یک دستگاه پلاسمای سه بعدی st30 سایز 42 اینچ به فروش میرسد یک هفته کار کرده تاریخ گارانتی آن از شنبه 31 تیر مهر خورده و یکسال گارانتی دارد که متعلق به خود من است هر کس مشتری است به بنده پیام خصوصی بزند
قیمت پیشنهادی من 1.900 فقط نقدی .
Printable View
یک دستگاه پلاسمای سه بعدی st30 سایز 42 اینچ به فروش میرسد یک هفته کار کرده تاریخ گارانتی آن از شنبه 31 تیر مهر خورده و یکسال گارانتی دارد که متعلق به خود من است هر کس مشتری است به بنده پیام خصوصی بزند
قیمت پیشنهادی من 1.900 فقط نقدی .
خواهش میکنم...پس فک میکنم v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ. البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
راستی v20 رو چند گذاشتید؟
خواهش میکنم...پس فک میکنم v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ. البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
راستی v20 رو چند گذاشتید؟
v10 به نظر من ارزش خریدن نداره خیلی قدیمیه تصویرش تو نمایندگی کنار st30 دیدم به نظرم st30 خیلی سرتره.
سلام منم یه مدت همین مشکل شمارو با ستاپ باکس داشتم خودش بعد از یه مدت رفع شد یه بارم بردمش نمایندگی تو خونه مشکل داشت اونجا سالم بود!! ولی بازم ضرر نداره یه زنگ بزن از نمایندگی بیان یه نگاه بهش بندازن.نقل قول:
کجا؟ چند گذاشته بود؟نقل قول:
v10, رو به من قیمت 2میلیون خوب گفته 50 اینچ؟ البته صاحب مغازه آشناست...پس به نظر شما اساتید بزرگوار درنگ نکنم؟ برم بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
یه نمایندگی پاناسونیک v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار برم بخرم؟ ارزش داره؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.:11:
پولتون رو برای تکنولوژی دوسال پیش حروم کنید.یکی از مدل های امسال رو بگیرید.نقل قول:
چه طور مگه؟ خواهش میکنم با دلیل منطقی بفرمایید.نقل قول:
دلیل منطقی همین تکنولوژی قدیمی پنل هست.شما خودتون تشریف ببرید و از نزدیک فرقش رو با مدلی مثل st30 ببینید.شما پنلی می خواید که تو تصاویر دو بعدی از مدل های امسال کم نیاره و مدل v10 قطعا کم میاره.نقل قول:
دوست عزیز رایاننقل قول:
دلیل نمیشه که اگه یه تکنولوژی پنل جدیدتر بیاد بهتر از تکنولوژی قبلی باشه. امشب رفتم و ساید با ساید مقایسه کردم...تصویر v10 از همه ی مدلهای پاناسونیک بهتر بود بجز مدلهای vt . که با vt ها هم یکی بود فقط یه مقدار کنتراستش کمتر بود. که اینم طبیعیه چون vt خیلی ازاین گرونتره...شاید دلیلش اینه که این v10 مونتاژ ژاپن هستش. کلا من دقت کردم تلویزیون هایی که تو ژاپن مونتاژ میشه تصویر بهتری نسبت به اون یکی ها داره حتی اگه هم مدل باشن. بلاخره اگه فرقی نمیکرد که ژاپن واسه چی باید تو کشور خودش مونتاژ کنه, همه رو میداد همون سنگاپور و مالزی مونتاژ میکردن.
بازم اگه فکر مکنید نظر من اشتباهه بفرمایید. مرسی
سزی st و vt تصویر تقریبا یکسانی داره.مدل v10 که هیچگونه فیلتری جهت مکان های پرنور نداره و مطمئنا تو محیط خونه دچار عدم درخشش پایین پنلتون میشید.همچنین تو خیلی از مسایل دیگه مثل قدرت پنل تو نماهای سربع و بازتولید رنگ مشکی و دقت رنگ و ...نقل قول:
در مورد مونتاژ هم که دلیل نمیشه کیفیت فرق کنه.سری های جدید درسته که مونتاژ ژآپن نیست ولی پنل ها و قطعات ساخت ژاپن هست و این مهمترین چیزه.
نظر شما محترمه.من نظر خودم رو میگم.من اگر باشم هیچوقت پول برای مدل قدیمی نمیدم.
اون دوستمون صفحه قبل سوال کرده بود white crush چیه؟ وایت کراش وقتی نور صفحه بیشتر از حالت طبیعی باشه و نشه روش کنترلی داشت به وجود میاد مثل led یا lcd یا مخصوصا وقتی تنطیم نورشون روی زیاده باعث میشه رنگای نزدیک به سفید از بین برن و سفید خالص نمایش داده بشن اینم یه عکس برای فهم بهتر قضیه گربه سمت راستی دچار وایت کراش شده و جزئیات موهای بدنش مشخص نیست توی خیلی جاها مخصوصا بازیای کامپیوتری با وقتی آسمون دیده میشه و تصویر براقه این مشکل وایت کراش خیلی ضد حاله ولی بعضیا باهاش حال میکنن!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان
کسی از اساتید میدونه که آیا مدیا پلیر داخلی پاناسونیک مدل TC-P55VT50 توانایی خوندن زیرنویس با فرمت srt را داره یا نه؟
با سپاس
نقل قول:
بله دوست عزیز فرمت SRT رو ساپورت می کنه برای نمایش خوانا زیرنویس فارسی با فرمت اس آر تی شما برو تو قسمت تنظیمات زیرنویس و زیرنویس رو روی عربی اوکی کن و بعد بر راحتی زیرنویس فارسی اجرا و نمایش داده میشه( فراموش نکن که فایل اس ار تی باید همنام با فایل فیلم شما باشه
شما لطف داریدنقل قول:
پس به نظر شما با 2میلیون 50اینچ چی بگیرم؟ 50اینچ بودنش خیلیی واسم مهمه, چون من فیلم زیاد میبینم...مرسی
با دو میلیون مدل UT30 پاناسونیک رو میشه گرفت.اگر بتونید کمی بودجه رو افزایش بدید و st30 بگیرید خیلی بهتر هستش.نقل قول:
سلام
باز من اومدم
چون گیج شدم
کدوم یکی از این بهتره
samsung 6920 46
ex720 46
nx720 40
pana 50ut30 50
برای سالن می خوام
اینا برام مهمه
1کیفیت ساخت (خر کار باشه )روزی بیشتر از 10 ساعت روشنه
2-کیفیت دو بعدی (هم اچ دی و هم اس دی )
3-کیفیت سه بعدی
4-پشتیبانی از فرمت های مختلف
5-گیرنده دیجیتال خوب
با تشکر
دوست عزيز من بي خيالش شدم، فكر كنم مشكل از تلويزيون نباشه بلكه احتمالاً خود زيرنويسها نويز داره كه تو اين تلويزيون بيشتر ديده ميشهنقل قول:
خب دونه سوالاتت رو با هم بررسی میکنیم .نقل قول:
1- کیفیت ساخت تمام مدل ها تقریباً خوبه ، شاید ex720 و d6920 از بقیه کمتر باشند .
2- کیفیت تصویر تمام مدل ها یکسانه . بهترین کیفیت مربوط به nx720 و ضعیفترین کیفیت ماله ex720 هستش .
3- در زمینه سه بعدی nx720 و d6920 بالاترین عملکرد رو تو این مدل ها دارند .
4- در زمینه پشتیبانی از فرمت های مختلف d6920 مدال طلا رو میگیره و sony پایین ترین تعداد فرمت رو ساپورت میکنه .
5- گیرنده دیجیتال تمام مدل ها در سطح خوبی عمل میکنه .
در نهایت من اگه جای شما بودم با توجه به اینکه nx720 فقط تو مدل 40 اینچ وارد نمایندگی ها شده انتخابم رو فقط به d6920 سامسونگ 46 اینچ محدود میکردم .
امید است کمکی به شما کرده باشم .
طاعات و عبادات قبول درگاه حق
ضمن تایید صحبت های دوستمون اگر بودجتون اجازه میده مدل های 6940 یا 6960 توصیه میشه که فرکانس پنل اونا دو برابر 6920 هست.نقل قول:
سلام به همه دوستان و اساتید بزرگوار
یه نمایندگی پاناسونیک v10, رو به من قیمت 2میلیون گفته. 50 اینچه. البته صاحب مغازه آشناست... به نظر شما اساتید بزرگوار؟ ارزش داره بخرم؟ من دنبال سه بعدی نیستم...ولی میخوام تصویرش از این مدلای جدید تو دو بعدی کم نیاره. آخه v10 مال سال 2010. راستی این v10 مونتاژ ژاپن هست. خودم پشتش رو خوندم زده made in japan
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. خواهشن دلیل فنی بیارید. من امروز رفتم با 50اینچ st30 هم مقایسه کردم. شاید باورتون نشه ولی تصویر v10 از نظر رنگها واقعی تر بود. تو بقیه موارد یکی بودند...میخوام یه همفکری هم با شما دوستان بکنم. مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز وقتی جفت تی وی ها خاموش هستن صفحه ST30 تیره تره و به مشکی نزدیکتره این نشون میده که کنتراست ST30 تو جاهای پرنور بالاتره.
وقتی تو محیط کم نور قرار بگیرن مشکی ST30 عمیقتره که نتیجش این میشه که کنتراستش بالاتره.
روی مدهای داینامیک برایتنس ST30 بیشتره (البته به شرطی که از بالا بهش نگاه نکنی!)
روی مدهای سینما رنگهای ST30 به استاندارد گستره رنگ های فیلمهای HD نزدیکتره.
جزئیات ST30 تو نماهای تاریک بیشتره طیف بیشتری از رنگهای نزدیک به مشکی نشون میده هر چند تو این مورد تفاوت خیلی کمه ولی اگر یه فیلم HD که نماهای تاریک زیادی داره ببینی مثل بت من دارک نایت متوجه میشی.
کیفیت ST30 روی سیگنالهای SD بهتره.
احتمال به وجود اومدن IR و Burn in توش کمتره.
مصرف برق ST30 کمتره.
V10 ساخت ژاپن هست و کیفیت مونتاژش بالاتره ولی اکثر قطعه های ST30 هم ژاپنی هستن.
V10 منوی تنظیمات تصویر گسترده تری داره.
دکور V10 خیلی کلاسیکترو قشنگ تره (نظر شخصی)
خیلی از مدلای سال 2010 از جمله V10 یک نقص فنی داشتن که عمق رنگ مشکیشون خیلی زودتر از حد نرمال افت میکرد برای همین خریدنش ممکنه ریسک باشه.
سلام
ایم مدل ها وارد شده ؟؟؟
کسی تو بانه اینا رو دیده ؟؟
حدود قیمتشون چقدره ؟؟؟
هفته قبل ST30 50 قیمت گرفتم گفت 3400، فعلن بی خیالش شدم خیلی گرون شده، VT30 هم یافت می نشود.
به نظرتون شاید مدل های جدید بیاد قبلی ها ارزون تر بشه؟
هفته قبل ST30 50 قیمت گرفتم گفت 3400، فعلن بی خیالش شدم خیلی گرون شده، VT30 هم یافت می نشود.
به نظرتون شاید مدل های جدید بیاد قبلی ها ارزون تر بشه؟
واقعا مرسی...به این مییگن توضیح منطقی. خیلی خوب بود.:12::40: پس شما هم 50inch st30 رو پیشنهاد میکنید؟نقل قول:
سلام به همگی
توی این چند روزه کل این تاپیک رو خوندم و به st30 خیلی علاقه مند شدم (عاشقش شدم)
ولی چنتا نکته هستش که یخوده منو داره اذیت میکنه
1:این جاموندگی تصویر(IR)چیه ؟؟توی ایم مدل هم بوجود میاد ؟اگه بوجود اومد باید چی کار کنم ؟؟
2-توی تاپیک (مشاوره برای خرید تی وی )یکی گفته بود استحلاک پلاسما بخاطر گرما ،زیاده و برای همین پشتش فن داره !!!آیا این درسته ؟؟مگه عمرش 100 هزار ساعت نیستش ؟؟
3-این قضیه بستن خط تولید پلاسمای پاناسونیک چیه ؟؟میگن میخواد خط تولیدش رو ببیند !!!!
4-اگه با گارنتی بگیرم روش ----t داره ؟؟؟
5-گارانتی بانیان از نظر سرویس دهی و تعمیرات چطوره ؟
6-صدای اسپیکر های دستگاه چطوره ؟؟
7-توی همین تاپیک یکی از دوستان زده بود که توی بعضی شبکه ها وقتی میخواد زیر نویس پخش کنه کلمات تار هستش ،این درسته ؟؟؟؟
8-هنوزم کارت هدیه میدن ؟
9 راستی این آب بندی که می گن چی هست ؟؟؟باید توی 100 ساعت اولیه چی کار کنم ؟؟؟
من این تی وی رو بیشتر برای خانواده میخوام و بیشتر در حال دیدن سورس اس دی (شبکه های وطنی و اونوری ) هستن ،(خودمم کمی فیلم فول اچ دی و سه بعدی)به نظر شما می تونه نیاز های ما رو بر طرف کنه؟؟
من ساکن انزلی هستم و نمایندگی پانا متاسفانه اصلا خوب کار نمی کنه و فقط محصولات قدیمی و معمولی میاره (الان به نظر شما من چی کار کنم برای خرید )
از این تی وی خیلی خوشم اومده (1 ماه هست می خوام تی وی بخرم ولی خیلی گیچ شدم)خودمم علاقه خاصی به برند پانا دارم (اونم با اون سیستم های استریو که داشت )یادش بخیر
با تشکر از همتون
سلام
دوستان من مادرم رفته بود بانه گفته بودم v20 بگیره ولی پیدا نکرد همینطور سرخود p50st30 گرفت من در مورد این تلوزیون اطلاعاتی ندارم چون تو فکر 3d اصلا نبودم
آیا این تلوزیون در سطح v20 هست یا نه در مورد قیمتشم یکی از دوستان بالا گفته 3400 ولی اینا گرفتن 2300 درسته بانه هست ولی به نظر این همه اختلاف قیمت منطقی نمیاد آیا ممکن هست که این تلوزیون مشکل خاصی داشته باشه ؟ چون هنوز به دستم نرسیده و تو راهه میپرسم
نقل قول:
دوست عزیز در مورد کیفیت تصویر بله کیفیت st30 بهتر است و 100% از این بابت مطمن باش
در مورد قیمت اون قیمت 3400 قیمت با گارانتی محصول می باشد البته محصولی که به صورت قانونی وارد شده و قیمتی که مادر شما خریداری کرده کاملا معقول می باشد
مبارکت باشه و امیدوارم سالهای سال از کیفیت او لذت ببری
یکی هم جوابه منو بده لطفانقل قول:
دوست جان جواب تمام اين سوالات دوستان در همين تايپ دادن!نقل قول:
پلاسما براي افردا حرفه اي و اهل فيلم خوبه. در غير اين صورت براي برنامه هاي SD لازم نيست تي وي به اين گروني بخريد كه شايد مشكلاتي براي استفاده خانواده درش ايجاد شود.
من امروز رفتم نمایندگی پانا یه سر بزنم ببینم جنس جدید کی میارن
امروز تمام تی وی ها رو روشن کرده بودن
یه مدل از پلاسما پانا مدل x30 هم روشن بود
هم از نظر وضوح و هم از نظر شفافیت خیلی پایین تر از ال ای دی ها بود
خانواده هم با من بودن و از کیفیت تصویرش خوششون نیومد
می خوام بدونم کیفیت تصویر و روشنایی st30 هم مثل این هستش
خیلی تو ذوقم خورد،اگه این جوری باشه خیلی بده که
همون ال ای دی سامسونگ یا سونی رو بگیرم بهتره که
دوستای عزیز
من تصویر st30 رو دیدم. به نسبت v10 "که شانسی باقیمت 2ملیون تومن پیدا کردم:5: " فرق آنچنانی نداشت که بخوام 1میلیون بیشتر هزینه کنم. فقط کنتراستش بیشتر بود. رنگهای v10 خیلی زنده تر بودند و لرزش کمتری هم نسبت به st30 داشت. ولی بازم میگم کنتراست st30 بیشتر بود ولی واسه ما که خونمون خیلی نور زیاد نیست" کنتراست خیلی مهم نیست. ut30 هم که کلا تو تعطیلاته. رنگ آمیزیش اصلا قابل قیاس با v10 نیست و لرزش داره. البته باید دقت کنید تا متوجه بشید. اینم باید در نظر داشت که تو وضعیت بازار الان با 2ملیون میشه تلویزیون 50اینچ خوب خرید؟! :9:
در هر صورت ماکه رفتیم همون v10 رو بخریم تا تلویزیون های 2500هرتز پاناسونیک وارد ایران شه و اینو عوض کنیم...فک کنم 2, 3سالی طول بکشه.:6:
1- اگه یه تصویر ثابت مثل لوگو شبکه ها، چند ساعتی بطور مداوم روی تلویزیون باشه بوجود میاد. یه حالت سایه مانند روی پنل ایجاد میشه که چندان مشخص نیست.نقل قول:
در مدلهای جدید معمولاً موقتی هست و طی چند ثانیه تا چند دقیقه از بین میره. هر چی کارکرد پلاسما بیشتر بشه احتمال جاموندگیش هم کمتر میشه. این مورد اصلاً جای نگرانی نداره. من بارها و بارها این مورد را روی پنلم دیده ام و خیلی سریع هم برطرف شده.
قبل خرید پلاسما فکر میکردم چیز مهمی باشه اما الآن که هفت ماهه VT30 دارم می بینم چه نگرانی بیخودی داشتم. اونقدر مساله بیخودی هست که ارزش فکر کردن هم نداره.
2- خیر اتفاقاً ماندگاری کیفیت تصویر پلاسما در طی زمان نسبت به LED-LCD خیلی بیشتره. گرمای پنل پلاسما طبیعیه و اختلالی تو کارکردش بوجود نمیاره.
3- فعلاً که داره تولید میکنه. بلکه OLED خیلی فراگیر و ارزون بشه و همچنین طول عمرشون بیشتر بشه تا شاید تولید پلاسما یه تغییری کنه.
4 - بله . دارد.
5- خبر ندارم. هر چی باشه از جنس بی گارانتی بهتره.
6- اسپیکرهاش قدرت و کیفیت خیلی خوبی داره بطوری که سینمای خانگی کنارش تقریباً بی مصرفه.
7- خیر. اتفاقاً بخاطر Upscaling عالی که داره زیرنویس ها رو خیلی شارپ و شفاف نشون میده. حتی بهتر از تصویر شبکه و فیلم!
8- خبر ندارم
7- 100 ساعت اول برای جلوگیری از جاماندگی موقت تصویر ، بهتره مقادیر تنظیمات تصویر مثل نور و کنتراست زیر 50 باشه و تصویر ثابت به مدت زیاد روش نباشه. تو مدلهای جدید ضرورتی نداره. من که 100 ساعت اول رو چندان رعایت نکردم و مشکلی نداشتم.
اگه تنظیمات را درست انجام بدید ، برای تصاویر SD بهترینه. تصویر SDش بزرگنمایی خیلی خوبی داره و خیلی نرم هست.
کنتراست و روشنایی X30 تا حدود 40 - 50 درصدی کمتر از ST30 هست.نقل قول:
اگه عاشق تصویر خیلی روشن و خوش رنگ و لعاب الکی هستید و حذف جزئیات تصاویر براتون مهم نیست LED بگیرید.
سلام به همه دوستان
من یه تلوزیون vt30 panasonic دارم (50 اینچ) خیلییی هم ازش راضی هستم ...
حالا به یه تلوزیون دیگه احتیاج دارم. اولین چیزی که برام خیلی مهمه کیفیت هست و ترجیحا ظاهر شیک.
3d بودنش مهم نیست فقط full hd باشه.
سایز بین 46 تا 65
میشه چند مدل با قیمتاشون بهم معرفی کنید ؟
امروز یه ut30 گرفتم 2.400 اما پشیمون شدم و کنسل کردمش.... (50اینچ)
لطفاااااااااااااااااااااا ا سریع راهنماییم کنید
ممنون
نقل قول:
آقا یکی یه نظز به ما بده که انقدر منطقی باشه پشیمون بشم...! مرسی
نظر از این منطقی تر بعیده ، دوست عزیز حتما V10 بگیر ، V10 خیلی بهتره مدلش هم شیک تره حتی میشه قابش کرد و گذاشت تو طاقچه ، شما آدم زرنگی هستی و با این حرکت میتونی 1 میلیون بزاری تو جیب ، دوستان صاحب نظری هم که نظرشون رو گفتند کاملا غیر منطقی هست نظراتشون ، چرا که همه آنچه که واقعیت داشت رو گفتند و کسی نظر شما رو تائید نکرد . ولی شما به این حرفها توجه نکن چرا که از قدیم گفتن ، مرغ یه پا داره!نقل قول: