با سلام به همه دوستان
می خواستم به همه دوستانی که می خوان گیرنده دیجیتال بخرن بگم که انگار توی چین یک مغازه گیرنده دیجیتال تولید میکنه و همه ایرانی ها میرن و از اون جا خرید می کنن و فقط به صاحب مغازه می کنن که یه مقدار تو منو و یا جای دیگش تغییرات بده که اختصاصی بشه ، وگرنه همه مثل هم هستن .
من به شخصه خودم گیرنده های ایرانتا - تک ویژن - پرویژن - دیجی باکس - ایکس ویژن - سما - نکست - دنای - زنکس - فراسو - چک کردم همشون جز در موارد جزئی مثل هم هستن مشکلاتشون هم مثل هم هست فقط مثلا فونت منو و یا زیرنویس بعضی با بقیه فرق میکنه و یا فرمت های بیشتری را میخونه ولی هیچ کدوم پیشرفت زیادی در قسمت گیرنده دیجیتال نداشته اند مثلا سرعت تعویض کانالها را زیاد کنن و یا حساسیت گیرنده را بالا ببرن و یا مشکل فریز شدن را حل کنن ( البته اینها مستلزم اینه که پول بیشتری بدن که خوب حتما نمی صرفه !!!!) --- لازم به توضیح است من مشکل انتن و یا سیم انتن و این چیزها ندارم که بعدا بعضی ها بخوان نظر بدن که برای مشکل فریز شدن انتن درست کن --- هیچ کس هم در داخل کشور با این همه ادعا نمی آد یه دستگاه خوب با نیاز استفاده کنندگان طراحی کنه و ما رو از شر این دستگاههای چینی خلاص کنه .
پس برای خرید دستگاه خیلی وسواس به خرج ندید و گول تبلیغات رو نخورید البته بعضی از دستگاه ها در حد 10 تا 20 درصد بهتر ولا غیر