سلام دوستان
آیا در سرعت پایه محدودیت سرعت وجود دارد ؟ :n13:
Printable View
سلام دوستان
آیا در سرعت پایه محدودیت سرعت وجود دارد ؟ :n13:
بدون مالیات، مالیات ۹ درصد استنقل قول:
در حالت تریجی با سرعت پایه،حداکثر سرعتی که من داشتم،۴۰۰ کیلوبایت در حالت دانلود بوده اما در بسته حرفه ای تا ۱ مگابایت هم رسیدهنقل قول:
دوستان آیا مشکلی در سیستم تماس های دریافت نشده هست؟
چون وقتی من فعال میکنم هرکی زنگ میزنه میگه شماره مشترک مورد نظر در شبکه موجود نیست
رایتل جدیدا عالی شده سرعتش به نظرپهنای باند اضافه کردن
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بسته به درد بخور هم داره؟نقل قول:
سه گیگ روز سه گیگ شب پانزده هزار تومان بسته ی حرفه ای ،خوبه...ولی من با اپراتورش صحبت میکردم گفتش به زودی طرح های جدید میادنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بسته شبانه 1 ماهه فقط 3g هست . اونوفت 30 هزار تومن ؟؟؟
نشکنه گلوت فقط تنهای اول !!!
دوستان بسته با سرعت پایه و حرفه ای چقدر باهم تفاوت دارن؟حرفه ای 4g هست،پایه 3g????
این سرعت رو با کدوم بسته زدید بعد کجای تهران هستید من بالای 30 مگابیت ندیدم گوشیتون چیه سامسونگ مدل گلکسی هست آیا؟نقل قول:
بسته هفتگی حرفه ای.قبلا روی 30 مگ محدود بود رایتل الان باز شده. 60 مگ دانلود 30 مگ آپلود میده. شمال شرقی تهران منطقه ازگل هستیم. گوشی هم گلکسی s4 فورجی. این تست هم 4g معمولی هست. رایتل هنوز 4g+ نداره. با دکل هم حدود 200 متر فاصله دارمنقل قول:
سلام ... دوستانی که اطلاعات فنی دارن ممنون میشم توضیح بدن که چرا سیم کارت رایتل مصرف باطری بالایی داره ؟ سیم کارت دیتا رو من روی Huawei e5577 که باطری 3000 داره تست کردم ... با اینکه سیگنال LTE خیلی قوی هست دستگاه داغ میکنه و سریع باطری خالی میکنه در حالی که این دستگاه با سیم کارت ایرانسل که سیگنال قوی نیست این مشکل رو نداره. کلا چه شما رو نسل سوم باشید یا چهار چه سیگنال قوی باشه یا ضعیف فرقی نداره ... دستگاه داغ میکنه و میشه گفت تقریبا دو برابر ایرانسل باطری مصرف میکنه .
شما قوی بودن سیگنال را با چی چک می کنید؟ تعداد علامت آنتن یا ...؟نقل قول:
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کردید مشخصات رو؟
نقل قول:
تعداد علامت آنتن که خود دستگاه نشون میده فول هست در مقایسه با ایرانسل که نصفشه. آیا با LTEWatch میشه سیگنال و نویز و ... مودم های جیبی رو چک کرد ؟
معمولا روی هواوی ها جواب میده چه جیبی چه ...نقل قول:
اینم اندرویدشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رایتل درپیت نمی خواد 4 تا بسته درست نامحدود با قیمت مناسب بذاره؟ کوچ کنیم به یک اپراتور دیگه.
من چند ماه پیش زنگ زده بودم رایتل یه مشکلی پیش اومده بود برای سیم کارتم پرسیدم گفتن چند ماه دیگه اعلام میکنیم حالا میگن که میخوان بزارننقل قول:
سلام رایتل در اصفهان فورجی راه نمی اندارد ؟
:n13:
رایتل کلاً خوابه.نقل قول:
هنوز به خاطر رومینگ با همراه اول غرق در شادیه.
و متاسفانه توسعه شبکه را بیخیال شده. فورجی رایتل در تهران هم خیلی پوشش کم و محدودی دارد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستان نمایشگاه الکامپ شروع شده و ظاهرا رایتل بسته های اینترنتش رو با تخفیف های استثنایی گذاشته
کسی خبر داره از جزییات و بسته های ارائه شده؟ به 200 که زنگ زدم اصلا هیچی نمی دونست ولی توی کانال تلگرام کلی تعریف کرده که تخفیف کولاک گذاشتیم
من پارسال یه بسته از طرح الکامپ خریدم که قیمتش عالی بود . 36 گیگ روزانه و شبانه یک ساله 90 تومن
میخوام اگه امسال هم اینجوری داره یه سر فردا تا تهران بریم یه دوری بزنیم
تخفیف ها تو سایتش هست دوست عزیز:نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
متاسفم براش که حتی یه بسته ارزون و درست و درمون نداره. حیف و حیف که ایرانسل محل کار ما آنتن نمیده:n03:نقل قول:
یعنی اگه سیمکارت داشته باشی و فقط بسته بخری نمیشه؟نقل قول:
اینا هم مثل ایرانسل به زور و مفت هم که شده میخوان سیمکارتاشونو بدن به ملت.
سودشون روی بسته ها و استفاده های بعد از سیمکارته.
من همین الان دو تا رایتل دارم که هر دوش هم بی استفاده هست و حالا که قیمت بسته هاش خوب شده و میشه استفاده کرد باز میخوان سیم کارت مفتی بدن به آدم؟ نمیخوایم آقا دستتون درد نکنه :n21:
مگه یه سیم کارت مجانی دیگه داشته باشی، خیلی اذیت میشی؟ این سیم کارتا بعد یه سال خودشون میسوزن و باطل میشن راحت بندازشون دورنقل قول:
فرصت به این خوبی پیش اومده، استفاده کن بعد پشیمون میشی
بهترین تستی که از رایتل در اصفهان داشتم ...
افتضاحترین اینترنتی که تا حالا داشتم ... 4 ماهه تست میگیریم این بهترین بوده
چون حداقل تست انجام شد و خطا نداد
پولمو آتش میزدم بیشتر برام ارزش داشت
رايتل از رقابت عقب افتاده ى بسته درست حسابى هم نداره ادم دلشو خوش کنه....
سلام
به نظر من رایتل کیفیت قابل قبولی و بسته های مناسبی داره
دوستان اینترنت تو ایران منطقه به منطقه و حتی روز به روز تفاوت میکنه و اصلا استیبل و پایدار نیست که بخوایم بگیم رایتل بده یا رایتل خوبه. هرکس باید بسته به مکانی که میخواد استفاده کنه ببینه چه سرویسی براش مناسبه.
بنده مدتی ایرانسل داشتم و بسیار خوب بود ولی دقیقا یه روز صبح که بیدار شدم افتضاح شد و تا الانم همونطور مونده!
رایتل خوب نبود منطقه ما ولی از وقتی ایرانسل بد شد، رایتل عالی شد. عالی که میگم تست سرعتم رو میتونین تو صفحه های قبل ببینید. به طوری که بسته ۱ ساله ۱۴۴ گیگش با قیمت نجومی ۴۰۸هزارتومان هم واسم به صرفه تر از ایرانسل بود. چه بسا که تو تخفیف نمایشگاه یه سیم کارت ۲۰۴ تومنی گرفتم که واقعا مفته!
سلام من ی سیم اعتباری رایتل دارم که 25 اذر گذاشتمش تو گوشی دیدم زده سیم غیر فعال. خلاصه ی تیکت زدم سی ام و زنگ زدن و من نتونستم جواب بدم. امروز رفتم تو حساب کاربری خط دایم رایتلم دیدم اون خطم که غیر فعال میزد روش بسته فعاله. خلاصه زنگ زدم و طرف گفت 21 اذر خودت رفتی سیمو تعویض کردی. گفتم من غلط بکنم همچین کاری کرده باشم. خلاصه سیمو مسدود کرد و تیکت باز کرد واسه پیگیری. حالا میخاستم یعنی چی اخه؟ کسی میتونه مگه بدون کارت ملی من سیم منو با اسم خودم عوض کنه و فعال کنه؟ کسی مورد مشابه داشته؟
دوستان خبر دارید رایتل واسه سیمکارتهای 3g و 3gش ای پی ولید میده یا نه ؟
چرا بسته های رایتل اینقدر گرونن ؟ :n04:
همیشه گرون بوده. پوشش درستم نداره. ولی چون امکان انتخاب مثلا من ندارم مجبورم. سایر اپراتورها قیمت هاشون بهتره.نقل قول:
خودم بگم چی شده. تا الان خطم برگشته به خودم. ولی زنگ خورش وحشتناک رفته بالا. همه از افغانستان و سومالی. ی عامل تو شیراز این سیمو عوض کرده در حالی که من تهرانم. و احتمالا دادش به ی افغانی. حواستون باشه . انگار این تعویض سیم واسه اپراتورهااا عادیه. چون خیلی راحت گفت سریال سیم قبلی که دستته رو بخون و واسم فعالش کرد و سیم دست برادر افغانی سوخت. هیچ تمایلی هم نداشت من شکایت کنم. اصرار منو که دید گفت ی نامه بنویس فکس کن تا پیگیری بشه. اینم داستان مانقل قول:
من دو سه جا تست كردم اي پي وليد بودنقل قول:
آی پی ولید که واسه یوزر مطمئنا نمیدن!!نقل قول:
منظور من خرید آی پی بود
من همينو شك داشتم ولي توي اصفهان و اهواز تست كردم اي پيش براي من يوزر اي پيش وليد بود همون موقع ايرانسل رنج 100 ميداد كه اينوليد بود. استاتيك نميده بهرحال
البته يكم شانسيه الان رنج 100 داده ولي ديشب 185وليد بود
الان دوباره خاموش روشن كردم رنج 5 يكبار ديگه
رنج 95 داد
در هر صورت خيلي خوبه كه اي پي وليد هم ميده
رایتل قبلا ولید بود اما از وقتی کاربراش زیاد شدن شانسی ممکنه ای پی ولید بگیرید.نقل قول:
مثلا الان من از رنج ۱۸۸ گرفتم.
خوب با این حساب برای گیمرها میتونه اپراتور خوبی باشه چون با یک کتنفیگ مثل dmz میتونن nat type پایینی بگیرند
البته برای کاربردهای دیگه مثل دوربین از راه دور و .. اپراتور خوبی میتونه باشه
الان با اکانتهای ddns مثل noip دیگه نیازی به ای پی استاتیک برای دوربین شاید نباشهنقل قول:
بله اما شرط استفاده از سرویسهای داینامیک دی ان اس داشتن ای پی ولید هست که مثلا ایرانسل تو سرویسهای بجز وایمکسش نداره امارایتل نسبی داره
البته منم نگفتم ایپی استاتیک لازمه دوست دیگه ای لازم داشتن و سوال پرسیدند منم عرض کردم استاتیک نداره اما ولید داره