام کسی راه حل دیگه ای پیدا نکرد واسه این؟:n13:نقل قول:
کاملا موافقم.دوستانی که شک دارند حتما z510 بگیرندنقل قول:
چون تعداد صفخات هم زیاد شده وهم اینکه خیلی ها سوال های تکراری می پرسن 50 صفحه این تایپیک واقعا مفیده..هم اینکه Z500 هم داره جمع میشه ... تایپیکش هم باید بسته شه دیگهنقل قول:
چی داری میگی واسه خودت؟؟؟!!!:n08:نقل قول:
راست میگم خب بهتون خوش گذشته ..:n24::n25:نقل قول:
داداش من این چه طرز حرف زدنه؟؟نقل قول:
بسته شدن تایپک یا باز بودن اون به مدیر این بخش و من مربوط میشه.
هنوز خیلی از دوستان z500 دارن و ممکنه سوال و مشکلی براشون پیش بیاد و بخوان بپرسن.
شما میتونی بری ببرا خودت تایپک z510 بزنی.
داداش گلم من دارم شوخی می کنم چرا جدی گرفتی.بخند بابا دنیا دو روزه:n02:نقل قول:
سلام. لپ تاپ من به جز صدای فن ، یک صدای خیلی خفیف دیگه هم میده. یه صدایی مثل چرخیدن کند یک چیزی! یک حالت خش خش دار خفیف. :n03: این عادیه یا غیر عادی؟ :n29:
سلام دوست گرامی
صدای هارد لپتاپ که طبیعیه.
z510 کیبوردش بک لایت نداره؟
سلام دوستان
بلوتوثم غیرفعال شده و پریده
رفتم device manager تو قسمت بلوتوث زده:
Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)
چه کنم؟:n29:
بک لایت داره. (البته باید چک بشه. بعضی هاش ممکنه نداشته باشن همونطور که z500 بعضی هاش نداره.)نقل قول:
z500 خیلی زیباست ولی اگه باتریش جدا میشد و گرماش زیاد نبود گزینه خوبی برای خرید می بود
نقل قول:
بابا چرااین قدر Z500 هراسی میکنید. اونطورم که میگن داغ نمیکنه بیچاره. توقع نداشته باشید باهاش بازیای سنگین بکنید اونم واستون سوت بلبلی بزنه. الان که دارم این متنو مینویسم بیشتر از 4-5 ساعته که دارم باهاش وبگردیو کارای معمولی انجام میدم بچم نه داغ کرده نه بی تابی میکنه. مدارکشم موجوده . ایناهاش هم دمای هارد هم سی پی یو:
در ضمن در مورد باتریشم بگم منم اول مثل شما آرزو داشتم که ای کاش جدا میشد .ولی با وجود قابلیتی که انرژی منیجمنت داره و میشه رو 60 درصد شارژ نگه داشت باعث شد به یقین برسم که این بهتر از اون مدلیاست. روی حالت Optimized یا همون Protection صبح تا شب ، شب تا صبح بذاز شارژر وصل باشه نه باتریت آسیب میبینه نه نیاز به این داری که باتریت هی شارژ و دشارژ بشه فقط با خود شارژر کار میکنه و کاری به باتری نداره.. درصوتی که تو لپتاپای دیگه که این امکان رو ندارن شما برای مدت طولانی یا باید شارژر رو یه دم بزنی به دستگاهت کار کنی (چه با باتری چه بدون باتری، بدون باتری که اصلا توصیه نمیشه) یا اینکه فول شارژ کنی بعد شارژر رو بکشی کار کنی که اینم به مرور زمان عمر باتریو کم میکنه. تازه اگر در این حالت برق هم بره بدون اینکه لحظه ای خاموشی یا چشمک داشته باشه میره رو باتری و ادامه کار میده. به نظر من که خیلی عمر باتری طولانی تر میشه با این امکان. حالا خود دانید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کلیدهای روشناییم از کار افتاده نمیدونم باید چه درایدری رد دست کاری کنم. RST رد پاک کردم اینجوری شد اما بعد که نصبش کردم درست نشد.الان روشنایی سیستمم حداقله و به زور اومدم اینجا تا سوالمو مطرح کنم. خب راه حل چیه؟ لطفا کمکم کنید...
سلام دوست عزیز شما باید اول درایور Intel رو نصب کنی بعد بری سراغ درایور Nvidia به همین راحتینقل قول:
سلام دوستان شما ویندوز 8.1 کدوم شرکت و نصب کردین نوین پندار که هنوز نداده بیرون :n22::n03: خودم الان ویندوز شرکت گردو رو نصب کردم زیاد راضی نیستم
در صمن فک کنم باید ویندوزتم عوض کنی چون فک نکنم بشه نصب کرد اگه بشه هم یکم مشکل گرافیک پیدا می کنینقل قول:
درایور NVIDIA رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما درست نشد. گرافیک intel رو هم دیروز آپدیت کردمنقل قول:
آقا من فردا ارائه دارم یکی کمکم کنه لطفا
کاری به گرافیک NVIDIA نداره اینتل رو پاک کن ری استارت و از اول نصب کننقل قول:
یا اینکه هر دو رو پاک کن از اول نصب کن
نقل قول:
سلام دوست عزیز.
یک سوالی داشتم در مورد energy managment.
برای z500 تنظیمات این درایور بعد هر بار خاموش و روشن کردن باقی می مونه؟ من z510 دارم درایور رو نصب کردم اما بعد از هر بار خاموش و روشن کردن تنظیمات می پره و اگه از نو روی این حالت نذارم باطری شروع به شارژ شدن می کنه!
منم برای همین اول لپ تاپ رو روشن می کنم و تنظیماتش رو به این حالت در میارم و بعد میزنم به برق!! نمی دونم این کارم از عمر باطری کم می کنه یا نه!
باید چیکار کنم که تنظیمات بعد از خاموش شدن نپره؟ :n03: