دیشب تا 6:45 گذاشتم ترافیکم کم نشد.نقل قول:
Printable View
دیشب تا 6:45 گذاشتم ترافیکم کم نشد.نقل قول:
نه وقتی بلند مدت خریده بشه تخفیفش باعث میشه کمتر بشه ... تا 24 در صد ...نقل قول:
این قضیه سرعت روزانه تو نامحدود فقط تو بابل ؟ یا ساری و جای دیگه هم هست ؟ اگه همیشه ایطوری باشه میام مخابرات !
42 زده ... یعنی بهتر میتونه بشه ؟نقل قول:
من چند وقتیه با مودم لینکسیس ام نمیتونم کانکنت شم هی قطع میشه چراغ دوباره وصل میشه ... ولی با تی پی لینک کانکنت میشه ... نمیدونم مشکل چیه ... مودم ام حساس شده
منم که دوباره دارم میام مخابرات:n09:نقل قول:
اقا با یک مگ نامحدود 900 گیگ دانلود کردم.هاردم داره میترکه.فکرکنم کل اینترنت رو دانلود کرده باشم!!!
دوست عزیز مخابرات بالا پایین زیاد دارهنقل قول:
هیچ تضمینی نیس که سرعتت چقدر باشه مخصوصا اینکه پورتهای جدید سرعتشون کمه نسبت به پورتهایی که قبلا واگذار شدن...
من قبلا یه مودم داشتم ولی الان tp-link دارم هی قطع و وصل می شه! من مرکز دانشگاهم. شما کجایی؟نقل قول:
منم خودم قبلا مخابرات داشتم با هاش آشنا هستم.ولی منطقه ما رو خوب ساپورت میکنه.البته من که زنگ زدم گفتن که هنوز دارن از پورتهای قدیمی استفاده میکنن.در ضمن همه چی دست خودشونه اگه بخوان برات سرعت رو بالا میبندن اگه هم نخوان پایین میارن.فقط بایدنقل قول:
یگیر باشی
نقل قول:یکی جواب سوال مارو بده ...نقل قول:
مخابرات خودت میدونی که قاطی داره تو یه مرکز شلوغ میبنی سرعتت رو حداکثر میده تو یه مرکز خلوت میبینی سرعتت پایینه باید یه نظرسنجی بین اونایی که تو مرکز مخابراتیتون سرویس دارن کنی.یا حداقل به با چند نفر از دوستانی که تو اون مرکز یا اون شهر دارن سوال کنی.نقل قول:
بله ! خب واسه همینا اینجا پرسیدم دیگه که اگه کسی داره بگه ...نقل قول:
تا جایی که میدونم و جدیدا طرح های اسیاتک رو دیدم تو سرویس های نامحدودش زده مثلا دو گیگ با سرعت بالا یعنی فقط می تونی همین مقدارو با سرعت بالا داشته باشی و ازین حجمی که دانلود کردی به بعدش سرعتت افت میکنه مثلا میشه 40 50 ولی باید بگیری.نقل قول:
خیلی واسم جالبه بدونم شماها چی دانلود میکنین اخه.:n13:نقل قول:
من که تا الان نامحدود داشتم فقط 20 گیگ فوقش استفاده کرده باشم.
واسه من تو رنج very good هس ولی بازم dsl چند بار در روز قطع میشه.نقل قول:
داداش در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته!!!نقل قول:
چی دانلود کردی 900 گیگ!!!؟!؟!؟!؟!؟:n04:
اگه به فکر مخابرات نیستی حداقل یه رحمی به سیستم خودت بکن:n09:
من حدود 1 ماهه که 256 نامحدود دارم و 40 گیگ دانلود کردم
و بیشتر از نصف این مقدار دانلود رو برای دوستان و آشناها انجام دادم
هم برای شما هم برای خودم متاسفم. 450kb/s*3600s*24h*30d=1112.36GB شما 900 گیگ دانلود کردی یعنی یه کوچیک استراحت دادی! حالا می فهمم چرا نامحدود نمی دادن اوایل...نقل قول:
واقعا چی دانلود کردی اگر تمام فیلم های این ماه رو هم full hd blueray دانلود می کردی باز هم به این عدد نمی رسیدی واقعا با افتخار ایشون ...:sq_15:
نقل قول:
خیاط آشنا ندارین؟
پاره شدم از بس دانلود کردم!
:n02:
شما حسودیت میشه داداش مشکل همینه و بسنقل قول:
ضمنااگه اگه برق قطع نمیشد قطعا یک ترابایت رو هم رد میکردم.
تاکورشودهرانکه نتواند دید
من که فکر کنم دیگه نامحدود بهت ندن:n08:سرعتت چند بود؟نقل قول:
تو هفت روز 100 گیگ دانلود کردم :دی
اگه وب گردی نکنم بیشتر هم میشه :))))))
دوستانی که 100 گیگ 200 گیگ دانلود می کنین نوش جانتون ولی اگه دانلودهاتون ضروری نیست یه خورده فرصت بدین ما هم وب گردی کنیم:n03: از وقتی نا محدود های مخابرات همه گیر شده کلا پینگ و باز کردن پیج و همه چی به فنا رفته فقط به خاطر فشار بیش از حد دانلودرها البته اوایل هست اینطوریه یه مدت بگذره اتیش ملت سردتر میشه دانلودشون کمتر میشه ولی خدا کنه تا اون روز مخابرات نا محدود ها رو جمع نکنه:n29:
[QUOTE=hossein019940;7580423]من که فکر کنم دیگه نامحدود بهت ندن:n08:سرعتت چند بود؟[/QUOT
حدود 300
دوست عزیز تا میتونی دانلود کننقل قول:
من 256 نامحدود داشتم سرعتم 60 بود و روزی 5 گیگ دانلود میکردم (( تا کیلوبایت آخر دانلود میکردم :n02: ))
از من به شما نصیحت
تا این نعمت خدادای رو داری استفاده کن -- شانس فقط یکبار در خونه آدمو میزنه
آینده معلوم نیست چی بشه - شاید اصلا نامحدود جمع بشه و ...........
تو مملکتی که سرعت ذغالی میدن به کاربرا و تمامی شرکت ها تا میتونن کلاهبرداری میکنن کار خوب اینه که شما داری میکنی
باید همین بلاها رو سرشون آورد
تا میتونی خرخره مخابرات رو بجو :n02:
منم مرکز دانشگاه ام! البته بیشتر شبا 8 به بعد تا صبح نت قطع و وصل میشه ... یعنی چراغ DSL روشن میشه دوباره خاموش میشه ...نقل قول:
دقیقا برای من هم از همین موقع شروع می شه! یعنی مشکل از مرکز دانشگاه ـه؟نقل قول:
قربون آدم چیز فهمنقل قول:
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: :n12::n12::n12::n12:
حرف حساب جواب نداره
نقل قول:
به روی چشم
همين كارا رو ميكنين من سرعتم 60 شده امروز :n02:
برا منم قطع میشه ! چراغ آلارم روشن میشه و بعد قطع میشه !
بخدا منم سر از کار مخابرات در نمیارم ... منو دیوانه کرده رسما!نقل قول:
من اتفاقا شنیده بودم مودم های سیسکو (لینک سیس) با مخابرات مشکل داره و بهتره مودم های دیگه رو بگیریم ... ولی دیگه کیفیتش رو ترجیح دادم و الان مثل اینکه دستمو کرده تو پوست گردو!
با مودم تی پی لینک سیم دار مجبورم کانکت شم...
منم تی پی لینک سیم دار دارم که این مشکل رو داره
جمع کردن که نمیتونه دیگه جمع کنه امکان نداره من که امیدوارم مخابرات با وجود افرادی که فکر میکنن اینترنت فقط دانلود، سرعت رو مثل همه شرکتهای دیگه کم نکنهنقل قول:
خداییش کدوم شرکتی با این مقدار پول نامحدود میده اینم با این سرعت فوق العاده اش.بیاین یه خورده فرهنگ سازی کنیم. من میخوام بدونم وقتی چیزی رو دانلود میکنیم که استفاده کنیم وقتی که فلان گیگ دانلود میکنین به چه کارتون میاد میخوایین هاردتونو پر کنین واسه زمستون سال آینده؟
من که دانلود به کارم میاد
چون فیلم های جدید رو دانلود می کنم میفروشم به دوستم که کلوپ داره! :n02:
هر فیلم کانورت شده 1700 تومن! :n09:
خلاصه که داریم از مخابرات و صنعت هالیوود نون میخوریم!
هر چی هالیوود بیشتر فیلم بسازه، سود منم بیشتر میشه (البته فقط به همین یه آدم فیلم میدم)
خدایا خدایا، تا انقلاب مهدی، از نامحدود مخابرات (15 هزار تومنی) محافظت بفرما!! :n08:
سلام.من آلان سرویس ECO 2048 شاتل دارم.سرعت دانلود 250 کیلوبایت در ثانیه هست.می خوام سرویس 512K نامحدود مخابرات رو بگیرم.اگه کسی از سرعت دانلود سرویس 512K نامحدود مخابرات اطلاعات داره بذاره ممنون می شم.
آقا حتما اول ببین مخابرات شهرت سرعتش چطوره. چون من از بابلسر دو مگ گرفتم ولی سرعتم به زور به 40-50 میرسه. نامردا قراردادشون طوریه که اگر شش ماهه یا یک ساله نبندی، شبانه رایگان نداره. و اگر بعد از حتی یک روز از قراردادت، بخوای کنسل کنی، باید هزینه 50% کل ماههای قرارداد رو بدی!نقل قول:
دوست عزیز من محدود دو مگ دارم که سرتم 40-50 بیشتر نیست. پینگشم که خدا میدونه چقدر افتضاحه. البته بستگی داره کدوم شهر باشی، ظاهرا هر شهر سرعتش فرق داره ولی تا از کسی نشنیدی که سرعتش تو شهرتون خوبه، نگیرررررررررررررررررررررر ررررررررنقل قول:
آقا باز چی شده؟
2 3 روز بود مشکلی نداشتم ولی از حدود ساعت 9 دیشب, سرعتم بدجوری ریده...
پینگ هم که افتضاح!
مثل اینکه بابلسر کلا مشکل داره :n03:نقل قول:
تا اونجایی که من شنیدم میخوان سرعت اینترنت رو 1ماه قبل از انتخابات بیارن پایین بعد 2 هفته مونده به انتخابات اینترنت رو قطع کنن.